131

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 129Това при нас да питаме бабите/дядовците си за неща които са тотално чужди за тях е нещо много популярно! само че те са вече стари и не са съвременици на нашите сгоди, несгоди, проблеми и терзания! Умните хора са го казали че не трябва да питаш старило а патило! Не казвам че те не са за уважение но по принцип един поотраснал човек би трябвало сам да мисли за себе си и да има лично мнение по житейските въпроси!

130

Анонимен

преди 6 години

Питал съм и дядо ми (докато беше жив) дали е постъпвал баба. Каза само "она си знае" ;)

129

Анонимен

преди 6 години

Нямате никаква идея какво представлява комерсиализма, нито сте били в САЩ, нито в Китай! България е Обетована земя, Рай!

128

Анонимен

преди 6 години

Добър ден,не мисля , че ;разводняването;ще направи проблема по малък.В статията отгоре пише,че МВФ препоръчва ръст на заплатите.В живота всичко е въпрос на екилибър , мизерията не е помогнала на никой.Минималната заплата в EC е около 800/120евро нето , говорим разлика Чехия/Франция, България-250еуро,ако не си ИТ????Само дето без хляб неможе.Трябва да има достойна заплата,за да има спокойно семейство,хлебари,строители,и ит .За да има семейство.Другото е мизерия

127

Анонимен

преди 6 години

Искаме да работим наравно с мъжете, но ако може да не е тежък физически труд. Ако може да си е топло офисче, в което да изневеряваме на съпруга си с шефа. Лицемерие, дами и господа, лицемерие!

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122Имаше един много интересен сериал от края на 60те - Планетата на маймуните! Има го и в по-съвременен вариант! Биеха само хората!:))))))))

125

Анонимен

преди 6 години

Питах баба ми (на 93г) знае ли що е феминизъм. Не знаеше, вика ми това да не е някоя нова въртоглава болест.

124

Анонимен

преди 6 години

До 125Жалко, че така разсъждавате!

123

Нено

преди 6 години

Истинската достойна жена и дама никога не би си разтворила краката за пари!

122

Католика

преди 6 години

До Анонимен 107Еми за да вземеш, трябва да дадеш. Ако искаш да си живееш спокойно, да си подсигурен и децата ти да не ходят в чужбина, може и да си затвориш очите за няколко ***... Не виждате кои са *** там... в Парламента са и ти не си обръщаш главата, те ти я обръщат, руснаци и турци... кво ше получиш от тея първобитни народи, и двете са в диктатура, и БГ отива натам с ББ най-титулувания *** в историята, ама тея на улицата са ви проблема...

121

Анонимен

преди 6 години

Истинският достоен мъж и кавалер никога не би посегнал да удря жена!.Такива обикновено са обвинявани в джендеризъм от истинските мъже като патриотите и корнелниновците.

120

Анонимен

преди 6 години

Феминистките нали искат да са равни в работата. Е защо не съм видял нито една феминистка да работи на строеж или като миньор? Или какъвто и да е тежък физически труд?

119

до 119

преди 6 години

Ама научете го това Й (и кратко) най-накрая бе!!! МНОГО ДРАЗНИТЕ с невежеството си!!!

118

Анонимен

преди 6 години

Само джендерастите не бият жените си, не защото не искат, а защото нямат...жени.

117

Анонимен

преди 6 години

Само т.н. феминисти определат ,че жената е робиня и се опитват да натрапвап -робиня та робиня .Примитивна гендерска пропагавда .

116

Нели

преди 6 години

Истинският достоен мъж и кавалер никога не би посегнал да удря жена!

115

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 111Веднага отговарям! Българи, турци, роми, ерменци, евреи, мигранти и прочие! Можем да ги обособим и в категорий по образование и финансово обезпечаване! Абстрахирам се от религиозните пълни глупости и акцентувам на общия ни манталитет!

114

НЕ на ИК

преди 6 години

Моята жена имам право да я бия само аз и никой друг! Така че, НЕ на ИК!

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А защо накои мислят че,че някои мислят, че жената е непременно робина ?

112

Анонимен

преди 6 години

Класическа феминистка Не иска да бъде разглеждана като сексуален обектПуска голи снимки в Instagram.