92

Анонимен

преди 6 години

Сега очакваме МВР да излезе с разкритие, че Росен посмъртно е убил мъжът, разстрелян в Манастирски ливади. Но този път вече не е имал нужда от заглушител )( така или иначе, вече се е самоубил) и затова го е махнал, та изстрелите са били чути наоколо.

91

Анонимен

преди 6 години

никой който убие 6 човека така хладнокръвно после няма да се самоубие !!!

90

Хайде сега

преди 6 години

При тройната коалиция беззаконието като размери беше същото като сега,само че не си даваха труда да го прикриват толкова, а сега гледат да замазват положението.Само късопаметен *** може да твърди че по времето на Станишев всичко е било тип топ. Точно тройната коалиция въведе нормата престъпници с по десет дела да щъкат на свобода. Тъй като боко тиквата продължава тази традиция трябва да си ходи, ама да връщаме пак червените кхмери- не!

89

Един българин

преди 6 години

До: номер 86 (Червен разбирач)Ей го на - пак продължава. Преди малко прочетох новина за някакъв прострелян мъж в центъра на София! Викаш, при БСП-то се стреляха повече, тъй ли? Сигурно с танкове и гаубици, щото с гранатомети се стреляха пак при управлението на ГЕРБ.

88

жеко

преди 6 години

такива показни масови убийства на цяло семейство се правят само заради много пари, щом е показно значи трябва да има някой който да му е направена тази символична сцена за да не прави и той грешка, има много пътеки по които да се тръгне да се разследва, обаче потулването на случая доказва от къде идва целия сценарий, даже и да има честни следователи те никога няма да се наемат да разследват защото знаят как може да свършат, говорим за ОПГ на много високо ниво застрашаващо националната сигурност

87

Един българин

преди 6 години

До: номер 86 (Червен разбирач)Червени неразбирачо, всичко е точно обратното на това което каза.Я кажи само, при управлението на коя партия България беше приета за член на Европейския Съюз, същия който другарят Бойко Борисов от червения ГЕРБ сега гордо се кани да председателства? А? Въпросът е риторичен, защото всички знаем.Да, Червени неразбирачо, колкото да се опитваш да извъртиш историята, ние помним.Помним, че бандитизмът процъфтя по времето на ГЕРБ.

86

123

преди 6 години

МВР пикчърс с любезното участие на Дисни и Холивуд представя на българския зрител новият фентъзи хит/18+/ "Нови Искър килър"

85

Червен разбирач

преди 6 години

Щом не е нашата партия на власт всичко, което направи е лошо и има измама.Помним управлението на Станишев, при когото имаше над 150 поръчкови публични убийства.Къде са задържаните за тези убийства, господа критикари на ГЕРБ?

84

Анонимен

преди 6 години

Айде сега ще вярваме на съкилийник...

83

Призив

преди 6 години

От всякъде смърди, че всичко поднесено до тук е меко казано скалъпена история, но ако има поне малко независимост в т.н журналистика нека направят поне едно нещо. Журналистическо разследване КОЙ е собственик на вилата в която се е подвизавал години наред Росен!? В никакъв случай не прилича на изоставена, а напротив - на доста добре поддържана и скоро ремонтирана! Кмета на селото се прави на луд, че не познавал собствениците на има/няма 100 вили и къщи в селото и всички се правят, че му вярват!

82

до 78

преди 6 години

Само за протокола - пълнителяТ побира патрони, куршумите са вече малко по-други!

81

Червен неграмотник

преди 6 години

Пише се пълнителЯТ с пълен член!

80

Анонимен

преди 6 години

Това не е убиеца....Росен е използван...тук мирише на нещо голямо ...щом са размествания трупове...къртене на врати после разчистване ...повече от един човек е и са търсили нещо ...накрая са исцинирали самоубийство на Росен...за да не се открият истинските убийци

79

Анонимен

преди 6 години

Абе тва да правиш все едно хайки за вълци, хиляди хора, техника вертолети, дронове. Можеше и много по-тихо да се проведе без шум и показност. ама...

78

Анонимен

преди 6 години

Ми, като гласувахте за такива като Станишев и Орешарски така стигнахте дотук.

77

Анонимен

преди 6 години

Само за протокола. Пълнителя на Беретата събира 15 куршума. Така че 2 пълнителя стигат за 30 партона.

76

Оруел

преди 6 години

Как стигнахме до тук от Златния век на Симеон като народ, нямам обяснение!

75

Анонимен

преди 6 години

важното е ,че заподозреният се самоуби с един изстрел в гърба и един контролен между очите, та накрая МВР-то да може да закрие случая

74

Анонимен

преди 6 години

А уж беше РАМБО пък се самоубива егати и скалъпената история дааа МВР пак ни разиграва крими сапунки .Според мен китарите поне 2 на брой плюс 1 от цепка са убийците включително и тоя *** росен А бе милицията си остава милиция

73

Чоко

преди 6 години

Тук преди 4-5 дни писах, че сценариите са два.1.Да бъде самоубит.2.Да го обтрадят и взривят с гранатомет.Излезе вариант едно.Много интересно как човек лежал и осъден за педофилия , изведнъж зарязва непълнолетните и налита на жена на средна възраст. Ако беше налетял на убитото момиченце, по ми се връзва. Как удобно за всички се самоуби. Очаквам да му припишат още куп неразкрити престъпления.