152

Бръчков

преди 6 години

Тоя Юнкер е пъпен артист и *** , постановка и глупости , на които и първолаците няма да се вържат ! Та според него тука е рай -небесен ! И вече си търси имот да се пресели у нас ?!

151

Анонимен

преди 6 години

Господи, колко българи се преселиха на Запад заради корупцията в България. Сега, разбирайки от Юнкер, че и там е същото, ни очаква небивал наплив към България. Трябва да се подготвим спешно! Нови жилища, нови заводи, нови заплати. Боже, дано се справим.

150

Анонимен

преди 6 години

"България е на добър път, държавният дълг е сред най-ниските в еврозоната, бюджетният дефицит е нещо непознато тук, безработицата пада, всичко това показва, че е постигнат сериозен напредък", каза Юнкер на съвместната пресконференция с Борисов.Тоя пак е бил пиян. ,,Държавния дълг сред най ниските в еврозоната'' Кога влязохме в еврозоната никой не знае,само Юнкерчо.

149

Анонимен

преди 6 години

Аз ви обещавам, че до 2030-та ще е останал един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, няма да има кой да пълни бюджета, до 2025-та повечето малки и средни предприятия ще фалират, предстои да го видите, отделно ще станат едни планертарни промени, които ще заличат капитализма/егоизма от лицето на Земята, цялата сегашна масонска смехономика няма да може да функционира нормално, това само в следващите 10 години.

148

Анонимен

преди 6 години

Руска мафия ,бандитизъм,алкохолизъм и олигарси.С това е най-известна Русия.В ю туб има такива обществено-социални мерзавства,че изобщо не ми я хвалете Русия

147

Псков

преди 6 години

Този пък?!? От кога в Русия корупцията е по-малка от България?Тук крадат че срама нямат. По телевизията рекламират олигарсите.Потърси в Интернет

146

До ето идея

преди 6 години

То ще е добре да се вкарат в затвора.Само как ще вкараме Курнелията, че тя е в парламента.Аз мисля че с настойчива борба с корупцията един по един така или иначе всички БСП ще минат през затвора.

145

Анонимен

преди 6 години

Имаме корупция по-голяма от ЕС или USA и много по-малка от Русия (богата на суровини,но те са за сметките на олигарсите). Но свободата е много по-важна. По-добре е да сменай-бедните европейци, отколкото още по-бедни евразийци.

144

Анонимен

преди 6 години

Единия алкохолик на снимката нон стоп пиян, другия тиква ненагушена, живооот си живеят с убийства и грабежи

143

Анонимен

преди 6 години

В НДК имало сигнал за бомба, но защо ги предупреждавате ? Ще утървете човечеството от доста иззедници

142

Анонимен

преди 6 години

До ето идея 144Браво др. мандраджия . Най после да чуем нещо , което всички знаем . БКП-БСП обичат да крадат , убиват и не им пука за народа .

141

продължение от 144

преди 6 години

ще ни трябват пари - заеми от русия , Китай , иран докато стъпим на краката си ,национализация и разваляне на договори в ущърб на България , изграждане на армия и създаване на условия за връщане на българите тук , съшо такива от украйна , молдова , сърбия , македония излизаме от ес и нато и спазваме политика на неутралитет , но подкрепяме русия и Китай

140

ето идея

преди 6 години

До 141Ще се извърши преврат , ноооо всичко трябва да е добре изпипано , Радев поема властта примерно - за 2 дни биват неутрализирани и вкарани в затвора всеки , който по някакъв начин е свързан с властта .Преди извършването му трябва да се намери подкрепата на Русия , Иран , Китай , Турция , за да блокират САЩ и марионетките им да се намесят. Затвор за всичко що е мутра и конфискация на имущество , така и с икономическите престъпници .

139

Анонимен

преди 6 години

Ес виновен,ББ виновен,корупция и бедност ! Така,ок,приемам,че искате 3000лв заплати.А даде ли ви ги някой преди да влезем в ЕС.Даде ли ви ги БСП,НДСВ,ДПС,служебни правителства .Много партии имаха възможност да управлява преди и след влизането ни в ЕС,много личности се изредиха.Е,защо нито един не направи така ,че да не сме най-бедни и корумпирани.Радев като е от БСП и вижда,че олитиката на Борисов е пагубна,ами да предложи нещо реално,аргументирано и подплатено с математика ,икономика и факти

138

8126594398

преди 6 години

след като всичко е наред , защо не сме в шенген ???????????Техническите изисквания отдавна сме ги изпълнили

137

До 129

преди 6 години

Излизаме от ЕС и какво става ?Дай с няколко думи разясни !Как си представяш това ?Да се оправим сами,при положение,че твърдите,че сме най-корумпираната,мафиотска и мошенническа държава ! Дай имена на личност или партия,която ще ни поведе честно към прогрес ! Или визираш Русия ? Лукойл е руска,бензина колкото на запад ! М ? Хайде,обясни как ще стане работата да излезем от ЕС и да цъфнем и завържем.То най-лесно да отхвърлиш нещо без да имаш алтернатива !!

136

Handel

преди 6 години

Нда... След като другаря Жан-Клод Юнкер ни е засипал с комплимети трябва бързо да си проверим джобовете - дали парите ни са още там.

135

До чичо Гошо

преди 6 години

Да,семейството ми е било бито и ограбено от комунистите.***,земя,инвентар,за да се създаде ТКЗС.Чичо ми е убит в Белене,а сестра му е избягала в САЩ ,защото е заплашвана с лагер.Очерниха ни живота комунистите,а твоята ирония ще се върне като бумеранг при самия теб и ще си страдаш за думите един ден.А ако те знам кой си ,ще страдаш още утре,повярвай ми !

134

Европеецо

преди 6 години

Работещите за 350 евро на месец са по-зле от безработни, та затова безработицата е ниска.КПСС-БКП вечна дружба и да живее комунизма.Сега заменете КПСС с ЕНП и БКП с ГЕРБ а комунизъм с демокрация и ще разберете ситуацията.

133

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен 124 Явно си много бит в главата по комунистическо.