131

Анонимен

преди 6 години

Отново *** манипулации.Знаете ли колко тонове храна ежедневно биват унищожавани от големите вериги само в България и то без никакви нарушения на санкции??? Не говоря за целия ЕС, само у нас??? С тези храни нима не могат да се нахранят хиляди хора???Ама не, тя Русия е лошата, а не гледаме около нас какво става. Пълен потрес за нашата журналистическа малоумщина!!!!

130

дресиране на ватенки

преди 6 години

"Канибализмът също не е бил рядкост по времето на близо 900-дневната блокада(Ленин град)" И СЕГА ПРИ РЕЖИМА ПУТИН Е ТАКА:Бабата-канибал(68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург е заподозряна в убийството на най-малко 19 души в рамките на две десетилетия.) показа как е отрязала и сварила главата на последната си жертва....Pycĸи ĸaнибaл yбивaл xopa и изяждaл чepния им дpoбB гpaд Бeлинcĸи, Πeнзeнcĸи peгиoн в Pycия, пoлициятa apecтyвa cepиeн yбиeц, ĸoйтo ce зaнимaвaл c ĸaнибaлизъм. Ha мъжa ce пpипиcвaт нaй-мaлĸo шecт yбийcтвa, мaĸap зa тeзи yб

129

wild horse

преди 6 години

Зареваха милите,че никой не им иска *** с гмо-та.Нали щеше да пропадне Русия,щеше да падне на колене,май кривички се оказаха сметките. нещата са много по-добри от преди,видях с очите си,качествена храна и най-важното,такава сплотеност на населението не съм виждала. Когато имаш кауса и достойнство страната ти ще оцелее,не ми се дава пример с нашата географска безгласна територия...

128

С една дума

преди 6 години

Санкциите на Путин срещу Росия продължават...

127

Анонимен

преди 6 години

Понеже беше споменат Горби, да кажа, кога презрях окончателно двуликия Запад. Гледах един филм за честване на някакъв юбилей на Юдата в Лондон. Проведе се в "Алберт Хол". Около Горби се въртеше Мила Йовович, точно в зенита си, знойна, красива. Пол Анка му пя на ушенце, почти като в кръчма. А някога така обичах Пол Анка! Иудушката се беше размазал от кеф! Голямо щастие цареше!

126

Анонимен

преди 6 години

В САЩ на летището ровят в багажа и изхвърлят всякаква храна.

125

Абе

преди 6 години

Кажи му "руснак" и не го обиждай повече. Той ЗНАЕ защо.

124

Анонимен

преди 6 години

Аз си мислех, че и у нас незаконните продукти отиват я в екарисажа, я - под булдозерите. Значи са ме лъгали, давали са ги на бедните! Сигурно и хероинът и кокаинът, и екстазито са ги използвали за добри дела, а не са ги горели в пещите! А какво ни показваха, че горят? И къде по света не постъпват така, както в случая руснаците? Защо горят даже слонова кост, рогове от носорог, тигрови кости? Плюйте, това да ви е щастието в живота!

123

Анонимен

преди 6 години

До kokospaЗначи горките в едното отделение на портфейла си държат рубли, в друго - евро, в трето - левове! Там комуналните са много ниски! Не им е лесно, но знаят, че са на прав път. Дадоха огромни пари за къс срок да изградят отбраната си и сега знаят, че изборът им между масло и оръдия се оказа правилен. За да има кой да яде маслото, трябва да го има! И западняците ахнаха - от рухналата горбачовско-елцинска Русия се появи страшна сила, с която ще се съобразяват. Как им харесваше Горби само!

122

Боби

преди 6 години

До kokospaЦените на Билла Москва Домати 450гр 80 Рубли или килото е 5 лева по сегсшния КурсСвинска Плешка 229 рубли килото или 6,5лв за килоМоже да си изтеглиш Брошурката ако искаш от там взимам ценитеИ да Москава и Петербург са едни от НАЙ-СКЪПИТЕ ГРАДОВЕ ДОИ И В ЕВРОПА!

