43

Анонимен

преди 6 години

На всички комунисти да им се отнемат българските паспорти.Те и без това не са българи, а интернационалисти.

42

българина

преди 6 години

този кога ще го изключат от бсп? и той е станал соросогад, прави си каквото иска без да се съобразява какво искат българите

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40"Герб ни докараха до тук- да сме гладни и измръзнали."----Ами вие къде сте бе? Направете нещо полезно да помогнете да се подобри социалното положение на народа. Нали сте социалисти, а вие сте седнали да вдигате пошилка за нещо което нито ще нахрани и нито щте стопли някого.

40

Анонимен

преди 6 години

Червените ако могат да си отговорят на себе си защо в "левите" среди е пълно с евреи и гейове.А не да ни занимават с провокации и лъжи.

39

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте да се пънете да сте защитници на СЛАБАТА БЪЛГАРСКА ЖЕНА и рискувате да видите колко сте в грешка....Жената на влиза в битка, която не може да спечели. Жените създават живота но могат и да го унищожат. Те сила, която никой не може да опитоми...Българският мъж е истниски мъж и ако някъде по света има хора, които още не са достигнали нивото на което сме ние българите, това си е техен проблем. Няма дужда да"повтарям клас" с тях. Не ни дърпайте назад, платили сме си прекалено за всич

38

Анонимен

преди 6 години

Станишев да не дава акъли от Брюксел, Корнелия Нинова е 100 % права.Истанбулската конвенция е една голяма манипулация и не трябва да се приема.

37

Анонимен

преди 6 години

Хайде, сега! Да не си припомняме буйната младост на Стани Шеф и историите с червените прашки в "Спартакус".... Заплакал ми за трети пол и той.

36

Истината

преди 6 години

Ами нека се направи един референдум по въпроса и хората да кажат дали си падат по третия пол или не.Както и по други въпроси.Ако се вижда скъпо,нека е на следващите избори,третия пол толкова може да почака.Всъщност може пък народа да е луд по тия неща,нека му се даде възможност да го покаже!Да не би да се страхуват,че е остро против?

35

Анонимен

преди 6 години

Като се започне от "Ленин" и се продължи до Вигенбин и Гея в тези политически среди "левите" всички са такива. Този жлъч срещу гейовете е само политическа лъжа. Поредната на тези сектанти. Светът нищо добро не е видял от "леви" политици, няма и да види.

34

Анонимен

преди 6 години

Комунистите повече няма да помиришат престижен международен пост. Даже и Путин не иска да говори с тях.

33

Анонимен

преди 6 години

Всичко е много просто. Русия не е подписала тази конвенция и за това сега БСП-то се дърпа като магаре на мост. Страх го е че ще развали кефа на Кремъл и затова поругава основни социалистически принципи. Няма нищо социалистическо в тази "партия" а само слугинаж на чужди господари които поне си признават че вече не са социалисти, но това е друга голяма тема.

32

Апел съм Президента

преди 6 години

На Станишев да му се отнеме българския паспорт ! Апел към Президента. Тоя няма място сред нас, няма място в България. Подъл подлизурковец и безчестник. С Бога ще се бори нищожеството ниедно, иска слуги на дявола да ни прави. Че ние една душа имаме само. И няма да я омърсил с мръсната им похотлива конвенция, обслужмаща само похотта и развалата на човешкия мир и Божия ред.

31

Паметлив

преди 6 години

Сергейчо май забрави защо го изпратиха за евродепутат-да не пречи.Да си гледа тлъстата заплата и да мълчи!Щото следващия път няма да е не само евродепутат,но и никакъв...Провален политик.

30

Анонимен

преди 6 години

Кеф ми е как се карат в БСП. До какво падение стигнаха. Не могат да предложат или да направят нищо градивно, а седнали да се карат за някаква измислена "опасност" която е последното нещо което интерисува гладния и измръзнал българин.

29

Спеца

преди 6 години

Тоя не върви в крак с народа , затова да не се надява да го издигат повече за шеф на ПЕС!

28

Майтапчия

преди 6 години

Прав е Станишев-сега е модерно и европейско да си "ляв"!Какъв е тоя средновековен мачизъм!?Всички *** долу и наведени!Поклон на Третия пол-бъдещето на Света.

27

Анонимен

преди 6 години

Някога първото женско движение в България е създадено от комунистки. Сега това не е борба за правата на жените. Това е легализиране на разширеното понятие за пол, което няма никакъв биологичен смисъл. Ако ще се гласува за фантастика, защо да не се приеме закон за летящите чинии на марсианците?

26

Evil Stanishev

преди 6 години

А самият Станишев обслужва Рогатия! Шерп на злото!

25

Анонимен

преди 6 години

Българската жена винаги е била уважаввана и почитана когато го заслужава. Никаква конвенция не може да ме накара да уважавам жена, която не го заслужава. Кви са тея нещастни глупости? Ако някоя жена е насилвана си има полиция. За какво са някакви допълнителни глупости? Трябва да се приеме закон срещу ненужните политически глупости. Много строг закон. С изплащане на неустойки. Големи неустойки в полза на държавата. И забрана на политически партии.

24

Анонимен

преди 6 години

Заемането на тази позиция от страна на БСП докзва още веднаж, че тя няма нищо общо с социалистическата идеология и практика. От това следва, че тя не е никаква партия а просто една маша в ръцете на Русия