112

анонимен

преди 6 години

и двете версии са за лииобовен триъгалник остава да се разбере заради маиката или щерката е станала белята, откам латино вариантите

111

...

преди 6 години

Кети е с бяла блуза дълъг ръкав, без яке и чанта. Виждам таблото как свети и фаровете в тъмната гора, радио не е пуснато.Кети не е вързана, говори бързо в несвяст.Не мога да разбера дали двамата с нея са същите, които са в къщата.В къщата Неделчо и бабата са седнали на някакво канапе, може би ъглово.Масата наистина е празна.Нанси е до вратата за коридора, Боби се е скрил някъде.Единия от стрелците стои до входната врата, той само гледа. Другия убива Неделчо и бабата.Кучето е убито в двора.

110

...

преди 6 години

Кети я виждам с бяла блуза и с дънки в джипа, вози се до шофьора и зад нея има човек.Била е жива преди да слезне в гората.В къщата виждам двама едри, високи стрелци с маски, камуфлажни дрехи, кубинки и пистолети със заглушител.Стрелят по Неделчо, дъщерята пиши и излиза от кухнята, после застрелват бабата,която стои до Неделчо. Георги не е там, не го виждам, сигурно е дошъл после и е застрелян последен. Нанси и Боби не са убити в кухнята.Не ги виждам.Но Кети е била жива в колата.Не е Росен.

109

Жена

преди 6 години

Извинете, но пистолет Берета и т.нар флоберово оръжие едно и също оръжие ли е? Не разбирам от оръжия? И ако Росен е убиеца къде е флоберовото 22 калибър,с което е извършено убийството?

108

Анонимен

преди 6 години

До АзДа не се избиват децата и уважение към семейството се отнася само за Коза Ностра. При другите не важи. Всяка мафия си има свой кодекс, правила, приоритети. Вземи малко почети, вникни в същността на нещата и се научи да ги разграничаваш. Не е достатъчно да гледаш "Кръстникът".

107

Анонимен

преди 6 години

До латевЗащото не съществува...

106

Анонимен

преди 6 години

Истината е,че Росен не съществува!Вгледайте се добре в снимката,в шефа му,във вилата без собственик,във фалшивото му стрелбище,в кмета,в полицаите на пост в гората,чакащи бандита да дойде при тях.Всичко е пълна порнография.Роската е скалъпен образ във века на технологиите.Някой познава ли го?Шефа му е от Махалата на гласуващите,вилата е на някой големец,беден човек няма такава вила,стрелбището е импровизирано...някой полицай гръмнал един-два пъти,кметът и полицаите са ясни.В мафията е истината..

105

Така е

преди 6 години

Сега умните , способни и кадърни хора са на работа , и *** пенсионери и безработни пишат ли пишаг глупости и минуси. След 18 ч. положението се променя коренно.

104

латев

преди 6 години

Защо Росен не е избягал, а е останал в местноста.Току така на 1 януари да ходи да пие бира, после да се прибира на топло във вилата - лаптопче, телевизийка , манджичка - ами нарочен е видял е че го търсят има стари бакии за оправяне и инстиктивно побягва, найвероятно застрелян от снайперист и готооооооово.

103

Една

преди 6 години

Да кажем,че Росен е убил Кети в гората. Той може да е убиеца на Кети, но не и на останалите. Трагично съвпадение, но някой друг или някои са убили всички в къщата. Следователно все още имате какво да разкривате, нали? Или Росен е достатъчно удобен за извършител?Защо не звучите сигурни в твърденията си, като всичко сте разкрили???

102

Аз

преди 6 години

Мафията никога не избива цели семейства. Те имат неписана спогодба членовете на семействата да не се пипат - деца, жени.

101

Анонимен

преди 6 години

Така мисля и аз че убиецът от Нови Искър е син на някой местен велможа от ГЕРБ а този човек е бил набеден за да си измият ръцете от полицията

100

Анонимен

преди 6 години

Когато Някъде в света стане терористичен акт се вдигат полиция, жандармерия армия. В България за един човек се вдигнаха полиция, целият елит на жандармерията СОБТ, командосите от армията бронирана техника не само бронирани джипове но дори и верижна такава Мтлб и това за един човек ? Логика всяка тука оставете. Само във филмите на Холивуд Рамбо избива цяла армия, не и в реалния живот. Тука говорим за повече от един човек по скоро група от хора.

99

Toko

преди 6 години

Ако версията с конкурент на Боби за Нанси е вярна, тя според мен може да бъде лесно проверена - при учениците всичко се знае, кой с кого.Да разпитат неговите и на Нанси приятели и ще разберат дали наистина има такъв син на големец.Сега и там нещата не са толкова прости,ако допуснем че синът на големец е убиецът, едва ли е действал сам, все пак едва ли е отишъл в къщата с 4 пълнителя, а и версията в афера е че не е отишъл в къщата с цел да убива, а това се е случило спонтанно...завързана работа

98

Анонимен

преди 6 години

Роска Роскааа .........Бог да те прощава вече ама си бунак да знаеш!!! - да беше избягал в Сърбия отиваш намираш Цецо мустака казваш брат помагай дай някой леф уреди ме да съм тук в изгнание едни и същи врагове имаме ставаме 2-*** изгнанници рано или късно ше съборим баш убийците и крадците от власт

97

Стойчо

преди 6 години

Вече на всички е ясно, че не този е избил семейството, ама нали трябва да има жертвено агне все пак някой да го отнесе, защото тези които са ги избили, те не се барат! Тук става дума за наркотици, а наркомафията не прощава при грешки и избива до крак, ама нея никой не я бара защото тя храни ония в парламента и много от този парламент се занимават с наркотици. Тия са си го заслужавали

96

Lina

преди 6 години

Никой не заадълба в историята на сем. Адамс. 1.Мама кети има спецефичен избор на мъже,ако удобният росен е с профил педофил, то неделчо с какво може да е "по".2 Бихте ли работили в лудница? Какво трябва да е семейството ти,ТА да се чувстваш "сигурен" там.3. Как влизаш в къща,в която не си сигурен колко човека има може 6,може и 15,НГ е.4.Защо сте притеснени, нали е самоубил се ? Професионалисти!!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Не само Ташков е убеден че той не е убиуца ами и онези 80 % дето ги имат за дЪбили са убедени. Очакваме до няколко часа нова версия и нов убиец!

94

Анонимен

преди 6 години

такива показни масови убийства на цяло семейство се правят само заради много пари----------Ако е мафия, не е действащата досега в България, няма аналог. Такива убийства на цели семейства в чужбина има много и убиецът е, както писах много пъти, често тийнейджър. Амитивил в САЩ е най-известният пример. Ако е възрастен, убиецът е сериен, други реални случаи не са ми известни, освен неразкритото Хинтеркайфек в Германия.

93

Анонимен

преди 6 години

Сигурно оня братчед дето удуши 7 годишното момиченце и той е от мафията и убийството е показно за да уплаши майката? Като гледам тука повече от 50% от пишештите са достатъчно изперкали за да изтрепят не 6 а 100 души.