23

Анонимен

преди 6 години

УКРАЙНА ДАВА ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ В ЗАМЯНА НА ТОВА КРИМ ДА ОСТАНЕ В ТЕХНИТЕ ТЕРИТОРИАЛНИ ГРАНИЦИ И ТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ Е АВТОНОМНА ОБЛАСТ КЪДЕТО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С УКРАЙНА!!!ПУТИН ПРИСЪЕДИНИ НЕЩО КОЕТО РУСИЯ РЕАЛНО УПРАВЛЯВАШЕ КАКТО СИ ИСКА!!!УПРАВЛЕНИЕТО НА ПУТИН ЗА РУСИЯ Е АБСОЛЮТЕН МИНУС ОТВСЕКЪДЕ!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Жалка държава

21

Анонимен

преди 6 години

РФ е държавта с най-големи природни ресурси. Парадоксално гражданите на РФ живеят зле .Упоени със самагон. Гордеейки се със славното минало, надявайки се на светлото бъдеще тънат в мизерия.

20

Анонимен

преди 6 години

ЛИНИН ИЗБИВА 4 МИЛИОНА РУСНАЦИ ПРЕДИМНО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ!!!ТЪЙ, ЧЕ ПУТИН ИМА ОЩЕ МНОГО ДА НАВАКСВА!!--------------------ВЪВ РУСИЯ ВСЕКИ КОЙТО Е С ДОРИ МАЛЪК ШАНС ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ПУТИН ИЛИ Е УБИТ ИЛИ НЕ Е ДОПУСНАТ ДО ИЗБОРИТЕ!

19

Анонимен

преди 6 години

Русия - това е района около Новгород, включващ Ленинград и Москва, територия не по-голяма от днешна Полша - всико друго са заграбени територии през последните две-три столетия !Крим е окупиран от Русия преди два века и за втори път преди три години с един и същи мотив - несъгласието с местното упражнение !

18

До Атакист

преди 6 години

Ходил ли си някога в СССР или в Русия ,явно не си ходил мислел за на рода си може ,но най много мисли за себе си и за неговите КГБ планове ,страна смного възможности ,но и с много пияници и олигарси забогатели за кратко време и как говорят руские беднось не порок ,но большое свинство

17

Жириновски

преди 6 години

Ние изселихме татарите , българите и гърците през 1944 г в Казахстан (предатели) и заселихме Крим с руснаци , така 4е не се "напъвайте" - "Крим наш" .

16

Анонимен

преди 6 години

То, Сибир не е руски, та камо ли Крим...всичко тези територии са заграбени последните последните две столетия !Я погледнете Историята !

15

АТАКИСТ

преди 6 години

Разликата е че наш послушко Бойко приема каквото му кажат и каквито конвенции му сложат. А Путин мисли за страната си

14

В В Путин

преди 6 години

От победа към победи. ....

13

КРИМ НЕ Е РУСКИ!

преди 6 години

Крим е на кримските татари!КРИМ-НИКОГА НЕ Е БИЛ РУСКИ!

12

Ясно

преди 6 години

До 8,не друг път а сега и за винаги.

11

Анонимен

преди 6 години

Има и по-големи овце от българите. Българите си останаха в мутренските години с Бойко, а руснаците направо се върнаха в средновековието с цар Путин.

10

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

"ИЗБОРА НА ПУТИН--НЕИЗБЕЖЕН И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН"...ТО И ПРИ СТАЛИН , БЕШЕ ТАКА ...АМА И СССР , НЕ ОЦЕЛЯ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААНИЩО НЕ Е ВЕЧНО НА ТОЗИ СВЯТ!!!/..а , Джуджи----най -малко...//

9

Мишо

преди 6 години

Крим е Русия!Крим е свято място за всеки руснак.Крим е парче земя изстрадано и съхранено с кръвта, усилията и живота на милиони руснаци.Крим винаги е бил Русия.

8

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски...ама друг път !

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1- Многознайкоооо, референдума в Крим се състоя след като руските солдати бяха окупирали полуострова .Май има зна4ение .

6

Анонимен

преди 6 години

Мумията е на *** да бие Гинес рекорда за диктатор на всички времена.

5

Мишо

преди 6 години

Телевизия Блумббббр собственост и високоговорител на г-н Сорос реши да изкаже неподправеното мнение на псевдо изгладнял полит не знам какво за обърканата цел на регионалната Русия.Първо ако икономиката на Р стагнираше то тя щеше вече да се е огънала под ударите на санкциите, а за ваш ужас Р става все по-силна и по-силна. Дори това, че съборихте цена на нефта не ви помогна.

4

Факт

преди 6 години

Русия не върви объркано а точно на където трябва щом всички продажници изкочиха от дупките си и говорят глупости.