132

Анонимен

преди 6 години

Като дойдеше Леонид Брежнев беше същата еуфория ...снимки ,новини, масова любов и радост до небето, похвали, потупвнания и обещания за светло бъдеще...

131

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли сега, кой дава ход на корупцията в България. Навсякъде е било така. ВИЖТЕ МНЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ЕК-ЮНКЕР. И аз да съм във властта ще крада. Корупцията е като другаде - с други думи - давайте приятели, ние сме зад Вас. Това е едно признание, че и в ЕС има корупция като в Б-я. Това му прави чест.

130

Анонимен

преди 6 години

Е карупцията е като другаде,при положение,че цяла западна Европа тия дни повтаря едно и също "НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА"страна в Европа.То бива лицемерие от страна на началниците,бива,бива,ама бивол за мезе не бива.

129

Анонимен

преди 6 години

Айде пак, снимки, снимки, снимки ... На тоя банкянски т.о.л.у.п. не му ли стига една снимка на публикация? Не разбира ли, че това вече заприлича на "сесия" на компаньонка?

128

sante_dog

преди 6 години

'Шефът на ЕК обясни, че харесва много шопската салата и суджука и се надява да ги опита на обяд.'Е на правилното място е дошъл. Б.Б. още си пази един от Добрич. Без пари му го дадоха добрите хорица...

127

Анонимен

преди 6 години

Казвате придадохме си енергетиката и парите ни отиват на запад.А къде си мислите,че биха отишли парите ви ако енергетиката беше държавна или собственост на Ковашки или Златев или който и да е друг олигарх.Казвате ,че има корупция и кражби,еми как виждате ДЪРЖАВНОСТ с такъв хуманен показател.Ще крадат от печалбите на държавата,естествено.Ако не ББ,ще е Кунева,Нинова и т.н.Същото е ако енергетиката беше в ръцете на български олигарх.Нещата не са толкова прости и лесни както ги виждате.Мислете !

126

До 126

преди 6 години

Тец-овете в поливин България като са на Ковашки.Лукойл като е руска компания с директор В.Златев и рафинерия в Бургас ? Защо парното е безбожно скъпо,а горивото почти колкото на запад ? Е пак ли ЕС е виновен за това ? Защо наричате ЕС робовладелци като нашите бизнесмени са бетер тях ! Ще ни цедят,че жална ни майка ! Добре,че основни жизненоважни отрасли не попаднаха в български ръце ,а ги взеха европейски компании.

125

Анонимен

преди 6 години

България е на грешен път.Правилното решение е да излезем от ЕС.

124

Анонимен

преди 6 години

Ей как лъжат тия от ЕС...............България е най-бедната и най-корумпираната държава в целия ЕС.България не е на прав път.

123

До 126

преди 6 години

Не знам на къде биеш ? Ми ,да,в съюз сме,защото ако не сме в съюз -фалираме или ще бъдем роби на еничари.Да приемем,че Енерго-про( например) не е чужда собственост .Е,ще бъде на 3,4 български олигарха,които,чрез лобизъм в парламента ще си правят каквото искат.Същото е с всеки един друг отрасъл.За " държавност" забрави,а ако не са чуждите " робовладелци" ще са наши " бизнесмени " ,които ще ни дерат с пъти повече и нагло ! Затова сами сме за никъде и се молете ЕС да съществува !

122

Анонимен

преди 6 години

do 124 "комунистическия тумор" викаш ,а? За 30 години нещо да се е променило? Пак сме в съюз пак сме "приятели" на някви други чу./фути. Кой измисли СССР ? -чи./футите . Кой измисли ЕС ?-ЧИФ./УТИ.

121

Анонимен

преди 6 години

Гарван,гарвану око не вади!!Те ако не си се хвалят един-друг,кой да ги хвали?Как може да очаквате нещо да направи ЕС??Ами все едно да плюе върху политическият си проект на България и на Балканите!!С финансиране на германската фондация"Ханс Зайдел" се пръква проект на управление и партия,която има вече за трети път мандат и управлява!!Да започнат да ги плюят и да събарят проекта си ли??Доста наивно мислене!!Наивно и инфантилно!!

120

Анонимен

преди 6 години

България в момента изживява най-проспериращите си времена от времето на комунистическия тумор ! Осакатена от комунизма държава сме и общо взето 45 години заден ход,мародерства и зачеване на мафия,трудно могат да се ликвидират за десетилетие или две.Факт е,че макар и хипер бавно,благодарение на ЕС,страната ни придобива европейски лик....но ще трябват поне още 20 години,докато изплуваме от блатото на комунизма и родената тогава мафия

119

Тиквомания

преди 6 години

стискай още малко народе, не остана, след 2020 като спрат парите, ние си събираме багажа и ви оставяме на сингерите да ви довършат.

118

F. Hollando

преди 6 години

Nai-mnogo korupcia v eu e v offshoren Bruxell.monarhicheskite miliarderi imat goliama polza ot nai-bednata darjava v eu Bulgaria. izpolzvat gratis bg teritoria, bg prirodni bogatstva i gratis bg trudova sila. Primamvat drugite narodi i darjavi ot balkanite, kakto i da plashat trudovata sila v po-silnite eu darjavi. offshornite razviti eu darjavi trupat mnogo capiral ot tehnite stari i novi kolonii...ovchar boiko im e udoben v bg.iznasiat capital ot bg, bg trud im e gratis.

117

Анонимен

преди 6 години

Борисов виновен,ЕС виновен,САЩ виновен.Така,при НДСВ,БСП И ДПС бяхме на същото дередже,дори по-зле.Там крадяха също в неусвес.Хипринфлации ли не бяха,рекети на средния бизнес,купони за храна,режими на ток,вода.Ако не беше така,нямаше ГЕРБ да се появи.Така ,значи на нас все някой ни е виновен еече 30 год.Защо тогава не потърсите вината в самото общество,в самият морал и манталитет,в самите способности ?! То само с мрънкане и плюене не става.

116

Анонимен

преди 6 години

Корупцията била като навсякъде!!Да, в България корупцията е навсякъде! По точно казано! Защо сега говорят тези глупости, едва ли не сме цъфнали! Обсипал го с хвалби! А техните медии ни обсипват с критики! Къде е логиката!? Да, всички знаем че ЕС иска ББ на власт защото е послушко и подмазвач. С потупване по рамото, няма да се спре социалната, икономическа, демографска катастрофа! Искат той да е на власт за техни интереси, не на българите. Тук няма здрава опозиция, а друга мафия БСП, ДПС

115

Фалш

преди 6 години

В момента правителството си е сложило нови дрехи, а под тях е некъпано. Всички гледаме някаква балканска постановка на Народния театър.

114

европеец

преди 6 години

До РазочарованКолко още бой има да ядете вие червените кхмери на Нинова и Радев от Европа си нямаш представа!

113

Анонимен

преди 6 години

Звучен шамар по русофиилистиик-путинофиилската сбирщина :)