23

А бе

преди 6 години

Има си хас СерГея да не подкрепи третия пол!Чудно само защо *** не му приглася?И тия писъци за правата на жените са лицемерие от чист вид-има си достатъчно законодателство по проблема,въпросът е че не се работи по въпроса.Като се приеме и Конвенцията,да не би органите да се юрнат да я прилагат?Единственият ефект ще е,че разни НПО-та и хора обявили се като нетрадиционно полови ще тръгнат да съдят държавата за щяло и нещяло.Освен това,не може да се съгласяваме с всичко,което ни предложат!

22

Анонимен

преди 6 години

Прилича ми сайта на в. "Работническо дело" ("Разбойническо дело"), заради коментарите. Всички червени дедки и бабета се наредили на опашка да пишат коментари под всякакви статии и все едно и също драскат.

21

Кака Корни

преди 6 години

За щерката на Борисов.Ми какво да прави детето,добре се е ореантирало и то.Къде другаде да ходи?В Русия(:(:(:

20

Кръвожаден веган

преди 6 години

станишев не е срещу (vs.) своите, а точно ЗА своите.

19

Кака Корни

преди 6 години

Не закачайте само синчето ми.То си седи мирно и кротко в САЩ и на никого не пречи.Пият си питието с на Деси Радева президеншата сина и те така.Ние обаче тука в България трябва плътно да се държиме към Русия.Ама плътно.(:(:(:(:

18

Анонимен

преди 6 години

До гТи как можеш да говориш така за др.Станишев? Той беше вожд на нашата партия и министър председател на България толкова години, а ти говориш такива безобразия за него. Срам другари.

17

Българин

преди 6 години

Долу серГей, долу Герп и долу ИК. Не на содом. София а не Содом е моят дом.

16

Българин

преди 6 години

Сергей ти май се оказа не българин ами един *** серГей.... Не на ИК и долу ГЕРБ, долу Станишев и долу всички предатели подкрепящи хомосексуалистката конвенция.... Анатема да бъдат. Бойко ако случайно четеш това, знай, че признаете ли това - идва началото на края. Няма да преживееш дните си в чест и достойнство и няма да помогнат парите за Църквите които си дал.

15

Анонимен

преди 6 години

Нормално партията майка БКП пометна и се родиха - СДС, ГЕРБ, БСП!

14

Анонимен

преди 6 години

Хамстер кажи нещо по специалността си. Разкажи ни за ефекта на украинската униформа за морала на войника

13

Анонимен

преди 6 години

заради тези ценности имигрирах в Бразилия

12

Анонимен

преди 6 години

Трети полове, роми, мигранти, наркомани, луди... аз имам чувството че в Бантускотия нормални почти не останаха!Най-вероятно това е и целта на Великите сили, но така и не става ясно и те как ще се оправят с "територията" след като я напълниха със споменатите по-горе групи???

11

Кака Корни

преди 6 години

Абе като си говорихме с Деси Радева,президеншата май ще си оставиме децата в САЩ.Може и да е лошо,но нека си стоят децата там.(:(:(:Тук в България обаче всички трябва да искаме в братска Русия.Видяхте ли какво правят хората от Видин,Враца и Монтана(:(:(:(

10

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам за какъв ч*п ни е да приемаме одобна конвенция.Домашното насилие законно ли е? Не.Насилието върху жени законно ли е? Не.Изнасилванията и блудството законни ли са? Не.И като я приемем тая конвенция, какво ще се промени? А, да, ще поставим законова основа "третия пол" да съществува в правния свят... ясно!

9

Анонимен

преди 6 години

Сидеров предаде червените генерали и от тяхна маша стана маша на ЕС. Дано скоро приеме окончателно костовизма в сърцето си и приеме НАТО.

8

Анонимен

преди 6 години

СергейгейгейгейВпрочем тук няма ли някой юрист, та да ни припомни, в България няма ли съответното законодателство защитаващо жените и децата от домашно насилие? До колкото знам ние си имаме такова и какъв е този рев, че жените останали без защита?Ревът е за това, че изпълняващи "ролята", притежаващи "характеристиките" и "функциите" на жена, остават незащитени, тоест тези от "социалния пол".Сега някакви ни убеждават, че "лош превод", "странна терминология" и други нелепици. Ами да ги поправят

7

Анонимен

преди 6 години

Скрии се бе ! Няма нищо по-сериозно в момента за нас като нация от бъдещето на децата ни! Да не ги развращават разни третополови извратеняци! Нинова е от женски пол но има по-големи топки от теб и тиквата!

6

Станишев кефи!

преди 6 години

Нинова, заедно с обкръжението и форумните *** са обсебени от Борисов и поради това сляпо правят всичко напротив. Изобщо не им е до някаква си конвенция, даже хабер си нямат за какво става дума. Само и само "ПРОТИВ", белким превителството падне. Наподобяват действията на бръмбар по гръб!

5

:))

преди 6 години

Станишев не се бие като мъж, а хленчи като бита жена! пп. Изниква картинка пред очите ми : преставям си някой посяга на улицата на Моника, а той я зарязва и бяга да се оплаче че бият жена му! -:))

4

мара двуцевката

преди 6 години

Червената му връзка сърцето ми пръска