54

давид

преди 6 години

най омразната дърта ***

53

Reo

преди 6 години

Цецето да не е яла халюциногенни гъби на някой кьор-софра тези дни. Какви събития в Румъния. Румъния е пред нас в тази класация. Ако някой дърпа назад сме ние, не те.

52

ГНЯВ

преди 6 години

ЦАЧЕВА , МОСКОВ , БОРШОШ , СУДЖУКА..... ЗАЩО НЕ СА ВЕЧЕ В ЗАТВОРА ИЛИ ВСИЧКО СЕ ЗАМЕТЕ ПОД КИЛИМА . СРАМНО Е , ЧЕ МОСКОВ , КОЙТО ОЩЕТИ БЪЛГАРИЯ С МИЛИОНИ , ДАВА СЪВЕТИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. СРАМ И ПОЗОР

51

Анонимен

преди 6 години

Правосъдие в България ли ? - Голям смях :))))Цитирам премиера :"Отговаряме за стотици милиони и милиарди , защо да не взимаме по-високи заплати." Значи счетоводител присвоил 10 хилки и в затвора , Вие присвоявате милиони и сте на свобода , че даже и ви плащаме постоянно увеличаващи се заплати . Пази Боже от такова правосъдие !

50

Когато

преди 6 години

Децата вкъщи не слушат им показвам снимка на Цецка. Ефектът е поразителен.

49

От Уикипидия

преди 6 години

Цецка Цачева Данговска е родена на 24 май 1958 г. в с. Драгана, община Угърчин, област Ловеч. Средното си образование завършва в днешното СУ Анастасия Димитрова в град Плевен. Впоследствие работи в местен завод. Постъпва в работнически факултет, в който след 6-месечна подготовка, постъпилите са приемани за студенти без полагане на изпит.Повече коментари нужни ли са?

48

Andreshko

преди 6 години

Само тази ли е куха лейка? Председателката на НС се беше изцепила,че Пекин е във Виетнам,ами първият им кандидат за еврокомисар Р. Желева? Цялата им милиционерска партия сбирщина от .....

47

Елена

преди 6 години

По скоро нашата страна влияе и дърпа Румъния назад!

46

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАре махайте я тая, че ми изгореха пиксели там дето и е снимката...Много сте груби бе хора, може ли така, малко толерантност, все пак сме европейци сега. И на мен ми изгоряха пиксалите но няма да го кажа на публично място като това.

45

Анонимен

преди 6 години

само като си представя че тази жена е кърмила ,, какви ли камилчета е откърмила

44

Анонимен

преди 6 години

Според герб, успехът ни се корени в това, че удържаме последното място в ЕС, вместо да ни изхвърлят на мига.

43

Анонимен

преди 6 години

ей голяма симпатяга тази женица,, много и се радвам на снимката

42

Анонимен

преди 6 години

Офффффф пак ли трябва да ме занимавате с измислените брътвежи и невероятния напредък който страната ни е постигнала благодарение на тази герб ерска диктатура. Толкоз много напредък и просперитет дори и аз не мога да понеса.

41

Анонимен

преди 6 години

Цецке, кат мачкаш комунистите, глей да не се смачкаш и ти, че ще е голяма загуба за герб. За другите не.

40

zeus

преди 6 години

Единственият начин да се справим с корупцията е да действаме като китайците: за кражби над 400 000 долара се полага куршум. Логично, за да са ефективни мерките, трябва и китайски съдии да внесем.

39

Анонимен

преди 6 години

Професоре, Позитано е италиански дипломат, работил в полза на България след Априлското възстание. Крайно неуместно е да му изопачаваш името!

38

Анонимен

преди 6 години

Ся всички емигранти като и видят снимката припадат от щастие, че са се махнали от тук.

37

Професор

преди 6 години

Комунистите от Пocpано пак се събрали и плюят по големия уважаван по света експерт и професионалист Г-жа Цачева. Заради манипулациите на кремълските джудже *** стана президент. Но Българския Народ е интелигентен и ще измете комунистите от властта. Давай Цачева мачкай комунистите! Само ГЕРБ още един мандат! Да живее Генерал Борисов. Искам да напиша комунистите да ми ядат *** ама няма да го напиша защото ме трият после от Днec.сepе

36

Анонимен

преди 6 години

Не е верно че това в Васко Кеца! Той е 1000 пъти по-убав!

35

Един

преди 6 години

Сега за председател на парламенто я биваше , щото там не се изискав кой знае какво и почти всеко магаре може да я върши тази работа, ама за министър се иска акъл и смелост, нещо с което тази другарка не може да се похвали.