111

мир

преди 6 години

Е нали нямало в русията бедняци и клошари?

110

Анонимен

преди 6 години

ВОЙНАТА Е МИРСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛАЧекиста Путин се придържа към тези основни похвати за промивка на хората! Като добър ученик нa Сталин и Троцки!А българина след 30г. Герб/бсп/сдс е по-оскотял и по-обезверен от всякога и попива опорки като гъба!От там и страхопочитанието пред Путин-акбар! Руснаците и българите живеят в конспиративен и алтернативен свят, в който има гигантска световна конспирация срещу тях!ВОЙНАТА Е МИРСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА

109

Анонимен

преди 6 години

Обратно, 114! Русия е управлявана от сериозен елит, а народа е по некачествен в голяма степен от нас. Ако не е този елит и въоръжаване, досега Русия нямаше да я има!

108

Анонимен

преди 6 години

Видя ли гръмко заглавие и драматично написана статия, като сценарий за филм, без да поглеждам автора на статията, знам че е написана от Е.л.к.а. Васи.лева. На тази жена или живота е скучен или е голям манипулатор с богата фантазия.

107

Анонимен

преди 6 години

До ПитанеСмятайте колко сте зле путинофилите след като сравнявате най-бедната, изостанала страна в ЕС с Русия. И въпреки това България има по-високи доходи от Русия и по-високи пенсии. И това е ФАКТ. Спрете да лъжете!Свободата е робствоИстината е лъжаВойната е мирКомунистически лъжи докарали путинoфилите до тежка форма на шизофрения.

106

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

105

Анонимен

преди 6 години

Видя ли гръмко заглавие и драматично написана статия, като сценарий за филм, без да поглеждам автора на статията, знам че е написана от ***. На тази жена или живота е скучен или е голям манипулатор с богата фантазия.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Да вземеш да си мълчиш за тази конвенция, че ще те анатемосат.

103

Анонимен

преди 6 години

118, сериен убиец закла 75 жени в Сибир

102

Питане

преди 6 години

"Бедняците в Русия са принудени да се изхранват на бунищата, а страната унищожава съвсем официално хиляди тонове качествени храни"А а от къде се изхранват българските евроатлантически пенсиониери след като платят партното и тока с пенсията?

101

Анонимен

преди 6 години

Двама ученици са убити, а няколко са ранени при стрелба в гимназия в американския щат Кентъки.

100

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМожеха поне да ги реекспортират...КОе да реекспортират - 37 кг луксозна шунка ли ?Или полски ябълки, които са задръстили пазарите...

99

Анонимен

преди 6 години

Жалко за руснаците, има много свестни хора сред тях. Имам приятел руснак в България. А като цяло съм израснал с руснаци - всяко лято на морето. Добри хора са. Обаче винаги ги управляват пълни ненормалници и психопати. Болшевизма е форма на сатанизъм. Много ги съсипа. Българския и руския народ заради соца е оскотял, озлобял и изостанал. Щом някоква конвенция (в която не пише нищо за трети пол) ужаси българина, както *** някога са се плашили от барута.. смятайте. Много тъжно.

98

УжасТ!

преди 6 години

37 кг / килограма/ луксозна шунка!!! Унищожена!И 122 т. /тона/ ябълки, които на нас ни ги пробутват веригите по 1.29лв. килото!!! УжасТ някакъв.Лоша Русия! Лоша!Боярищници! Кочинци! Ватенки! ***! И други....

97

97

преди 6 години

По митниците мисля, че изпълняват един Закон за защита на марки и наименования! В изпълнение на него новините понякога звучат приблизително така: ,,На Митнически пункт К. Андреево митничарите са конфискували 5000 тесктилни артикула с логото на известни марки /дънки, блузки, якета, капели, шалчета.../.Същите ще бъдат унищожени в специалната пещ! '' А може и да се озоват в някой магазин на наш човек, а по протокол уж унищожени.

96

Анонимен

преди 6 години

Добро утро. Колко души вече убиха днес в България?

95

Комскомолская правда

преди 6 години

Западните санкции са насочени срещу няколко физически лица, приближени на Путин. Руските конрасанкции , косвено се отразяват на обикновенните руснаци...и това при положение че има ширеща се бедност.

94

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са най-мазохистичната нация на света!И от глад да умрат, пак ще казват, че са много богати, че са презадоволени и са патриоти най-малкото.Един голям руски поет беше казал някога, че всички руснаци са или алкохолици, или шизофреници, а често и двете заедно.Да вдигнем тост!Жалко за страхотната страна, която населяват тези хора, жалко за голямата руска душа, която цял живот страда. Те затова се раждат всъщност.

93

Анонимен

преди 6 години

Тези руснаци явно наистина са уникално Т.пи.Можеха поне да ги реекспортират като не искат да ги дават на бедните.

92

Анонимен

преди 6 години

абе кога руснаците не са били, не ме цензурирай, ***?