41

Анонимен

преди 6 години

Добре, оставете го Костов, ГЕРБ - ове, комунизми и пр. празни приказки и ми отговорете на един съвсем практичен въпрос:След като приемем еврото, и естествено моят и вашия шеф се възползват да ни намалят заплатите наполовина (т.е. от 700лв. на 350 евро), кой и какво би могло да накара търговски вериги, бензиностанции, ЕРП - та, и пр., да направят същото??? Или ако ги намалят, то няма да е наполовина, а примерно с 30%, както стана в Гърция! Гърците богати, справиха се, а ние с мизерните заплатки?

40

SpaceX

преди 6 години

48 Стига волни съчинения . Това на някой друг който не е в час .

39

SpaceX

преди 6 години

Прочетохте ли трите му статии в Медиапул за Прватизацията 1997-2001 те дават отговори обстойно и задълбочено дори прекалено професионално на моменти на всички въпроси относно приватизацията.Пак питам , преди да изръсите поредната глупост прочетохте ли ги успяхте ли да асимилирате какво пише там , разбираемо е все пак не са за всеки изисква се определен набор от икономически знания.

38

luckyman

преди 6 години

Българино спомни си, не бъди късопаметен! Българино помни мъчителите си! Защото още един такъв капан едва ли ще преживееш!

37

Анонимен

преди 6 години

41 Коя ликвидация

36

Анонимен

преди 6 години

39 На колко годинки си малкия

35

Анонимен

преди 6 години

Получи ли си дожовотната премия ?А гн Костов,за ликвидацията.

34

по пътя към ада

преди 6 години

..."абсурдно е да се говори за увеличение на заплатите на българите ( 120 - 150 лв )!".. .."Цените растат и продължават да растат, съкращения още ще има, проедприятия ще продължават да се закриват, колкото и да са много безработните... " ..за обезщетения не може да се говори.."! "не ме интересува какво мислят българите..." Иван Костов

33

нн

преди 6 години

Костов лъже. За какъви фалити говори. Свидетел съм на идиотското му управление. 1997-2001 година предприятията бяха оставени на произвола, нито ги продаваха, нито се интересуваха от тях. На ставане и лягане Костов тръбеше, държавата е най-лошия собственик, МВФ го закриляше. Директорите се чудеха какво да ги правят, караха по инерция, работеха и продаваха на старите пазари и полека лека угасваха. Нашето предприятие закъса и го продадоха за жълти стотинки, това е разграбване по костовски.

32

SpaceX

преди 6 години

Много жалко, че не можахме да го използваме повече, а времето лети животът си минава. Всеки си пати от собствената си глупост.

31

luckyman

преди 6 години

Ако се "оцени" някак си вредния му принос, този Мордор нанесе повече щети на българите, от колкото Баязид, Мурат, I, II и III и Сюлейман взети заедно!

30

Анонимен

преди 6 години

34 Селата започнаха да се изпразват след колективизацията в началото на 50-те . Просто процесът на миграция не е спирал . Той не е само български феномен.

29

Анонимен

преди 6 години

Това не е Костов .Този е озбягал извън земен от зона 51.Агент молдър

28

SpaceX

преди 6 години

Благодарение на приватизацията и постигнатата финансова стабилизация имахме 10 годишен постоянен ръст на икономиката , пак благодарение на тях започнахме преговорите за членство в ЕС

27

SpaceX

преди 6 години

30 Точно напротив, най-големият ни политик и държавник след Стамболов

26

SpaceX

преди 6 години

27 Ти явно не си чел статиите а се оставаш да бъдеш облъчван от червените медии

25

ББранник

преди 6 години

Национален предател .Ще го суди народният съд . По крумовите закони

24

SpaceX

преди 6 години

Прочетохте ли трите му статии в Медиапул за Прватизацията 1997-2001 те дават отговори обстойно и задълбочено дори прекалено професионално на моменти на всички въпроси относно приватизацията.

23

luckyman

преди 6 години

Колкото и да е калпава съдебната ни система, поне се дават под съд или политици, или бизнесмени за туй или онуй, със или без причина, и без претенции за резултата! ....този обаче?! Неееее! Няма съд,! А няма и протестиращи срещу това! Нито наши, нито чужди, нито управляващи нито опозиция! Вече толкова години.... ..за най-голените грабежи и разорение в историята ни! Кой го варди тоя, толкоз бе? Едва ли само ДС-то!?

22

Анонимен

преди 6 години

ТЕ изнасят тайно злато от българия и правят загряване на климата.Те са тук .