160

Polska

преди 6 години

Слава на Полша!

159

Анонимен

преди 6 години

Запомнете добрия евреин се познава по дима.

158

алчни и нагли

преди 6 години

Тоя път като я объркат,няма кой да ги спасява!

157

Тео

преди 6 години

Голяма част от евреите са толкова семити колкото и аз. Палестинците са семити. Отношението на Хитлер към тях е било главно заради финансовото им благосъстояние. Всеки говори за горките евреи, но за това, че психически болните, хомосексуалистите и въобще всеки, дръзнал да се противопостави на Райха никой не говори. Това, случило се преди повече от 70 години не оправдава геноцида на Израел над Палестина. Хайде холан! Чичкото с мустачките спи някъде там, и с полит-коректните щуротии ще го събудят!

156

абсолютно точно

преди 6 години

До Анонимен 142СССР е дал над 30,000,000 убити общо!Германия-12,000,000!Полша-над 6,000,000!Югославия-над 1,000,000!Евреите дават малко над 250,000,колкото са загубите на Великобритания!Но който публично се усъмни в холокоста получава 3 години затвор и край на кариерата му!И това е ДЕМОКРАЦИЯ!А един от съчинителите на холокоста,Симон Визентал,е доказан агент на Гестапо!Но това се публикува чак като умира!Германия е платила до сега над 200,000,000,000 евро на Израел за "възмездяване"!

155

Щирлиц

преди 6 години

Много актуален лозунг се мъдри над портите.И скоро няма да мине в забвение.

154

Анонимен

преди 6 години

Защото загиналите там са били само евреи... В тази война са участвали над 50 държави, а загиналите са над 50 милиона!!! Но четем и слушаме само за "преживелите" холокоста. Нещо за милионите загинали в тези лагери европейци от другите нации? Или те са яли пастички с кола, на фона на многострадалните евреи, на които целия свят им е длъжен?

153

Дядо Колвда

преди 6 години

Лично проучвах Бабий яр в Киев Няма нито един убит евреин там..

152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А за нас нормалните ,либералите са со домити,зоо фили и нек рофили .

151

Анонимен

преди 6 години

Леле големи атракциони са си направили...А вината на цял народ е върха на цинизма...

150

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 150 А ,плетат я ,плетат я . Нали Меркел ,Ангела де ,е Ангела Доротеа КACHER= КАШЕР . От едно племе са . Направо я тъкат ,какво ти плетене ?

149

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 132 Лазар Коен ,шефът на диверсионната група . И редовите Леви ,Барух и да прощаваш, забравих другият .-

148

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСигурен ли си?По-добре виж фирмите на богатите какви са.

147

Анонимен

преди 6 години

Израел и Германия едва ли ще плетат една кошница някога.

146

Анонимен

преди 6 години

Антисемит и фашист е всеки, който не се харесва на либералите или поспее да спори с тях.Казвам го, ако случайно някой не е наясно със съвременната им дефиниция.

145

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 144Братоубийствената война в Украйна е нужна на глобалистката англосаксонска мафия, която има за цел да унищожи православните нации-руснаци, украинци и всички славяни.Вижте какво става на Балканите-толерира се албанската и косовската мафия.Сега кажете, че конспирацията е само теория.

144

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАз не говоря конкретно за бат Баян,в източника,пътешественика пишеше,че дори са говорили на един език(или диалекти),без да имат нужда някой да им превежда.

143

Анонимен

преди 6 години

Батбаян влиза в Хазарския хаганат. Там семити не е имало. Антисемитизъм е кух, лишен от исторически смисъл термин, с който се бичуват всички, които посмеят да кажат "а".

142

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко говориш за хазарите,те не се знае със сигурност какви са,защото прочетох в стари исторически източници,че са били род близък на българите,може и някое българско племе да са били,а може и да не са били.А историческите източници,които четох бяха от там,местни,а не други.

141

Анонимен

преди 6 години

Хора,вижте какво стана в Украйна.Братя се биха срещу братя,братя убиваха братята си. Поляци,украинци,руснаци,българи+румънци и унгарци,които генетично са свързани с българите и славяните се самоизтребваха.Кому бе нужно това?