111

Анонимен

преди 6 години

Българинът ако не ступва жената редовно не се чувства човек. Аз моята я изтупвам от прах редовно защото не съм джендер. Дядо поп няма нищо против това. Всяка седмица ходя на черква.

110

Krom

преди 6 години

Стига бе, бедност и недоимък? О, забравих, че инак "юначния" и "смел" българин ще предпочете първо да обърне жена си на боксова круша, второ да се впиянчи, или нещо подобно но ... никога и за нищо на света няма да си потърси правата. И отговорност от тези които ги ограбиха от цели поколения. Но инак, ММА до ММА. Татуирани като маори и мнооого отворени. Но като цяло - шаранчета и хамсийки за едрите шкембести политически и икономически акули. Е, честито Ви европейско "бъдеще".

109

Анонимен

преди 6 години

Егати активното мероприятие . Много плитко скроено съчинение . В Западна Европа насилието е в пъти по-голямо но за това има табу .

108

Анонимен

преди 6 години

Ризван дели хората на " видове граждани. Интересно какви ли са според него тези " видове граждани "?

107

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 104Да търсим вината другаде си е също наша/балканска национална черта! Но има една малка подробност относно българските оправници! Примерът идва от там като нещо нормално/обетовано негативно състояние което по никакъв начин не подлежи на промяна! Някои "бачкатори" го усещат което рефлектира върху начина им на мислене и подсъзнателно създаване на илюзорен защитен механизъм!

106

Анонимен

преди 6 години

Защо някои си мислят, че жената трябва да им е робиня?!

105

Анонимен

преди 6 години

Писането на глупости в тоя глупав сайт е проява на глупост

104

Анонимен

преди 6 години

До КатоликаИ към кого да е обърната главата ? Към третополовите , трансексуалните ли ,към наркоманите и алкохолиците с европейските ценности ? Към разврата и насилието ,покварата и лъжите на евроатлантическите ценности ?

103

ПРОМЯНА

преди 6 години

С НЕЯ И БЕЗ НЕЯ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ . ОСКОТЯВАНЕТО НА ХОРАТА Е ОТ БЕЗПАРИЧИЕ И ТРУДЕН ЖИВОТ . ВСИЧКО ДРУГО Е БЛА - БЛА

102

Анонимен

преди 6 години

Не е до етнос или религия! Насилие има навсякъде, за съжаление.

101

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 100Мани! Носители на Ренесанса - Балканския!

100

Анонимен

преди 6 години

Завършил съм езикова гимназия в София, на 30 съм. От целия ми клас няма човек с доход под 4000лв.- зъболекари, програмисти, маркетинг, реклама, бизнес. Имам познати, завършили в Люлин- бачкатори- максумум 1500лв. месечно. Носят анцузи, ракията и салатата са ежедневие. Да седнат пред телевизора и да плючт как биха били чудесно в Шевйцария и как държатата им е виновна, че са бедни и прoсти- всеки ден. Накични със злато и те и жените им. Да повъpнеш само като го гледаш как си "кара" Мерца на 20г..

99

до Сесил

преди 6 години

Добре са те облъчили НПО-тата като гледам.

98

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 87Закостенелостта, тесногръдието, глупостта, завистта, омразата и безхаберието са за огромно съжаление наша национална черта! Отнася се за всички "видове" граждани на България!

97

До 97

преди 6 години

Я разучи тая магистрала долу под балкана на кого е? Не само сме обърнали Д-то ами първо са минали през У-то и тогава в Д-то даже вече е преди края...

96

Анонимен

преди 6 години

В Бг си имаме културни особености - жената да носи чехлите на мъжа, да му сервира салатката с ракийката, да го пере, глади, чисти, малко бой, малко насилие, малко е*ане, ква конвенция сънувате???

95

Сесил

преди 6 години

Мъжете си мислят,че са мъже само заради едната п......ишка.Заради това назадничево мислене и скапан балкански манталитет,съчетани с любовта към чашката е по-добре жената да е сама.Ако самотата не и понася,е по-добре да смени предпочитанията си и да има връзка с жена.Така поне няма да я бият,няма да я унижават като я карат да прави секс насила,като я лъжат и изневеряват и няма да и висят на шията,защото са мързеливи.

94

Василев

преди 6 години

До БългаринНай-много посяга на децата невежеството и простотията!!!Когато децата не са образовани и когато нямат нужното възпитание, тогава ще бъдат роби, а не Конвенцията на ЕС!!!А като гледам вие какви некадърници сте, и вашите деца са проект на вашите неизпълнени амбиции, и като гледам какво наследство/икономика, институции и образование/ им оставяте съвсем нормално е да се тревожете за бъдещето, като се оправдавате, чрез конвенцията !!Вие сте болни хора!!!Агент Уейн Джоуди!ЦРУ!!

93

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал, че светът официално ще отиде по дяволите когато умре и последният мъж, участвал във Втората световна...

92

Католика

преди 6 години

До 91Еми вие щото не искате заради това бг е на такова дереже, не се учите от успелите нации, ами главата постоянно обърната към турчина или руснака... от някакъв стокхолмски синдром страда цялата нация.... прецедент в учебниците по психология