64

Анонимен

преди 6 години

ЕДНО НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ С ТАКЪВ ТЕН УБИ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ВЛЯЗЛО И В КЪЩАТА ЗА ДА Я ОБЕРЕ И ВМЕСТО ДА ПОБЕГНЕ КАТО РАЗБРАЛО , ЧЕ НЕ Е САМО ТО Я НАПАДНАЛО И УБИЛО ЖЕНАТА!!!ТОВА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕВЪЗПИТАНО ТО СИ Е ТАКОВА! АБСОЛЮТНА ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВОТО И 5 ГОДИНИ ДА ЛЕЖИ КОЕТО ЩЕ Е РЕАЛНО ЕДНА ГОДИНА ЩОТО НИ Е СКАПАНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА ДОБРО ДЪРЖАНИЕ ДВА ДНИ ЗА ЕДИН АКО УЧАТ ТАКИВА НЕДОПУСТИМИ НЕЩА!20 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ИЛИ ПОНЕ 10 И ТО БЕЗ НАМАЛЯВАНЕ!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Името Денис се среща сред турците. Означава -море. Има мъжки вариант- Дениз и женски-Денис.Няма общо със западното- Денис. Просто съвпадение. И ударението е на различно място.

62

аз-ът

преди 6 години

Дрешките на *** всъщност оборват и основната опорка на либералките - че престъпноста зависи от социалното положение, безработицата, липсата на пари, а не от етноса и гените. Ми като му гледам палтото...А иначе аз си работя да се махам от тая ***. Съветвам ви да направите същото. След 20-30 г. на Денис и братята му ще разчитате да ви учат децата, да ви лекуват и да ви плащат пенсиите. ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА. КОНЦЛАГЕР.

61

Анонимен

преди 6 години

Скоро гела няма да си го слага на косата, а на друго място.

60

Анонимен

преди 6 години

Това,колко хора ще затрие до края на съществуването си ??!!

59

анонимен

преди 6 години

това момче е с дефектен ген то е опасно за обществото и не трябва да се пуска насвобода и 4 момчета в общежитие

58

Анонимен

преди 6 години

Въййй, той красив като кюрд бре

57

Анонимен

преди 6 години

Става ясно, че онези с допълнителните 100мил лева, са можели да осуетят убийството в интервала 17-20 януари.Жалко, че не им се бачка, също както и на невръсното бъдещо гадже на Вазилин от последната килия, в дъното на коридора.

56

Анонимен

преди 6 години

Това "нещо" не е никакъв Денис!Асенчо рома - но защо никъде не се споменава етническата принадлежност???Истината не е срамна!

55

Анонимен

преди 6 години

Роберто, Денис, Рут Колева ... е няма тякава държава

54

123

преди 6 години

ПОРЕДНИЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ***

53

Бау

преди 6 години

Айде млъкнете с този трети пол вече. Банални сте. Това ли е най-големия проблем ? Че някой иска да е друг пол ? Бедни, нещастни, крадат и ги мамят, а те .. третия пол та третия пол.

52

Бау

преди 6 години

Той *** си мисли сигурно, че е голямо приключение това, което му се случва. Голям мъжкар като по филмите. Мисля, че един хубав бой и още нещо ще му отвори не само очите ...

51

Додо

преди 6 години

Още щом прочетох описанието на убиеца -момчето и веднага ми стана ясно, че е или *** или мюсюлманин. Щом видях снимката и съвсем се видя какъв е! Искам само да кажа на работилия по публикацията, че изразяването на недоказани предположения за пола на момчето, базирани само на външни белези, е в противоречие с Истанбулската Конвенция и стипулациите й относно Третия Пол и може да бъде определено за расизъм (не ме питайте как, но е факт)!

50

Мен

преди 6 години

Драма..! Погледнете се!

49

-----

преди 6 години

Кога ще се поправи законът така, че в случай на убийство даже и *** да носят наказателна отговорност? Кога ще се въведе отново смъртното наказание за тези, които извършват предумишлени убийства? Тази толерантност коства доверието на обществото към закона, правото и справедливостта. Явно това са новите директиви на световната мафия.

48

...тъжно...

преди 6 години

Ромбчето от малко е хванало лесния път. Дано в затвора попадне на хора и стане жена.

47

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се върне смъртното наказание ! Аман от тези *** либерастки ценности !

46

Ален Делон

преди 6 години

За кожата на един клошар! Дано е на едно по добро място клетия човечец, ама едва ли.

45

TheCrow

преди 6 години

Съдиите да продължават да ги пускат такива на свобода, пък вие чакайте да се оправи положението...