83

Анонимен

преди 6 години

Прочетах конвенцията -30-ина страници е.Има понятие социален пол, НО не става дума за него.Става дума за жените мигрантки и престъпленията на честта,т.е. да се задели ресурс да се обгрижват мигрантските жени, ако пожелаят да останат за продължително време в ЕС, да могат да останат, а Хасан-насилника да си го отзоват у дома.

82

Анонимен

преди 6 години

Г-н Станишев ,дано до вас достигне поне 1% от написаното от всички нас.Надявам се,че това ще ви даде крила за да се изпарите възможно най-бързо отдалечената длъжност.Не ме карате да се чувствувам горд,а само ядосан!

81

тролетарий

преди 6 години

Абе Кутев?! Ти сега, кой вожд ще подкрепиш? Другарката Станишев или другаря Нинова?

80

Анонимен

преди 6 години

Дегенератите от лгбт и нпо-тата ще си изядат гъ за от яд че няма да им мине номера! Всъщност ако гейрб все пак я прокарат тая педера щина, се самоубиват ритуално, така че ако това се случи, поне ще се отървем от шайката! и в двата случая печелят нормалните хора в Бг! А третополовите да го дуат под вода!!!

79

Антон

преди 6 години

Иво Петков Решетников - на въжето! Син на алкохоличка от пазарчето Ситняково, син на ДС агент от РУМНО!

78

Анонимен

преди 6 години

Брюксел. В същата тази Белгия, която даде право на жените си да гласуват 10г. след България.

77

Пеевски

преди 6 години

Станишев и той ли е от третия пол? Да не стане като с Пеевски, някой му плаща на Сергей да прубутва някакви идиотии в България. Има ли в момента закон за закрила от насилие? Като има, защо никой не го прилага? И кой ще прилага защитата от конвенцията? Никой. Значи гласуването й в България има друга цел, а не защитата от насилие. В конвенцията пише ли "социален пол"? Имаме ли такова понятие в БГ? Трябва ли ни? Ако нямаме и сме длъжни да го въведем, значи това е причината да ни налагат да я примем

76

Анонимен

преди 6 години

Дегенерата си ти - третополовия ***!!!

75

Анонимен

преди 6 години

Докъде я докараха герберите да подкрепят Станишев! Да си го вземат, те са всеядни!

74

Анонимен

преди 6 години

Станишев е прав, глупави *** и безмозъчни, миризливи ***.

73

тролетарий

преди 6 години

Кутеееев, не се ослушвай! Кажи си за третия пол!

72

Анонимен

преди 6 години

Много се извинявам, но:Жената е личност и физическо лице.Има си наказателен кодекс и НЕ Е необходимо да се защитава жената с някаква недо-клатена конвенция.Имитацията на Бурна Дейност е основната Служба на въпросния полит-трегер и на всичките му високоплатени колеги.Единственото, което чувствам към този индивид и неговите колеги като жена и личност, е от-връ-ще-ни-е.

71

Прогрес

преди 6 години

Лимбо данс.

70

Анонимен

преди 6 години

До ми, да!За сътрудник в кражбите ли ще го цанят?

69

тролетарий

преди 6 години

Кутев! А ти призна ли третия пол?

68

Америго Веспучи

преди 6 години

Може жената да си има лични проблеми и затова да е толкова категорична.

67

ми, да!

преди 6 години

До Яаааа, ко стаа?Щом др Станишев е полезен за ГЕРБ, значи е добър и умен човек!

66

luckyman

преди 6 години

Понастоящем в общият коловоз "демокрация, права и толерантност" може и и се прокарват злонамерени тенденции, и то умишлено! Трудно е да се изброят, а и да се обяснят тези неща, тъй като "настройката" на общественото съзнание е старателно "подготвено"... .И няма никакво значени леви, десни, ГЕРБ, БСП, та даже българи, турци! Всички сме в кюпа.. .и ни сготвят!

65

Яаааа, ко стаа?

преди 6 години

*** Майдел: Заради Истанбулската конвенция, БСП застрашава преизбирането на Станишев за лидер на ПЕС!Доживяйми Герберите да плачат за Станишко, га си майтапа.

64

Анонимен

преди 6 години

Червените *** сами си пишат и дискутират, а междувременно цял сват им се смее! Фърлете тиа каскети и вижте коя година сме бе другари :)