52

Я!

преди 6 години

И господин Таш/аков се включи. Те педофилите и убийците са защитават един друг. Ташков е убил майка си и баща си, а след това е насилвал доведената си дъщеря. Даже и книга е написал, има я в нета "Бели грехове" за това как е спал с детето. Точно този ли намерихте да ни пуснете?

51

В

преди 6 години

този случай проблемът е, че ще се спре издирването на евентуален друг извършител. Иначе без оглед на минусите, личното ми мнение е, че педофил рецидивист, който и когато да го е гръмнал е направил добро!

50

Анонимен

преди 6 години

Някои вярват и твърдят,че земята е плоска!

49

Анонимен

преди 6 години

Ах колко добър убиец е Роско!

48

Анонимен

преди 6 години

За това,че е педофил трябвало да го премахнат още тогава,защо са го оставили явно е бил добър доносник,а и добър кадър за потушаване на извънредни случаи като този със замесени в тах лица от върхушката.

47

гиньо

преди 6 години

този случай е тест има ли разследваща журналистика у нас, сега е момента да се разнищи тази набързо скалъпена история

46

Анонимен

преди 6 години

Майката на Боби е знаела, че той има проблеми с друго момче заради Нанси.

45

Анонимен

преди 6 години

С какво точно мнението на този човек трябва да е меродавно !? Какъв е смисълът изобщо то да се търси ? Росен Ангелов е излязал от затвора 2002-ра, или преди повече от 15 години. Хайде стига вече псевдо специалисти...Защо не питат майка му какъв човек е...Медийте с точно толкова виновни за провала на този случай и тези 7 трупа, колкото и некадърното МВР!

44

Ss

преди 6 години

Ко ревете за изнасилвач и педофил? Един *** по-малко.

43

Анонимен

преди 6 години

И спорд ме е за пари.Личи си, че не са били с възможности, които да подтикнат някой да ги убие.Най-достоверна ми звучи версията за синът, а ако е вярно, че и въпросния Боби има толкова много изстрели.Да дадът най-накрая тялото на майката и тя да каже.Тя самата беше казала, че не е Росен.Може би е знаела нещо.

42

Анонимен

преди 6 години

Хахахах другия педофил се обажда;))) Оправдали го били, ама друг път.

41

Жоре БОПо

преди 6 години

От ден 1 беше ясно, че Росен няма да живее дълго, защото това беше сценария. Безработен, безимотен, осъждан- просто перфектния да му се припише убийството. Родната полиция ни пази!

40

Анонимен

преди 6 години

После - що не ни искат в Шенген. Ми няма да ни искат. Те си казаха хората - корупция.Ама корупция не значи просто да подхвърлиш двайсе лева на катаджията щото те е хванал че караш с превишена скорост. Това е най-малкия проблем с корупцията.Корупцията изяжда цялата държава. Затова разни там шведски туристи безнаказано бият служители на хотела в който са отседнали. Същите тия туристи си заминават спокойно за Швеция. А както бият невинните хора, така могат и да убиват нали?После - Шенген...

39

Циник

преди 6 години

Такава масова екзекуция... методична касапница ... не прилича на убийство от ревност! Избрано време ... огромно количество изстреляни патрони ... неясни мотиви... това с "ревността" - ни го "предложиха" медиите и НЕкомпетентните органи.Всеки сам преценява

38

Анонимен

преди 6 години

Да вземат ДНК от влагалището на Кети сигурно ще излезнат още няколко ДНК проби на различни тъпкачи

37

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни аз пуснах коментар ,че този случай много ми прилича на случая Бин Ладен,голям престъпник,*** и накрая го убили и хвърлили в океана(мисията изпълнена всички медии потвърждават по заповед от службите,народа е спокоен,а извършителя свободен),този сценарий се прави когато в тази схема знаят извършителите но трябва да се прикрият чрез поставено от тях лице макар то дори да е измислено,несъществуващо.

36

Анонимен

преди 6 години

На мен ми се струва, че има замесени "маФеоти" и големи пари.

35

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли никой не забелязва, че снимката, която ни показват е колаж от две отделни снимки, при това доста нескопосан.Особено личи като се сравнят двете вежди и двете очи

34

Анонимен

преди 6 години

Не ми се вярва убийството да е за далавери, семейството е карало кола за 10 бона и къщата им не може да се нарече палат, плюс това е избито цялото семейство.Ревност или лично отмъщение е .

33

До 24

преди 6 години

Не се самоубива, а го самоубиват. Има известна разлика все пак.