20

Анонимен

преди 6 години

Ами не виждам кое в "Моята борба е тъпо"?Че той там си предсказва всичко, което се случи и се случва в Европа.

19

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че Хитлер не превзе СеСеСеРе да ни избави веднъж завинаги от червената чума.Нямаше да се мъчим сега, а да взимаме нормални заплати. Такива "чудеса" като платеният и непостроен АЕЦ нямаше да ги има. Такава "фирма" като "Лукойл", която да не плаща данъци нямаше да я има.

18

14,ти

преди 6 години

Книгите на фюрера са ***.Но признавам речите му са велики и актуални и днес.Същите проблеми в европа .Същите злоупотреби.Същите битки за справедливост.

17

Анонимен

преди 6 години

Волен сидеровците и Валерисимеоновците всъщност не са никакви патриоти и националисти а умопобъркани нещастни нацисти ! Чуят ли за Сталин газ пикаят

16

Анонимен

преди 6 години

Закарайте Лидеров и компания на посещение там!Но споменете и за Украинския Холокост - Голодомора - с около 10 милиона души - избити чрез ГЛАД от комунистическите июроди в Кремъл!Поклон.

15

Анонимен

преди 6 години

Какво направи Хитлер когато ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ВЛЕЗЕ В БЕРЛИН ? Бумммм.... отиде му т.ъ.п.а.та фашистка кратуна

14

Анонимен

преди 6 години

Няма как да има нещо организирано от червените в България, защото сега парите са в тях. Те нямат сметка.Бог разбира се ще ги накаже.

13

Анонимен

преди 6 години

Хитлер по принцип е бил добър оратор, книгата, която е написал никак не е глупава.А Ленин, Сталин и прочее имат само едни изкуствени "трудове", които всяка година увличаваха обема си, т.е. бяха дописвани.Погледнете в ютуб клипове на смешното старче ленин как смешно говори. Кой ще тръгне след такъв? Всичко е било насила.Погледнете и клипове на темерута Сталин, който не може да каже едно изречение без да се запъне. Сталин само е можел да смутолеви нещо.И колко кръв са проляли. Хитлер е аматьор

12

Българина

преди 6 години

Защо няма анти китаизъм!?! Защото си имат държава и не искат да контролират другите а евреите хем нямат държава хем искат да управляват света чрез фалшиви долари

11

Анонимен

преди 6 години

"Германия сякаш е залята от нова вълна на омраза срещу всичко еврейско"Ами нормално, напълнихте се с няколко милиона тюрбана. Кой арабин обича евреите?

10

Анонимен

преди 6 години

"В училище се учи твърде малко за нацизма?"Благодарение на отвореното ви общество и на политиката на Меркел, скоро в училището ви ще се учи твърде много за Корана.

9

Анонимен

преди 6 години

Един нов 9ти септември ще оправи нещата с фашизма и капитализма, което е едно и също. Чорбаджиите, иззедниците, човекоубийците се страхуват от възмездие, от нов НАРОДЕН СЪД ! Чуят ли за комунизъм и треперят кръвопийците

8

Анонимен

преди 6 години

Замръзнали сме в клопката на вечния преход.Герп форевър.трудът без пари те прави роб.И само св.петър ще те направи свободен.Аушвиц .

7

Анонимен

преди 6 години

Работете българи и ще бъдете свободни.Но докато вие се трудите червените милиардери с откраднатите от вас пари ви се подиграват.

6

Анонимен

преди 6 години

Kaкво ли мислят т.нар. "бежанци" по въпроса? Как те приемат евреите, защото са все широко скроени и онеправдани. Идват ли шейхове на посещение, или поне да отпуснат пари за подкрепа? Дадоха ли пари за новата столица на Израел? Или пак нормалния европеец е виновен за всичко?

5

Анонимен

преди 6 години

България е Аушвиц на червените.Все още няма лустрация, няма декомунизация, няма комунисти осъдени и в затвора.

4

Василев

преди 6 години

Все пак е хубаво да припомним кой и с каква цел създаде Хитлер и напомпа Германия с капитали???И с каква цел беше създаден нацизма и антисимитската идеология!!!Да се противопостави на сталинисткия съветски режим , това беше целта!!!Нещо се обърна , и Хитлер нападна Великобритания!!!Велик и всемогъщ е британския имперски ум!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Дийн Хофман!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Любов не можеш да натрапиш насила на никого.Тук едни се опитваха 45 г. и не успяха. Строяха огромни бетони в центъра на София, затваряха хора и ги убиваха, за да ги накарат да им заобичат лъжата, и не успяха.

2

днд

преди 6 години

Защо са нужни подобни глупави статии? Холокоста не е нито единствения ,нито най-жестокият геноцид.

1

Анонимен

преди 6 години

България е новия Аушвиц на ЕС и ФАЩ