74

обективната

преди 6 години

Цеци, да не сме изпреварили Румъния и да не сме разбрали :) Те от ЕК, ако ни оценят обективно, трябва да ни изхвърлят от ЕС, ама важното е празни приказки да има.

73

синигер

преди 6 години

Румъния е една нормална държава, с висока икономика, богата, а България е обратно на нея.Не можеш са правиш правосъдие със съдии , прокурори и следователи и дознатели завършили пуцовете по право.Правосъдие с рабфагаджии не се прави.Неуспял/а за депутат да не може да става министър, също така с рабфак образование да не може да заема държавна длъжност в правосъдието.Тая лелка да не ни поучава, за тая работа не става, да пее само "Цъфнал герб".

72

Анонимен

преди 6 години

Другарката Цачева да излезе и да обясни , как така Словакия и Гърция отказаха да ратифицират Истанбулската Конвенция , и защо се мъчат да ни излъжат толкова нагло .

71

Анонимен

преди 6 години

Какъв по-ярък представител на третия пол от леа Цеца? народа не я припозна за майка на нацията и рече - нЕщем този скрокозъбел с мустаци. И Бойко нямаше куража да си призне политическо-ПР грешката в избора.

70

Анонимен

преди 6 години

Абе,Цачева,кой те брои за сл.ва,бе?

69

Анонимен

преди 6 години

Борба означава: работещ закон, който да се прилага. Приетият закон не е работещ и никога няма бъде. Той казва така: Който се оплаче от корупция, може да бъде лесно пратен в затвора, дори да е прав. Т.к. ако аз съм един министър (Цацева, например) и съм откраднал 2 милиона (например, може и повече) и Бойко Борисов ме натопи. Мислите ли, че няма да му пратя Цветанов да го пребие от бой. После ще го съдя за клевета и моите приятели съдии ще го осъдят като кокошкар и ще го вкарат в затвора. И т.н.

68

Вендета

преди 6 години

Въпросът е кога на нашета нация ще и порасне гръбнак за да изхвърли тази *** от власт и да избере хора на които им пука за тази бедна и изстрадала държава? Или пак ще чакаме помощ отвън, която няма да дойде в нашият случай. Ниокой не уважава хора които не могат да се преборят за собственото си и на децата си благополучие.

67

БАБА КУНА

преди 6 години

КРОКОЗЕЙБЪЛА ЦАЧЕВА СТАВА ОТНОВО ЗА СМЯХ! РУМЪНЦИТЕ СА ДАЛЕЧ ПРЕДИ НАС ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ ЗА ГОЛЯМО НАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ. РАЗБИРА СЕ ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОЧАКВА ПРИ МАФИОТСКОТО ГЕРБАДЖИЙСКО УПРАВЛЕНИЕ !!!

66

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, те протестират срещу нея и безпаричиито, а лелята хвърля кьорфишеци

65

TТТ

преди 6 години

До кого ще се появява тази, че дава и акъл

64

Анонимен

преди 6 години

Тетка Цачева- майко-бащата на нацията.....хаххахах

63

Кьорсуфра

преди 6 години

Мамо ,мамо кой ти даде тоз алъл е празната тиквА,,

62

Анонимен

преди 6 години

Ми партиен секретар-министър,какво да очакваш от него.

61

хюго бос

преди 6 години

Тази жена не е в ред....Мисли си, че в Брюксел са т.пи като нея..

60

Анонимен

преди 6 години

не . твойта съдебна система дава негативи на ек

59

Гробокопач

преди 6 години

Какво нещо е слугата и роба. Никакво усещане за собствената стойност и визия за себе си, като свободен човек. Робът има стойност, смао когато тя му се придаде от Господаря. Затова го удря на молби, вопли, стенния и хленч, които, ако не свършат работа, минава към обикновено ласкателство. Затова България след СССР просто си смени Господаря, с надеждата за вечното "Конграчулейшънс". Това продава, стойност на роба, прави го човек в собствените му очи. Борбата за съвършенство на свободният е после.

58

Анонимен

преди 6 години

Спокойно граждани за евроразвитие, времето е ваше.За десет години откакто сте във властта си осигурихте сигурно спечелване на всички следващи избори и материално си осигурихте семействата до внучета вкл.Сега може да погледнете и хората, дет не са граждане за евроразвитие и да свършите и нещо за тях.*** не бързайте много, че няма да има какво да обещавате после.

57

www

преди 6 години

В РУМЪНИЯ Е ПРИЕТ СЛЕДНИЯ ЗАКОН - 51% ОТ ХРАНИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ ДА СА РОДНО ПРОИЗВОДСТВО - ХАЙДЕ ДА ГО НАПРАВИМ И В БЪЛГАРИЯ . А ДАНО АМА НАДАЛИ..

56

Анонимен

преди 6 години

Ууууууу ,мащехата на нацията!

55

П.Петров

преди 6 години

Българските политици никога не заобикалят правосъдието, защото такова у нас НЯМА !!!НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА(следствие, дело, присъда, затвор), ЕФЕКТИВНО РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ!Тогава ще ни приемат в Шенген, тогава ще ни приемат в еврозонта!Западните политици от лицемерие се правят на наивници, но ***.оти НЕ СА !!! Друга балканска мотика като гръцката НЯМА ДА НАСТЪПЯТ!