40

истина е

преди 6 години

На света липсва един водач като Хитко ,за да бъде всяка страна щастлива според потребностите си !!

39

Анонимен

преди 6 години

Но нали японците са си азиатци и нападнаха белия човек !

38

42

преди 6 години

Светът загива благодарение на генетичната деградация на белите.Под деградация разбирам смесването им с представители, които носят гени на черните. Така се ражда некачествен, нискокултурен генофонд, който е удобен за господарите с много пари, защото един *** човек лесно се управлява и става за обслужващ персонал. Тези усилени процеси на расово кръвосмесване в Европа и Северна Америка, доказаха безспорно теорията за интелектуалното превъзходство на белите.Пък вие си пишете,че Хитлер не е прав

37

Додо

преди 6 години

Сякаш Германия е залята от нова вълна на омраза срещу всичко еврейско. =====Не Елкe, Германия бе залята от огромна вълна Ислямска Завоевателска миграция, (не)умело прикрита под концепцията сирийски бежанци,(двойните кавички слагам защото не са нито сирийски, нито бежанци), вследствие на което съвсем резонно и очаквано мохамеданите, бивайки най-отявлените антисемити, създадоха невъзможна за евреите среда в Германия, (както и в Швеция, Белгия и т.н.) и евреите от тези държави МАСОВО бягат!

36

Анонимен

преди 6 години

Хитлер е първия борец за обединена европа.О даже и обединен свят.Ето че повелите на фюрера се сбъдват.След толкова години.

35

Анонимен

преди 6 години

Японците са пълни ***,вместо да нападнат СССР те нападат САЩ !Ако бяха нападнали СССР Сталин щеше да свърши като Кадафи ! САЩ нямаше да воюват !

34

annybody

преди 6 години

До Анонимен 15Няма бе, нищо не е организирано от червените - най-вече СЕГА.Сутринта май забравих да се обадя за бомбата в Евксиноград, утре на оперативката ще вземат да ми резнат надницата.

33

Бил съм там

преди 6 години

Напротив, станах по-отявлен такъв. Не може да игнорираш абсолютно всички пострадали през WW2 и да се изкарваш най-голямата жертва. Не може постоянно да реват за някакви репарации при условие че са измрели 50 милиона човека. Не може да държат палестинците в концлагери вече 60г и да промиват мозъка на целия свят, че видите ли те се защитавали от нашественици. На *** не вярвам

32

Анонимен

преди 6 години

Водете мюсюлманите на църква да се интегрират, в Англия са избрали те да се интегрират към пакистанците и в училище водят децата на джамия без да са искали съгласието на родителите.

31

Анонимен

преди 6 години

Аз знам едно. Когото някой не харесва някого, винаги има причина за това. А когато този някого не го харесва цял свят причината си е само и единствено в него самия.

30

Анонимен

преди 6 години

Япония обърка войната и получи атомни бомби !

29

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! Не на европейските, хитлеристките или американските продажни капиталистически престъпници и българоубийци ! Зная че изброените ще ми поставят минуси защото мразят страната си и народа си. Те обичат банани, макдоналдс, хитлер, меркел, юнкер и всички извратеняци, обичат многополовите държави, многоетническите и глобализма но няма да успеят. Българския народ или НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГИ БЪДЕ

28

Анонимен

преди 6 години

Точно сащ лъзнаха хитлер да напада ссср.И се намесват да не изтърват гювечаНе ми говорете за пърл .Що никой не чува радара?

27

Анонимен

преди 6 години

Хитлер е велик човек ,а Михаил Неделчев е *** !

26

Adolf Eichmann

преди 6 години

Алчността юдейска няма граници. Те искат да притежават всичко - да контролират всичко. В момента в който ти или който и да е друг вземе заем от тях ти както и другите вече сте тяхна собственост и играете по тяхната свиркa - тяхната цел разбира се е да не можете да си покриете задълженията - тогава просто ставате техен роб а те обожават това. Аушвитц, Треблинка, Дакау бла бла бла - ако знаете каква е истината и как сте използвани като *** ще усетите защо се стигна до "финалното разрешение" ;)

25

Василев

преди 6 години

Най-големият геноцид с десетки милиони жертви в човешката история са извършили Британската Империя и Русия и след това Съветския съюз!!!Бих казал общо двете империи са изтрепали стотици милиони жертви, да не говорим за престъпления срещу собствените си народи, геноцид срещу колониите, убийства, търговия и геноцид над роби,наркоманизиране на стотици милиони граждани по света!!!Истината е жестока!!!Агент Хари Карпентън!ЦРУ!!!

24

annybody

преди 6 години

През последните стотина години Германия ни натресе две световни войни, сега с натрапените ни *** е на път да ни спретне трета глобална катастрофа.И само евреите им криви - дали пък освен евреите нещо не е сбъркано и във вечното надменно Германия юбер алес?

23

Анонимен

преди 6 години

Хитлер загуби войната и червената чума превзе източна европа.

22

ined

преди 6 години

Както каза македонския президент - антисеметизъм е да мразиш евреите повече от необходимото.

21

това добре

преди 6 години

Но след като поставят месингови плочи по улиците с еврейски имена,защо не поставят и с полски,руски,чешки,френски,югославски и т.н.!Само руснаците са дали над 30,000,000 жертви във войната,а в лагерите-над 8,000,000!Полша има над 6,000,000 загинали!Югославия-1,000,000!С какво евреите са по-специални!?