104

Анонимен

преди 6 години

Надявам се да го хване рак.

103

Ъплоуднат в Облака

преди 6 години

Възможно е в затвора младежът да претърпи дълбок катарзис, както казваше Станишев, и да стане човек. А защо не и социалистически лидер!

102

Анонимен

преди 6 години

Аз РОМ не пия

101

Скопен овен

преди 6 години

Хайде сега, моето момче/момиче, едни много добри хора ще те посрещнат в Ловеч, може би в Бобов Дол, може и в Софийския. Там ще разбереш какво е туй трансджендър, свободна любов, социален пол и тем подобни съвременни социални емоции и ще си отговориш на въпроса коя част от тялото най-много пъти може да увеличи размера си.

100

Анонимен

преди 6 години

Това е лицето на истинския Европеец.

99

Анонимен

преди 6 години

Не заслужава, то, да живее.Никак да бъде, човек, то, не умее.Най-добре е, то, да умре.Шот за такива никой не го ...

98

Анонимен

преди 6 години

Така е ,като няма ТВУ ,пълна безнаказаност,ако беше при бай ви Тошо ,тоя лилавия щеше да копа камъни като стой та гледай

97

Анонимен

преди 6 години

Тези не са хора от тази порода .Какъв етнос за майнуняци ми те *** са по умни .

96

Калашников

преди 6 години

Ми виновен е колошаря, защото е умрял.. Трябва да държи на културни особености.

95

Анонимен

преди 6 години

зверовете - в зверилника,иначе ще има линчове

94

Ujo

преди 6 години

....ох лелеее какъв е млечен :)... на дядо малкият побойник!!! насам, момче, насам към Бобов Дол!

93

Good morning

преди 6 години

Много бих искал да знам какъв е бил клошаря преди да стане такъв. Слагам кавички, защото българската журналистика много удобно поставя епитети и определения на хора и събития без да се интересува от Човека. В случая има представен клошар, който ведна в съзнанието на всеки изглежда-гаден, мръсен, дрипав, а бе с една дума скот и един младеж на който никой от държавните институции не изрича етническата принадлежност Ц..И.Г..А.Н..И.НДа живее демокрацията и новите българи от европейски произход

92

Анонимен

преди 6 години

Благодаря, на всички който се обърнаха до мен с псевдоним Анонимен номер на пост 77 и отговориха на въпроса ми изчерпателно и обективно...будни хора с ужас заявявам, че логичното ми вътрешно убеждение според ситуацията говори... на този индивид адвокатът му ще да е дявола.

91

Парижката Конвенция

преди 6 години

Парижката КонвенцияПарижката Революция - > бесене по площадитеХайдутите ни в Османската Империя -> в гората на дървото с въжето.Хиттлер за пораженчество -> на стълбовете в градоветеКу-Клус Клан за убийство -> на дървотоДоказано!

90

Един ден

преди 6 години

Когато тези от милиета станат мнозинство, това момче може да стане кмет на Варна.

89

Овчи народ

преди 6 години

Това е бодрата герберастка смяна, която расте и която ще ви управлява след десетина години.

88

Анонимен

преди 6 години

Ало *** как е нали подскачайхте като улави и квичахте,че кой не скачал бил(червен) и че времето било (ваше)..Неее нито разумните хора които не се вързаха на тая еврЕоатлантическа измама дето не скачахме сме скачаха са (червени) ,нито времето остана за вас,а времето ,че и цялата държава новите ни ционистки задоквеански господари го подариха за тия със сините венци,аз за скачалите остана само един джендърски среден пръст.

87

Анонимен

преди 6 години

ЙЙ

86

И преди нападал

преди 6 години

възрастни хора, агресията му била безпричинна,това било известно, но никой не си е мръднал пръста и този продължава да вилнее на свобода и да не му пука от нищо!Как няма да гледа нагло? Защо да казва, че съжалява?В очите на такива като него той вече е герой, а досегашният му опит показва, че винаги му се разминава.Затова, нищо чудно някой ловък адвокат да постигне това, което се предполага на шега в коментар по-долу - държавата да плати на Денис компенсация загдето е допуснала той да е такъв!

85

Анонимен

преди 6 години

Живия ***