81

Както винаги

преди 6 години

Костов има верни преценки, мъдър е и гледа в бъдещето.Ако беше останал премиер( или президент) след 2001, досега щяхме да сме най-малко като Португалия, Испания. Уважавам Симеон, но той мислеше че бълг. комунисти-социалисти са като западноеврпейските, където НИКОГА не е имало репресии към средната класа и интелигенцията.И подвластни на Кремъл и досега.( Борисов се справя и дано да продължи така: уравновесен въпреки всичко!)

80

?????

преди 6 години

Този индиец защо още не е в затвора за разрухата, която причини на България????

79

Анонимен

преди 6 години

всички крадливи плъ*ове лобират за таа еврозона - подготвят поредният грабеж. Това, че с изключение на две, страните в еврозоната са с над 100% бвп дълг - защо никой не го споменава ?

78

Анонимен

преди 6 години

Gnusna tvar...kak beshe PRIVATIZACIATA ????

77

Анонимен

преди 6 години

Поетът го е казал: "Свестните у нас ги наричат луди". Най- свестният политик в България за последните 30 години. Ако попитате защо? Защото спаси България от пълен фалит.

76

Анонимен

преди 6 години

Този даде старта на разрухата и корупцията, и си живее необезпокояван от никого??? Защо е още на свобода и не са му конфискувани имотите и парите???

75

Анонимен

преди 6 години

Иван Костов защо не е в затвора???

74

Защо Защо

преди 6 години

Ванчо мили ако знаеш колко хора им е мъка че не си пристигнал при Луканов

73

Бай Танас

преди 6 години

Мразите Лостов , но червените *** са още по-зле !Лошо, че медиите са ви програмирали така !

72

Стам

преди 6 години

Червената пропаганда изкриви до нузнавемост всичко направено от Костов,а той примитивния политик мълчеше.Може би го бяха оплашили.По ония времена това беше възможно.

71

Анонимен

преди 6 години

Защо чак сега обеснява слабия политик ,но добър финансист Костов? Много хора, на времето щяха да го разберат, но сега е много, много късно.

70

А. Колева

преди 6 години

Не съм костовист , но е факт , че той не е такъв демон и гад , какъвто го изкараха.Факт е също, че винаги , когато *** са били на власт е имало мизерия, глад и разруха. И са назландисват пак да идват и да крадат ако е останало нещо въобще....

69

Анонимен

преди 6 години

Този даде на цял един народ 1 милион причини да го убият с камъни, а още никой не му е счупил даже крака. Странно, на обикновените хора мутрите трошаха крайници за далеч по - малко... И мутрите ни са евроатлантически даже...

68

Агенти Равнис

преди 6 години

Демокрацията беше поведена от СДС всичките крадливи и недосегаеми от народа .Народа беше заблуден и търсещ промяна .Промяна обаче нямаше освен масова кражба на заводи и тяхната ликвидация .Съответно хиляди останали без работа !

67

СТИГА!!

преди 6 години

Всяка една медия, която дава трибуна за изява на тоя ****** се надявам да фалира в най-скоро време... Не може, след всично което тая гад нанесе на страната да продължавате да му давате микрофона...

66

КГБ направи СДС

преди 6 години

Тоя ядеше и пиеше държавните пари в ресторат Пълдин .С него винаги имаше три коли охрана понеже по закон треа да са изядат държавните парии да са преватизират .Тоя накара много българи да избягат навремето от бедност ,безаконие и геноцит царящ отБКП и профила и СДС .СДС е продукт на КГБ и КГБ слагаше водачите на БГ.

65

Некъф

преди 6 години

Иване, осъзнай се и се покай. На онзи свят никой нищо не е занесъл. Покай се заради народа си. Колко хора заради тебе измряха в мизерия, глад и нищета за да може вашите деца да си напълнят джобовете с парите на хората. Но знай от мене едно, душа с пари не се пълни. Трябваше да напълните душите на децата си, а не джобовете. КОЛКОТО И ЦЪРКВИ ДА ПОСТРОИТЕ, КОЛКОТО И ДАРЕНИЯ ДА НАПРАВИТЕ, НА БОЖИЯ КАНТАР НЯМА ПО ТЕЖКО НЕЩО ОТ СЪЛЗАТА НА СИРОМАХА !!!

64

Българин

преди 6 години

Интересно само предлагане от г-н Костов. Ще кажеш, че е много загрижен за България. Историята няма да я ровя, според нея този човек е за раирани одежди до края на дните си. Но за днешната ситуация, единственото в което сме добре(за пред чужденците, щото народа е беден ) е фискалната политика. Затова не е нужна неговата помощи, но ако може да вкара в затвора корумпирана та шайка, барабар със себе си, ще ми се вдигне в очите този виден патриот

63

ИВАН КОСТОФФ

преди 6 години

В най-далечния затвор. Най-добре в слънчев СИБИР

62

Анонимен

преди 6 години

Един италианец разказва как преди да въведат еврото в Италия ... английските туристи идват в Италия и обядват за 2 паунда. СЛЕД въвеждането на еврото в Италия, същите английски туристи трябва да платят за същия обяд вече 10 паунда ... съответно вече не идват в Италия.А за българските пенсионери не ми се мисли ... след еврото.