43

Електро

преди 5 години

Демек никога няма да стане това стопляне на отношенията хахаха.

42

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ НЕДОНОСЧЕТА ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЛОВЕ ,ДА СИ СЕДЯТ В ГНУСНИТЕ ЛОКВИ И ДА ТРАЯТ.ИНАЧЕ.....

41

ДО 49

преди 6 години

Честит празник на теб,джендърче.Не знам кой,русофилите или европенделчетата като тебе напират за третия пол.А и доколкото знам специални нужници за вас вече има в Брюксел,а не в Москва.Нали знаеш,според търсенето идва и предлагането.

40

Анонимен

преди 6 години

Болката на Павловски е, че не остана в Кремъл през 2011-та, за да продължи своите "политтехнологии". Обидените на руската власт винаги стават герои. Херцен, Ленин, Троцки и пр. Дори бивши управляващи, членове на техни семейства и приближени галеници на елита. Стига се до там, че дори стават откровени врагове на собствената си държава. Хората обаче се сменят, но Русия си остава. Иван Кръстев го знае много добре.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Путин не дава на западните фирми да крадат ресурси от Русия, нали?щото руснаците крадат и с гз си! Също като нашите ***.

38

25.10. 2015 г.

преди 6 години

Демокрацията е като сиренето - мести се. На този Павловски, ако му набият шамарите в някое фоайе, ще стане кротък... като Волен Сидеров. Това обаче няма как да се случи, защото днес в Русия властта носи повече на критика, отколкото тукашната колониална администрация... А само преди 25 години, по заповед на толкова харесвания на Запад тогавашен президент Борис Елцин, пред сградата на Дома на съветите бяха избити поне 123 души (посоченият брой е по данни на официалните власти по онова време)...

37

Анонимен

преди 6 години

Изборът на Путин наистина е неизбежен и задължителен,а сорошкият пумиярски лай е неизбежен и продължителен.

36

Лъжите на Путин

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

35

руснак

преди 6 години

Когато Путин започне да се вози в руска кола , когато рублата стане конвертируема , тогава може да се каже ,че Русия е силна икономически !Историята показа коя система е по-добра ! А именно Северна или Южна Корея , Източна или Зарадна Германия ? По време на Студената война имаше такъв израз - избягъл на Запад , аз и досега незнам някой освен Сноудън да е избягъл в Русия !!!

34

Анонимен

преди 6 години

Путин не дава на западните фирми да крадат ресурси от Русия, нали?Затова е толкова лош Путин, нали?Не е като предателя-селянин-колхозник Горбачов и алкохолика Елцин.

33

Анонимен

преди 6 години

Путин пак ще е президент напук на психодесните неофашисти в Киев и напук на западните лицемери!Крим е руски, свикнахте ли??

32

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика с Путин, Медведев и Лавров.Крим е руски завинаги.Скоро неофашистите в Киев от десен сектор ще си платят за престъпленията в Украйна!

31

До анонимен 43

преди 6 години

До АнонименЗа непоследователни мандати няма ограничение. Да са мислили, когато са писали и приемали конституцията.Путин си е изряден.

30

До анонимен 38

преди 6 години

До Анонимен Глеб Павловски ръководеше предизборната кампания на Елцин и след победата му се похвали: С лява фразеология прокарахме дясна идеология (цитирам по памет). Но след като лъсна цялата несъстоятелност (меко казано) на Елцин, а съответно и неговата като политтехнолог,му умря конят, и сега се чуди какви да ги дъвче. Путин му бил крив.

29

Анонимен

преди 6 години

Нелегалният президент на Русия Путин. Нарушил по най-груб начин члена от конституцията за най-много 2 последователни мандата. Явно Путин не може да бъде свален по законен начин, а само по незаконен.

28

Тутанкамон

преди 6 години

Тоя глеб панфиловски голям акъл, бре бре бре панфил американос, цвете ненамирисано, от коя ливада израсна, ясно е - Тот някоя Невадска пустиня.За автора

27

Анонимен

преди 6 години

До 36 Тоя/Глеб Павловски/ много добре знае какво става в Русия !Беше от най-близкото обкръжение на Путин в първите му години като Президент.Видя,че Путин тръгна по път който води към диктатура и спира развитието на Русия има смелост ,да излезе от сянката му и да говори истината!В Русия има трезвомислещи хора на които русофилите може да са привърженици,а да не се кланят само на Путин!

26

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ Е КАТО НАШ ИВАН КРЪСТЕВ, ОСВЕН ДА ХОДЯТ ДА СЕ НАПИЯТ ЗАЕДНО НЯКЪДЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ.

25

noFreeman

преди 6 години

хахаха тоя дето е писал статията въобще няма идея какво става в Русия. Русия става все по силна и финансово и военому. Дълга тема и не знам за какво им дават на такива да пишат без да са живели и един месец там.

24

Анонимен

преди 6 години

Уникално точни разсъждения и коментар."Въпросът за бъдещето е безсмислен, защото няма конкуренция.""Това е монополен процес".