84

Греди Асса

преди 6 години

Като го гледам момчето, баш на мястото си е попаднало. Ще се запознае с правилните чичковци, ще се поочупи, ще му платят от NHS (тамошната каса) смяната и кой като него. След година-две ще зарадва 30-годишната си майка с ча'ве, лично износено. Зер, медицината напредва.

83

Сандо

преди 6 години

Аз познавам Брусли, в махалата до нас се роди Исус преди години, но за Марсело чак сега чувам

82

Анонимен

преди 6 години

Марселчо ли говори англииски,или англииско жури български или не е имало изпит.В Англия учебниците са написани на англииски.Плътна правителствена "мистерия"

81

(-_-)

преди 6 години

Абе той /това/ да си създава дамска мода, ама защо с нашите пари??Някой от това просветно министерство ще трябва да отговаря един ден.. Значи като взема сопата..!

80

Анонимен

преди 6 години

Образованието е начина за интеграцията на новото поколение на това общество ако искаме да се намали престъпноста

79

annybody

преди 6 години

БРЕ ТЪПАНАРЮ,Похвално е, че един ...(зеленчуците от редакцията на сайта свенливо величаят определен етнос със сияйни звезди) може пък и да завърши шивашки техникум в Англия - браво, значи, досега това ни е струвало само 160 000 лв.!Ама щял после да се върне и да пропагандира сред другите *** какви тъпани са българите.Питал ли ме е някой с колко човека - човеци, не ***. сме се конкурирали ние, за да влезем в Университета и дали някой ни е спонсорирал образованието?Проектът "Марсело" е СРАМ!

78

game1

преди 6 години

Ама как дизайнер ?!?! Нали уж някакъв учен ?!?! Математк ли физик ли... Предаване имаше за него... сега дизайнер... :(Тамън си викам евала... ама йок..Абе трябва един Орбан да се появи тук, ама няма кой да му позволи...

77

Брадвата

преди 6 години

Баси, днес как завиждах на един черен ром, по цял ден виси пред блока и рути сънароднички.. хили се, де има зъб, де няма, обаче щастлив човекът. Има не е ясно колко деца. А аз - на работа, шефът мрънкя, секретарката му врещи, клиентите - меки китки, нема лабаво, не знам кой е по-хебан, аз или ромът

76

МaйМyнaтa

преди 6 години

До БрадватаЗaeби го Дарвин, слушай мене. Цинганчето ще върне некой лев, но Баце ако ги фокачи.....дyки

75

Анонимен

преди 6 години

Правилно ли схванах: правителството е дало народни пари - близо 50 000 британски лири, за да може едно третополово ци.га.не да се учи на шеф и кройка?.. И тази новина трябва така хубаво да ни се поднесе точно на 19 февруари?!

74

Брадвата

преди 6 години

До МaйМyнaтaДа, далече от човеците е, поне според Дарвин.

73

Анонимен

преди 6 години

завършен ***

72

МaйМyнaтa

преди 6 години

До БрадватаАко питаш мен, нещо като мулатче е

71

sante_dog

преди 6 години

А тези които се възхищават на Марсело, знаят ли колко българчета има които могат да издържат изпита в колеж в Кеймбридж, но не се явяват защото родителите им не могат да си позволят обучението? А Марсело се е явил. И естествено е знаел, че няма как родителите му да плащат, пък и защо да го правят - по-лесно е да си ***-швед и да плачеш по телевизията. И готово. Това се нарича позитивна дискриминация и е не по-малко лоша от другата...

70

Брадвата

преди 6 години

алкохол? бял или черен ром е това?

69

МaйМyнaтa

преди 6 години

Не го познавате, ясно. Но как си мислите че се дават десетки хиляди, без никой да го оцени ли? Смешнициии, легайте че утре сте на работа...не завиждайте на едно цингaнчеПП Не давам оценки от 2/3 вижания, но съм изненадан!! Наистина си го бива

68

ии

преди 6 години

вече и _мода_ ли не можем да пишем смешни сте

67

ии

преди 6 години

Мода ??? За това ли даваме парите си за да може да си учи мода????Защо не го записахте в някой Български университет ?Парите които държавата дава така безвъзмездно, щяха да останат в България и с тях щяхте да платите обучението на 10 деца?

66

Анонимен

преди 6 години

74 s rimlianin nikoga niama da se gordeia

65

Анонимен

преди 6 години

Сега го хулите, но утре ще се гордеете с него. Балканоидиоти.