151

човек

преди 5 години

целта е да се спре спекулата и не законната търговия във голяма държава с огромна територия трябва да има силна власт иначе води до анархия.

150

Анонимен

преди 6 години

Нема лошо, от глад може да им дойде акъла и да спрат да гласуват за дребния, злобен диктатор.

149

Анонимен

преди 6 години

153 Никакво ембарго не е налагано, ограмотете се какво включват западните санкции . Ембаргото си го наложи сам Путин

148

Анонимен

преди 6 години

А санкциите ги наложи сащ а не русия.gospodine ili gospojo ne USA a khazarskite bankeri upravliavashi realno USA nalojiha embargoto

147

SpaceX

преди 6 години

150 Санкциите на САЩ не включват такива глупости като забрана ан внос на храни . Това само тъпият руснак може да го измисли и за това въведе контра санкции санкционирайки собствения си народ

146

Анонимен

преди 6 години

Да *** от глад тези мизерници като са си избрали диктатор

145

Анонимен

преди 6 години

Храните се унищожават защото има санкции и вноса им е незаконен. Точка. Ясно е че *** все не разбират правилата и защо са нужни. А санкциите ги наложи сащ а не русия.

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4 "Не я мислете Русия,гледайте в България как се умира от глад,***.Стига сте писали глупости."ИСТИНАТА!

143

Епилог

преди 6 години

Сан кциите на Путин срещу руснаците се ожесточават... никакво ядене!

142

Храна може

преди 6 години

Да не посягат само на "Боярышника", че какво ще пие народът?

141

Пръч Дървестър

преди 6 години

Ако наистина в Русия е забранено раздаването на безплатна храна, РЕСПЕКТ към руснаците. Комунизма от тях тръгна и те го осъдиха най ефективно , сега са 3тата световна сила.

140

10 пъти

преди 6 години

10 пъти повече унищожава един едничък Лидъл в калната България. Стига сте ревали.. шведи такива

139

пенко

преди 6 години

Уважаеми интернет партньори, вие наясно ли сте за състоянието на "клошарите" в САЩ ?! Няма капиталистическа държава без изпаднали зад бирда хора / и. с квалификации/ !!! Стойността на 1 милиярд долара се потдържа от ежеминутната работа /произвадителна/ на 10 000 работещи /трудови/ човеци !!! Парите нямат абсолютна стойност- те са еквивалент и на включения човешки труд и труд и труд !!!За тона имахме песен : "... Да живей ...живей ...труда...!!!"

138

Анонимен

преди 6 години

Ами това е комунистическият манталитет. Още дълго ще патят от него съветските същества. Имат огромна територия, полезни изкопаеми, и т.н. но живеят като кло.шари.

137

Анонимен

преди 6 години

Липсва само баба Лили да им изпее Панаири на съветските гладници

136

noFreeman

преди 6 години

Хахаха хранили се от бунището... на нокътя на крака и не можем да се качим на Русия, смешници хранещи се от *** фондове - това е България!!! И тия фондове се трупан на нашите деца в бъдеще да ги връщат!

135

Анонимен

преди 6 години

Сесесерейците живеят век назад. Дай им петолъчки, соц естрада, да пият лосиони и спирт, комуналки и соц манифестации.

134

Боби

преди 6 години

До Дреме му на ПутинСлаб Аргумент КОООЛЕГАЗащо висшия ешелон на Рашките си пращаше децата на запад(1990-2010) и по-точно къде ги пращаше? Защото в Русия се ширеха мафииии и Тероризъм от всякакър вод и вид. Защо ФСБ при щурм първо стреля с ГРАНАТОМЕТ да с това стреля не с пистолет и после да пита кой, кога, какво и как - ЗАЩОТО ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ДРУГО ПРОСТО НЕ РАЗБИРАТ - 90 години на миналия век в РФ е имало по 150 бомбени атентати годишно а престрелките дори не са ги броили

133

Анонимен

преди 6 години

Руснаците поне стоят здраво стъпили на земята, за разлика от американските разнополови бу.наци

132

Дреме му на Путин

преди 6 години

и обкръжение. Нали децата им са на Запад..ха.ха Средства массовой информации сообщают о том, что дочь министра иностранных дел России Сергея Лаврова Екатерина Лаврова с трудом говорит на русском языке. Связано это с тем, что практически всю свою жизнь она обучалась за пределами Российской Федерации. "А все потому, что больше 2/3 своей жизни она провела за пределами России. Такая традиция российской элиты. Более 20 лет она жила в США, а затем в Британии. И только в последние годы - в России"Катя Лаврова родилась в Нью-Йорке в то время, когда Сергей Лавров был постоянным представителем при О