171

Анонимен

преди 6 години

Скъпи българки, омъжвайте се за българи и правете деца! :))))))

170

Анонимен

преди 6 години

До Българин 175А колко са тези които не правят мизерий? То ако всички 'пиянците' бяха тихи алкохола щеше да се предписва с рецепта за нерви!:)))

169

Българин

преди 6 години

И какво лошо има в това? Стига да не буйстваш и да не правиш мизерии като например да хвърляш тухли по прозорците или да обръщаш казани, пий си.

168

Ризван

преди 6 години

До Българин 173Коя нация не се на.....от пиене ли?! Ами виж статистиката какво показва % в другите страни - от глава на населението! Ще останеш втресен! За под 6 милиона население сме почти първенци!

167

Българин

преди 6 години

Коя нация не пие бре момче? Има ли такава?

166

Ризван

преди 6 години

До Българин 17180% от гражданите на България са толкова смачкани че ако решат да плюят ще се оплюят! Уви, причината не е ЕС а нашите "народни" вождове всичките до един! За огромно съжаление сегашните лакеи (от тятъра) са тези които, за $ или Е, продават и майките си! А само с традиций националност не се гради! Огромна част от нашите традиций са пълна отживелица и претекст за поредното напиване/препиване докато не се ..знаем какво! А колкото до референдум-биричката и кебебчетата ще определят!:))

165

Българин

преди 6 години

Още някой *** с нещо за "21 век"? Никой не може да казва на българския народ как да живее. Ни ЕС, ни нито една друга наднационална организация. Тази конвенция противоречи на традициите ни, начина ни на живот и като цяло на цялото ни съществуване като народ. Ех, как искам да направят референдум, за да им се изплюе в лицето поне 80% от народа...

164

Софиянеца

преди 6 години

Само да допълня статистиката в статията - 100% от домашното насилие описано горе се е случило в Демократична България. Като ще вадим статистика, да си ги кажем нещата, както са си. Да не излезе, че това е основната причина за домашно насилие?

163

Гробокопач

преди 6 години

Правете любов, не война, любов, но без деца;))) Щот Баце пари, само за множене на лошият мат'рял дава! Он *** и тей прости, та са разбират, на.

162

Анонимен

преди 6 години

Никакви конвенции, никакви 5 лева. Това равнествлто, това безкасово общество е противоестествено ...

161

П.Петров

преди 6 години

СТИГА МАНИПУЛАЦИИ!Конвенцията има императивен характер ! Няма забележки, няма тълкуване! Промени само с единодушие на всички приели!*** образование в детските градини и училищата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. *** НПО-та със свободен достъп до детските градини и училищата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Няма не искам, няма не ми харесва ! А си погледнал лошо някой ***, веднага те освидетлстват за хомофоб и задължителна *** психологическа промивка, докато станеш зеленчук!

160

ами

преди 6 години

Не бъркайте процентите,99 от българите не искат извратената ви конвенция....1 % я искат,защото са ***!

159

До Оня

преди 6 години

Овцете прибираш ти, като те гледам колко си неграмотен.Дреме ми какво правиш-само стойте по-далеч от децата ни.Защото с тази конвенция се цели да се промиват мозъците на децата, че било нормално да са хомосексуални.Ама номерът ви не мина.

158

До Оня

преди 6 години

Признавам-назадничев съм.Не съм модерен, та да лапам п.ишки и да ме ч.укат като жена.Сигурно твоите родители са много горди, че ти не си назадничев.

157

Анонимен

преди 6 години

Насилието у дома е резултат от родителско отсъствие! Поколението се смени, възпитаниците на новото време започнаха да правят деца.........хора без морал и принципи как да възпитават друго човешко същество, като в самите тях Го няма??? Причините винаги са комплексни, но тази е основната.

156

Оня

преди 6 години

Неграмотен съм и какво?

155

Оня

преди 6 години

до 158Точно това е проблема...на всички им се стои в 1800-та година и не искат да мърдат на никъде... голям страх от нещо ново... сакън да не мръднем малко на някъде... и ок ще се направят грешки и какво? по добре да се греши отколкото вечно да си задръстен и назадничав, както явно повечето сте. но света върви напред щете го или не. голям проблем са трансджендърите а не дебелите *** които крадат. както и да е.. стойте си там и яжте шамарите и коланите. не ми дреме дали ще я приемат или не..

154

Анонимен

преди 6 години

Оня е неграмотен. :) Жените не харесват прости и агресивни мъже!

153

Анонимен

преди 6 години

Абе много се заинтересувахте всички продажни медии за насилието в дома, къде бяхте през последните 30 години? Това проучване изобщо не е вярно - над 90% не искат третополовата ви конвенция, самите жени не я искат. А вие сте толкова дискредитирани - обясняват ви като за говедa защо не я искаме вие продължавате като щрауси да ни дрънкате за насилието над жени, е няма да мине - и най-големия *** на село като чуе за нея се сеща за гейове, травестити и трансджендъри, този й е имиджа, не насилието

152

Оня

преди 6 години

просто си чешем езиците пак с поредната простотия, докато разни прасчовци източват поредната банка ;)