12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

До ВасилевЕС праща тук утайките си като туристи Лятото.

11

Andreshko

преди 6 години

Боко мисли с перспектива. Аз се чудех защо са му 4 тона суджук като имал високо кръвно,а то било за Юнкер и другите гости от Евросъюза,но поне да беше си платил съджуците,а не да рекетира собствениците,вече не е в СИК,а мутропремиер.

10

шматка

преди 6 години

Разбрахте ли сега за кого е бил суджука.Бързате да плюете а не разбирате нищо от превантивни мерки

9

Анонимен

преди 6 години

Дебелио е гладен и му е скучно.

8

Василев

преди 6 години

ЕС наистина помага на България, но българите не искат сами на себе си да си помогнат!Дотам я докарахме, че да се радваме на аутсорсинг и на бедни туристи, това вдига растежа реално в икономиката!!!Селяни прости, никога няма да надскочите европейските народи и държави с това тесногръдо мислене, как да усвоим еврофондове, без да инвестираме в правова държава, образование и сигурност!Вие сте валат селяни прости, вие си оставате утайката на ЕС!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Даааааа. Люксембургският пейзанин си го е казал направо - обича суджук... И корупцията тук е като навсякъде. С една дума готов е да облажи и да се включи в местните инициативи!

6

Анонимен

преди 6 години

И кво сега?Всичко е на шест.Народа нахранен, здрав, индустрията също, престъпност няма, корупция почти няма.И за какво ни пратиха преди месец известие, че от всичките 20 точки, които Ес иска да изпълним, по 18 нищо не е направено?

5

Andreshko

преди 6 години

Този Юнкер на колко водки е бил,щом казва че котупцията в България е нормална като на другите страни от ЕС? Ако и другите страни в този съюз са толкова корумпирани отпишете го,няма да просъществува дълго....

4

Анонимен

преди 6 години

Защо не написахте, че 100-те млн евро, с които ще се отворят 210 работни места се дават на "Биовет", собственост на Домусчиев?

3

Анонимен

преди 6 години

еееее ти па,Волен Сидеров каза,че следобед ще му даде домашна ракия

2

Анонимен

преди 6 години

Шефът на ЕК обясни, че харесва много шопската салата и суджука и се надява да ги опита на обяд.Бухуху суджук има с тонове, ама си искай и ракия към шопската салата.

1

Анонимен

преди 6 години

Много набързо, по бързата процедура проключи тая среща. Въпроси се зададоха, колкото без хич да не е. На Юнкер много му дреме за България.