121

Боби

преди 6 години

До kokospaСедни си 2- колега1. Кажи ми колко е минималната заплата КЪДЕ - В Русия има сумата ти Региони и Автономни Областии Републики и минималната заплата е различна за всеки регион(същото важи и за средната)2. А95 до колкото си спомням е ОЛОВЕН БЕНЗИН на територията на РФ а всеки западен автомобил не го ползва и новите лади също(евро 5/6 стандарта) - тоест скъп е защото го ползват само старите коли - Да все още има ОЛОВНИ БЕНЗИНИ в РФ - ДЕРЗАЙКурса в момета е 56.4 Рубли (60-65 за 2017г)

120

kokospa

преди 6 години

До БобиСедни си ..слаб 2!Боби започни с нещо дето ти е ясно!Например кажи нещо за руските противогази,за камионите ..!Не коментирай Расия в която минималната заплата е 267лв(по курса) а от 15 12.2017 1 литър А95 на едро е вече 1.52лв.(по курса).не коментирай че цената на килограм свинско в Питер е 9.50лв.а доматите са по 4Евро!

119

до ОЙ

преди 6 години

Конфискуваната храна (ако е годна) се раздава на хора, които са на помощи и на пенсионери с ниски пенсии. Ако бяхте от тези групи, щяхте да го знаете

118

Анонимен

преди 6 години

i na zapad hvyrliat godna hrana za da dyrjat zenite visoki, koeto e po-jalko.

117

Боби

преди 6 години

Ехх ЕкспертииКонтра Санкциите на РФ Правителство са въведени МНОГО ИЗБИРАТЕЛНО и наистина с една цел - да се разреши незаконно финансиране на Руския местен Бизнес и да се разреши незаконна протекция от евтин Внос.Ето ви пример как се намесват в бизнеса - Ограничава се вноса на яйца и пилешки продукти, спонсорира се Една "Малка" Птицеферма за 5 000 000 кокошкиФинансира се веригатаПроизводство Трактори - Зърно производител - Транспорт - Птице Ферма - Транспорт - Търговия Едро и Дребно

116

Анонимен

преди 6 години

115, по същия начин Германия през 30-те е била оскотяла и обезверена, а Хитлер насочва фрустрацията на немския народ към евреите! После знаем историята! За щастие САЩ спасиха западна Германия от руска окупация! И ФРГ тръгна по пътя на демокрацията и капитализма! А разликата между двете някогашни Германии се вижда с просто око и до днес! Къде е бил руски крак и къде американски! Та, оскотяването не води до нищо добро!Единствената причина Путин да не започне ТСВ, е че Русия е крайно изостанала!

115

Анонимен

преди 6 години

наистина лки не сте забелязали, че от много месеци постът 111 е бот, който се копва под всичките ви новини? Или вие го пускате под всяка статия задължително? Знаете ли, че ЕС скоро време ще затваря сайтове с руска антиевропейска пропаганда?

114

ой

преди 6 години

Аз да питам : 1.КЪДЕ В ЕВРОПА РАЗДАВАТ БЕЗПЛАТНО КОНФИСКУВАНА ПО САНКЦИИ ХРАНА ? 2.В ЕВРОПА САНКЦИИТЕ ПО ЛЕКИ ЛИ СА ? 3.САМО РУСНАЦИТЕ ЛИ СА ЛОШИ И ***?4.НИЕ ПО УМНИ ЛИ СМЕ И У НАС КАК Е ?5.КАКВО МЕ ГРЕЕ КАКВО Е В РУСИЯ- АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ТУМ КАК Е - ТОВА ЗАЩО НЕ СЕ ВПИСВА В КОНТЕКСТА НА СТАТИЯТА?????

113

Анонимен

преди 6 години

тия соропитешки *** не престанаха да плюят като видиш че кака зе.лка е отдоло ти става ясно че са от пропагатдните материали наамериканцитепожелавам и да я стигне участа на българския пенсионер дето рови по кофитеа тя се загрижила за руските- то бива продажност ама това си направо за призапродажник без граници дето има доста номинираникато се почне от банкянското шопарче и цялата гейбераска кочинакаката заработва за лятото да има за моренцито татко сорос плаща

112

нормален

преди 6 години

Възможно ли е толкова нескопосана политическа пропаганда. Може ли така да се обижда интелегентността на читателя. Не превръщайте и този популярен сайт в хунвейбинско датзибао от времето на Мао.