104

nina

преди 6 години

#111Това,което пише в информацията на колежа за прием,е че студентите ,които имат по-малко от необходимият бал по английски език за съответната специалност по ILST системата,ще учи допълнително английски заедно с останалите предмети.В България сетификат по тази система се взима на курсовете по английски в Британския съвет,може да се провери на какво ниво.Но общо взето,нивото на английски език мисля че трябва да е поне първите 2 години на езикова гимназия. Колкото до момчето от статията,съмнява ме да е имало възможността да посещава курсовете в Британския съвет.

103

Анонимен

преди 6 години

Това което прочетох в сайта на въпросното училище: 1. Частно е, т.е. те решават кой да приемат. 2. Има отделна международна програма за прием на чуждестранни студени със слаби познания по англ.език. 3. Изучават се предимно драма, изкуство и дизайн, надали наплива е толкова голям съдейки по въпросните дисциплини. И да уточним - само защото има Кембридж в името на някое училище това автоматично не прави труден приема. До журналистите - направете интервю за друго българче учещо в чужбина.

102

Анонимен

преди 6 години

До AndreevГосподине , светите братя са ви азбука, поради що се срамите да я ползвате?

101

Анонимен

преди 6 години

Марсело май разработва задната нива...

100

Анонимен

преди 6 години

С тоя образ ударихте десятката-ром и *** едновремнноСамо дето като го гледам се сещам за рекламата на една трицветна паста за зъби или плешивеца, който изнамерил на баба си препарат за пода.....в НЕГАТИВ И в интерес на истината, една шевна машина не струва чак кърваия труд,който сте описали И тоя Марсело, като е толкова популярен ,само тая негова снимка ли имате? " Когато се вглеждаш в бездната, знай че и тя се вглежда в теб"Ницше. Чели сме го без някой да ни спонсорира.

99

nina

преди 6 години

#101Така че Марсело за да е там,където е,трябва да е постигнал наистина високи резултати на приемните изпити по английски.Което означава,че въпреки средата,от която произхожда,той трябва наистина да е много интелигентен човек.От друга страна,винаги дълбоко ме е учудвала неспособността на много хора,вкл и тук,да се зарадват на чуждите успехи.

98

nina

преди 6 години

#101Когато един човек се бори и постига мечтите си,не мога да не кажа браво.Също така,когато човек е благороден и честен и върне една торба с пари на собственика-момчето от другата статия.Аз съм завършила английска гимназия и като студентка преподавах английски на едно изключително умно и амбициозно дете ,което впоследствие беше прието да учи в престижен английски колеж след положени изпити.Така че Марсело за да е там,където е,трябва да е постигнал наистина високи резултати на приемните изпити по английски.Което означава,че въпреки средата,от която произхожда,той трябва наистина да е много

97

ha

преди 6 години

До ДаноВероятно, някоя баба от министерството е опитала агнешко и сега си плаща с народна пара.

96

Дано

преди 6 години

някой да предупреди Марсело, че в модните среди е мнго разпространен ГЛТБ : да внимава, защото трябва да бъде много разсъдлив; възможно е да опита някой.Трябва да започне професия, при която да не бъде зависим от любовни връзки! България го е издигнала!Успех и разчитай на себе си, Марсело!

95

ha

преди 6 години

До Не- МарселоВ математическата в Търново, стипендията за отличен е 25лв. 5лв. ти вземат за банков превод. Милата ми бЪЛГАРИЯ на Марсело ли залага или на отличниците в ПМГ ?!

94

Анонимен

преди 6 години

ROM-DGENDAR-MODIST

93

Ромелия

преди 6 години

Никое българско дете няма да получи такава помощ, защото няма кого да интегрира и да агитира. Българските деца искат да учат, но места в училищата няма. Колко талантливи български деца са получили такава помощ? А таланти с лопатата да ги ринеш...

92

Анонимен

преди 6 години

Това е гавра спрямо всяко българско дете, което не е прието в държавно или общинско училище и родителите му са принудени да плащат частно. Гавра е, защото тези деца не получават базовата издръжка от 400 лв. на месец - за 10месеца - 4000 лв. , която се полага на всяко дете български гражданин. Като българите се мразят, печелят ромите. Нека се изучи, но няма да интегрира останалите, които ни теглят към пропастта

91

Анонимен

преди 6 години

До ninaНинче,това момче удовлетворява чужди мечти )), ама ти си романтичнаq извинявай. Чувствам се зле, все едно да кажа на дете, че няма дядо Коледа.

90

Анонимен

преди 6 години

Поласкани сме, начертахте бойната линия и сме ПОКАНЕНИ във войната, защото е имало случаи, да се води война срещу българите без тяхно участие....последното е жокер, а дали имате акъл да го разберете си е ваш проблем.Вие на нас не ни пречехте, но щом настоявате вече ни пречите. После да некажете че не сме ви предупредили.Явно силата, на която сме бръкнали в ....не може да понесе, че точно българите ще й слага прът в колелатаDДАЖЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯВАМЕ няма да поемем вината за вашата глупост.

89

nina

преди 6 години

Браво на това момче,пожелавам му от сърце да завърши успешно и да постигне мечтите си!

88

мамунипреззимата

преди 6 години

браво на хомо маймунката успе у англията щот държаватаа му дава пари защо на мен държавата не ми даде 5 бона + 5 години издръжка и за ше завърша лесото с много повече знания за мнооого по малко пари ам не см нежен като марсело кво да се прави живот ли бе да го опишеш

87

Георги Ценов

преди 6 години

И все пак думата е ϺΆΉΓΆΛ

86

Георги Ценов

преди 6 години

dnes.bg - евала за свободата на словото и цензурирането на *** в коментара ми.ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!

85

Георги Ценов

преди 6 години

"Преди дни правителството одобри изплащането чрез бюджета на министерството на образованието на 12 120 британски лири в левова равностойност за обучението на Марсело." - радвам се, че парите ми отиват за смислени каузи (сарказъм разбирасе).Дано след време и на моето дете държавата му даде 30 000 лева да учи в чужбина.А дано - ама надали - не съм ***, съпругата ми също не е :(