124

Анонимен

преди 6 години

EI TUKA FNOGO RASIZAM I KSENOFOBIA BRE E VI POSO MANDARE A VAFEN KULIO

123

ихалу

преди 6 години

този *** ще си намери майсторите, ще бъде поставен там където му е мястото.

122

анонимен

преди 6 години

престанете да пишете простащини,нападението не е без причина,а за разпределението на пазара,респективно кой да прибира повече отпадаците от кофите за ***,налице са икономически интереси и затова човека е бил убит защото е пречел,няма никаква разлика със убития от велико търново и настоящия случай,просто нивата са различни,целите едни и същи.

121

The Mainak

преди 6 години

Пфф.. туй ще е някакъв бедно лайне от долния род, които се наричат "tsigani" (не за всички имa и добри хора), още си пие млякото, пък ще ми убива.. Дай го на нас па ще види какво е брутално насилие.. сложете го на до животен затвор не ни трябва такива ***

120

Яве

преди 6 години

"момче"? "Момче"? "МОМЧЕ"? Нещо да бъркате журналята?

119

Анонимен

преди 6 години

Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").

118

Истанбул

преди 6 години

Да ходи в затвора да размишлява над понятието *** !

117

Анонимен

преди 6 години

До IraЕ какво да крадеш като никой няма нищо и за какво да убиваш като всички умират от глад така или иначе.

116

Ira

преди 6 години

До АнонименНещо бъркате. В" комунистическото общество" децата ходеха на училище с ключа от вкъщи на врата. Да стане нещо като кражба или убийство, немислимо. Тези герои тук са продукти на следващата епоха, без ред, без възпитание, и , когато някой не ти хареса, просто го убиваш.

115

Анонимен

преди 6 години

Така са го възпитавали родителите му, които са родени и израстнали в комунистическото общество на Правешкия Тодор !Ето го резултата от това комунистическо възпитание.

114

Диана Герова

преди 6 години

Чудя се защо не върнат смъртното наказание. Такива го заслужават.

113

Reptile

преди 6 години

Типичният избирател на БКП / ДПС- мангъсър. Сега плачкат за нова ТРОЙНА, щото паричките от КТБ са на привършване.

112

1914

преди 6 години

Има късмет,че е на 14. Бедна му е фантазията,какво го чака в живота с това отношение. Рано или късно ще уцели точните хора.

111

Анонимен

преди 6 години

Или пък да вземем някой друг милиард за интегрирането им.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

110

Анонимен

преди 6 години

Време е да се направят наказателни отряди и да се вземем правосъдието в наши ръце, да изчистим тази *** от лицето на земята.

109

икономист

преди 6 години

Сега всички си задават въпроса, как може да съществуват такива безкруполни животни, които могат да пребият възрастен човек? Обаче, не знам защо никой не си задава по-важния въпрос, защо изобщо се допуска да има бездомни хора в 21-ви век? Въпросът за бедността, мисля че е по-важен дори от въпроса за ширещото се насилие напоследък. Отговорът на този въпрос, се корени в естеството на икономическата система, в която всички ние живеем - капитализмът! Тази система е човеконенавистна!

108

български съдя

преди 6 години

невинен. следващото дело моля

107

Анонимен

преди 6 години

Спомняте ли си за 11-годишната Никол Йончева и убиеца й 15 г Иван Иванов за когото се твърдеше че със специални нужди ,какво стана с с случая а? И той като този със същият цвят беше...Може и този да е със специални нужди...то "дИтето е кротко и добро" .мдааа

106

Анонимен

преди 6 години

Ман.галчето зализано с модерна прическа, нови дрехи и напомпано самочувствие.Не бие и убива от глад, а за да демонстрира сила и самочувствие. Доживотен затвор и бачкане до припадък за такива ***, защото ги пускат след няколко години и отново вършат престъпления!

105

Кой не скача

преди 6 години

Ще търсите вие команизума, ама ще намерите гелосани малолетни мунгули, убиващи родителите ви за забавление. Продадохте рода си за банан и западна бракма. Проклети да сте вие и чалга изчадията ви.