172

Стамат

преди 6 години

"България е на добър път!"На най-добрия! :-D

171

Анонимен

преди 6 години

Българския бизнес е закърмен с борчески изстъпления и подпомогнати от държавата грабежи на народа. Докато не се върне смисъла на съществуване на България, тя ще зачезва.

170

Анонимен

преди 6 години

ЖАН-Клод Юнкер каза, че е влюбен в Бойко и вм луканката.Днес даже нямаше търпение и на два пъти публична го награби и разцелува с мокри целувки.

169

Бааа маааму,

преди 6 години

Европейският шеф, бърборейки за Спартак, за д-р Стоичков, за Н. Пр. Б. Б., за сериали, дракони, и за някойси Бахаров, всъщност ни каза в очите, че сме си роби и като роби-гладиатори с умирането си служим за забавление в европейския Колизеум, че сме неуки, невъзпитани и прости, че сме сума години в необяснима социална обсесия и преклонение пред наглия посткомунистически бандитизъм, кражбите и престъпността, че сме повърхностни, и май не става

168

Анонимен

преди 6 години

Гарабет седи на Дунав-мост. Минава Киркор и го пита: Гарабет, какво правиш тук? Чакам да дойдат руснаците казва Гарабет. Аха! А, през 89-та не чакаше ли да дойдат американците? язвително пита Киркор.Гарабет отговаря: Е, какво, не дойдоха ли?

167

Анонимен

преди 6 години

Сред хората там нямаше ли поне един нормален да се изхрачи в лицемерната и лъжлива мутра на "скъпият" ни гост?

166

Анонимен

преди 6 години

Ето къде е отишъл суджукаааа

165

Анонимен

преди 6 години

Жани, мойто момче, това за корупцията ако ми го кажеш на мене в очите, няма да си тръгнеш жив от България. И без това съм ви набрал яко, брюкселски кърлежи.

164

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на Юнкер за нашата корупция.Прегръдки,целувки,лицемерие и айде довиждане и останете си със здраве.Видели били напредък в борбата с корупцията.Ха,ха,ха,къде и кога го видяха тоя напредък,та и ние да го видим.

163

Анонимен

преди 6 години

Как да не намразиш Брюксел. Идва у нас очилаткото да яде и пие на корем, и ти заявява, че всичко у вас е на шест.

162

Анонимен

преди 6 години

Човек очаква, че управниците в Брюксел биха се ангажирали с проблемите у нас и биха притиснали властта, а оня ти обяснява, че корупцията ти била ниска, а стандартът ти на живот- европейски. Буквално замете проблема под килима и окуражи продължаването на безобразията у нас.

161

Анонимен

преди 6 години

Тоя очилатия *** заслужава да му обърша два шамара с опакото на ръката и да го влача из всички институции за да се запознае с корупцията от първа ръка. Кого си тръгнал да баламосваш бе люксембургски цър вул?

160

Анонимен

преди 6 години

hahaha..vsi4koto kato navsiakade... nai-ve4e zaplatite :))zatova vseki koi moje biaga..Parodia na darjava !!

159

Анонимен

преди 6 години

Корупцията ни била като навсякъде... ахахаххахаСега разбрахте ли какво представляват брюкселските похвали- да, да супер сте, нашият човек е на власт, цъфтите.

158

Анонимен

преди 6 години

"А корупцията като другаде!"Този е неадекватен. Що за клоуни управляват ЕС?

157

Юнкер

преди 6 години

Супер сте, то дефицит, то дълг. Е, тук там някое убийство на данъчен, някой разстрел на бизнесмен, някой атентат с РПГ, някой опит за убийство на подсъдим пред съда, ама това са нормални неща.

156

Анонимен

преди 6 години

Основна част от населението са пенсионери около 2 милиона и 90 % оцеляват с 200 лева пенсия заради финансовата дисциплина и излишъка, а върхушката се къпе в разкош.

155

Анонимен

преди 6 години

4-5 милиарда лева от КТБ не се върнаха в бюджета, По 10-12 милиарда лева се краде всяка година от болниците, саниране, МВР и училищата при спадащо население скачат и разходите за общинска администрация и строителство.

154

четящ

преди 6 години

Чета коментарите и за пореден път си давам сметка защо сме на този хал - какво сте се заяли - и ББ и герб и *** и бсп все с комунистическо потекло. Тях бащите и дядовците им цял живот са ги възпитавали само да крадат обират и лъжат. Какво очаквате ? Кога народът ще се обедини и ще ги премахне изцяло? Явно народът не е чак толкова измъчен все още.

153

Анонимен

преди 6 години

еееех и европейските политици като нашите