64

Валентин

преди 6 години

Изиграл си е привилегия-картите: "ромче", джендърче...как да не му платиш обучението в кеймбридж

63

снайпера

преди 6 години

До Typcкия TpoлВажното е че се интегрират по-по- бързо от вас, остават тук и не искат територии.Не искат и паспорти даже, и не ни налагат особеностите си!Така че, са ни по-полезни от вас - ФАКТ

62

Анонимен

преди 6 години

Браво на Марсело!!! За разлика от белите българи, той е истински българин!

61

евро либерал

преди 6 години

Мисля, че Марсело се интегрира чудесно! Вече почва да замята нежно китката и перчема и бодро крачи към левия бряг на модата. Програмата върви към своя предизвестен край.

60

снайпера

преди 6 години

Стига с тва poмчe и тия пари бе, само пари са ви в главата...и то дребни!Не виждате ли че докато се занимавате с глyпocти, оня тypчин Яcтpeбa ви разединява като се представя за руска жена-Наташа и плюе България. На него ще му платят и то в $и? а вие спите, вместо да сте пълни с очи и уши от всякъде!!!

59

наблюдател

преди 6 години

Осигурете условия на Гринго на Софито да учи дистанционно от ареста в Кеймбридж. И той заслужава. Много иска момчето.

58

Боко

преди 6 години

Минал е някой по-умен и загорял през Дунав мост и е плюнал:)

57

талантливо българче

преди 6 години

До 49: учение правят военните, но ти не си ходил в казармата за да знаеш що е то.

56

...

преди 6 години

До Анонимен...колежката е права...Мислех нещо висша мода,а всъщност той щял да шие парцали за кукли и требва да ахнем понеже е ром или все едно Софи Маринова е Елтън Джон...тези българи мръсни хейтъри и хомофоби...ходят потни и голи до кръста с лютеница по устата...какъвто всъщност е подтекста на статията.

55

Анонимен

преди 6 години

До 56:На мойте 0,25 лв. на колко твой рубли отговаря ?

54

Анонимен

преди 6 години

До НаташаРуска шлюхаа, ако не бяхме ние...

53

Анонимен

преди 6 години

Училището е частно пансионно СРЕДНО . Казва се CATS Cambridge College и няма нищо общо с унивеситетът Cambridge.CATS Cambridge College предлага КУРСОВЕ за езикова и академична подготовка за приемане в унивеситети. Мин срок на курса е 1 година. Училището дава и стипендии до 40% на тези които изпълнят условията за получаването им.

52

Мада фака

преди 6 години

С умилително - ромчето ооо колко мило, колко неподправено ооо ще се разплача ооо

51

Анонимен

преди 6 години

Мислех си че ще стане сърдечен хирург като проф. Александър Чирков, но то за това се иска ум,отговорност и постоянство.А то шивач...толкова са му възможностите,то коя ли не, провъзгласила се за "звезда" у нас не ши парцалки и пуска "колекци".

50

До анонимен 55

преди 6 години

До Анонимен 55Току що прибавихте 0,25 лв. към вашата сметка

49

Анонимен

преди 6 години

Русофилите доста трябва да се потрудят за да достигнат нивото на poмите.

48

Не- Марсело

преди 6 години

Баси... аз докато следвах, карах мотокар в един цех нощна смяна... после работих в СОД, после карах камион в куриерска фирма, разбира се пак нощна смяна. И в същото време имах отличен успех и получавах крупната стипендия от 90 !!! лева.... На всичкото отгоре един ден ми спряха и тези 90 лв, защото откриха, че работя и надвишавам допустимия доход за стипендия. Как не знаех по- рано, да се запиша и аз като р0м...

47

Анонимен

преди 6 години

Де що роднини имам, на всичките децата им избягаха от тази клоакка.И блазе им.

46

Анонимен

преди 6 години

Шъ съ разривъ от умиление... *** то джендърче, *** то ромче, *** то умно-амбициозно-талантливо-работливо... Да му даваш пари, да му даваш, даваш, все няма да е достатъчно. И не него-подобните /църни и третополови/ да си готов да даваш... Това е положението. Приемаме ли го?!??!

45

Анонимен

преди 6 години

до 30 талантливо бьлгарче!Аз мисля че се пише за учение а не за учене!Разбрахме те що за талантлив Бьлгарин си!Аман от философи.