121

Песимист

преди 6 години

До АнонименЖалко за останалите да живеят в България че има много като Вас в държавата .Много коментари - клишета при това абсолютно неверни и неграмотни . Написани от промит страхлив(Анонимен) и зверски озлобен човек , също толкова *** и жесток като предците си комунисти. Същите тези които избиха стотици хиляди хора - елита на нацията по време на комунистическият режим. Сигурно ако живееше по време на комунистическият режим , щеше направо да трепеш наред , а не да коментираш.

120

Анонимен

преди 6 години

Нямам против да сме в периферията заедно с Дания, Швеция и Чехия.

119

Анонимен

преди 6 години

Ами затова най богатите хора са такива като него.Тези които са участвали в приватизаций,ликвидации разграбвации и присвояновизации.

118

Анонимен

преди 6 години

Приватизация ли.Това си беше чиста РАЗГРАБВАЦИЯ.

117

От нещо-нищо

преди 6 години

Костов сам, с пълна съвест, злокобен ум и нечиста помисъл, отдавна ни изпрати в далечната периферия - на границата с нищото. Сега сме нищо, благодарение на него. С еврото не само няма да станем нещо, а ще станем съвсем на нищо.

116

До 136

преди 6 години

Значи единя е Конан варварина ,а другия е Конан разрушителя.

115

Анонимен

преди 6 години

Заради такива като него Българиястана най бедната страна в Европа.

114

Анонимен

преди 6 години

Ами като гледам каква мъка е в "печелившите" неприватизирани предприятия в момента, се убеждавам, че Костов постъпи правилно навремето. Даже оръжейните заводи са пред фалит.

113

Анонимен

преди 6 години

Ликвидатора на икономиката на БГ.С това ще го запомнимКостовдиска.Има още един за затвора,който ликвидира селското стопанство.Казва се Филип Димитров.

112

Pepe

преди 6 години

Най-кадърният български политик на Прехода!!Жалко, че 80% матeриaл не го осъзнава!!!Това ни обрича като нация!

111

Анонимен

преди 6 години

Каква приватизация?! То беше ликвидация. Костов защо "избяга" след приватизацията?Когато Костов каже нещо, трябва да се прави обратното.

110

БГ

преди 6 години

ИВАНЕ,САМО ДЕТО ПОДАРИ АЛУМИНИЕВИЯ КОМБИНАТ НАЙ ГОЛЕМИЯ НА БАЛКАНИТЕ НА ФИКРЕТ ИНДЖЕ,ПРИЯТЕЛ НА ЕРДОГАН,ДЕСЕТ ПЪТИ ПОД ПАЗАРНАТА ЦЕНА,ТРЯБВА ДА СИ НЕ В ЕВРОЗОНАТА А В СИБИР,ДА НЕ ГОВОРИ ЗА ПОДАРЕНАТА ЦЯЛА ПРОМИШЛЕНОСТ НА БЪЛГАРИЯ.КЪДЕ ИМА ЗАКОНИ,НО НЕ И ПРИ НАС,НАРОДА ОСТАНА ГОЛ И БОС,ЗЕМЯТА ЗАКУПЕНА ОТ ТУРСКИ ФИРМИ,СТРОЯТ ПРЕДПРИЯТИЯ НА НАША ЗЕМЯ,А ТОЙ МИ ГОВОРИ ЗА ЕВРО ЗОНАТА,КЪДЕ ОСТАНА БЪЛГАРОЗОНАТА,ГОСПОДИНЕ.

109

Анонимен

преди 6 години

Костов отдавна вече е в далечната периферия, но трябваше отдавна вече да е и в затвора!

108

Анонимен

преди 6 години

Обаче прави ли ви впечатление кой иска да сме в Еврозоната и съответно да въведем еврото? Най-богатите крадливи политици и банкери, които грам не им пука, че ще се вдигнат цените двойно. Обикновеният българин пак ще гризне дървото.

107

Анонимен

преди 6 години

126- докато фалира цялата соц система. Да си спомним- 1982 г. два часа има ток, два няма, тотално празни магазини, малко по късно и купони за най нужното за прехрана, жителство, ако си повече от два месеца в едно населено място и не работиш те връщат обратно, там където си жител, но не можеш да работиш на постоянен договор ако не си жител тъкмо пуснат тока спрат водата,партийни секретари, които получават директорски заплати, а са длъжни да слухтят, кой какво говори-плащаха заплати с вази и чинии

106

Виготура

преди 6 години

Около 20% от предприятията ни работеха горе-долу добре за съветските стандарти, но далече технологично от Западна Европа, Япония, САЩ. Напълно неконкурентни на западния пазар, некачествена продукция и най-вече никой не ни я искаше. Вместо да преговаряме с Русия, за да си запазим пазарите, ние се юрнахме да развиваме "капитализъм", без въобще да сме подготвени за него. И сега се вижда, че назначените капиталисти от КРИБ са неконкурентноспособни на 600 млн пазар, ще внасяли работници от Виетнам.

105

SpaceX

преди 6 години

129 Химко Враца работеше с руски газ по Ямбургската спогодба на цени под 100 долра . Тази спогодба свърши и Химко умря

104

Анонимен

преди 6 години

Костов няма проблем. Мнозинството от Българите имат проблем. Прасе от кладенчова вода не разбира. Ами стойте си в л.айната.

103

Анонимен

преди 6 години

127, а кой разруши селското ни стопанство, и то ли не произвеждаше качествена продукция? Сега какво ядеш, ГМО и *** от чужбина. При комунистите поне добра храна имахме, сега ядеш пластмаса!

102

Анонимен

преди 6 години

Наглец, той отдавна ни натика в периферията, сега се прави на ни чул, ни видял. Заради такива тарикати сме на дъното, този ни скапа живота, обра ни всички спестявания!