140

Andreshko

преди 6 години

До колкото ми е известно теренът е планински и може добре да е оборудвал някоя пещера с храна,оръжие и боеприпаси. След като е бил в чуждестранен легион,те ги обучават много добре. Трябва да се разпитат местни хора,които добре познават местността за евентуални пещери в района.

139

Подозиращ

преди 6 години

Ангелов е бил в чуждестранния легион и е усвоил преминаването през времето и пространството посредством "wormhole"! За т'ва и не могат да го ловнат

138

Ха

преди 6 години

Аз не знам кой от всичките умници им го заби такъв четвъртит,да каже на медиите,че Росен е с присъда и се "укрива" години наред.Ясно,че го е направил за да покаже какъв *** е Росен, педофил гаден, пък и се укрива, значи способен е на всичко.Ама волът като рие,пръстта на гърба му пада.Сега и на децата стана ясно,че не той се е криел, ами те не са го търсили. Използвали са го като нещатен сътрудник докато дойде ред да изгори.Че нали всички мутри след 89г бяха с карти на сътрудници на службите

137

бай ПЕТКО

преди 6 години

Една и съща инфо всеки ден. Ами като го заловя най-после тогава пишете.

136

Скарлет

преди 6 години

Повече от 8 години МВР не е успяло да открие и эалови Росен Ангелов, апропо ако така се каэва!!! Де факто 8 години, правораэдавателната ни система е СЪДЕЙСТВАЛА эа ИЭВЪРШВАНЕТО на това шесторно НЕБИВАЛО в историята убийство, плюс немската овчарка!!! Паэи боже, касапинът от нови искър да ни се иэпречи на пътя!!!

135

Ха

преди 6 години

До ГоранЧе кой го етърсил 8 г.Нали така се набират "сътрудници" на службите - хваща се някой сгафил, затваряме си очите за гафа защото така ни е винаги на въдичка и изпълнява всичко каквото му се каже.Това е цената да не е "вътре". А е решил нещо да шава, веднага го "намираме" и го вкарваме в пандиза.

134

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Какво чакаш Таско(Ерменков)?Яхвай мощния мотор(ИЖ) и тръгвай да го намериш този горския човек,макар всички ние симпатизантите на БСПто да знаем,че той не е убиеца.Кристално ясно е,че всички следи водят към мафията ГЕРБ.А Тиквата да не ми се прави на отворен и да държи разни речи в Турция,зщото на всички ни е ясно,че той е палячото на Европа и никой не го е бе за него.Я виж генерал Радев и Деситу как ги посрещат по света Урааааааааа другари урааааа(:(:(:(:

133

Гост

преди 6 години

Ами те хотелите и големите имото са на крадците и изедниците. Нима някой честен човек учил и работил честно може да построи хотел на морето или в Банско. Там всичко е на такива лоени топки. Но за тяхно сведение хотелите ви и спа центровете ви миришат, понеже нямат достатъчно силно налягане на водата. И паплачта отседнала там не се мие, а ходи до тоалетна директо в банята или спа центровете ви.

132

Lina

преди 6 години

Термокамери,кучета,хеликоптери,"кобри" ,цяла седмица. Този образ надали съществува, просто трябваше виновен, ще мине и ще отмине. Ще го пишат неразкрито. Как може толкова работа да им се отвори на милиционерите в началото на годината. А най- трудно се преследва несъществуващ човек.

131

Горан

преди 6 години

За съжаление щом не са го намерили 8 години, сега съвсем пък няма да го намерят. Само, дето сега след него са останали седем трупа. Толкова е моженето на нашите няма да кажа точно какви "органи"...

130

Анонимен

преди 6 години

8 дни по 30 км на ден са 240 км росен е подготвен за него двойно около 500 км изминал има взрив в стокхолм дали не е намерен там?

129

АНТИ

преди 6 години

Кой ще каже къде се е скрил, кой ще каже къде е ?!Дали спинка добре, на тавана където живее ??Него търсят го дни по зимните наши баири,но ятаци навреме пак са го приютили.

128

шматка

преди 6 години

Казвате че е физически здравАко се движи с два км/ч в пресечена местност по осем часа на ден това са 16кмЗа 4дни са над 60км.АКО СЕ ДВИЖИ САМО ПЕША.Къде казвате че го търсите.Около селото ли.

127

Узуна

преди 6 години

Горските ще го хванат някой ден.

126

Два варианта

преди 6 години

Първи вариант. Никакви битови драми, никакви ревности и любови. Росен никого не е убивал, затова седи спокойно у къщи си.Втори вариант. Росен ги е убил, но не от ревност, а защото е човек на службите и шеф на ОПГ-то (Организирана Престъпна Група ) и му е наредено "от горе". Знае, че няма да го закачат, седи си спокойно в къщи, гледа телевизор и - опалааа, изпържиха ме. Хуква веднага да бяга.Нещо се е объркало и шефовете му са го пуснали по пързалката.

125

къде е Динко

преди 6 години

Къде е Динко, прочутият иу нас и в чужбина ловец на мигранти...или обирджия на бежанци....Като беше ербап, нека сега да търси михаля, но не....по - удобно е да обира жени и деца по пътищата.... и Тиквоний Първи да го тупа по рамото, че вършел "държавна работа".....

124

Анонимен

преди 6 години

Така и така са в гората, топло е от една седмица, поне коприва, риган и мащерка могат да наберат.

123

Анонимен

преди 6 години

Тоя пич , Росен Ангелов почва да ме кефи...Дано е тръгнал към "Банкя".....и да има достатъчно патрони!

122

Анонимен

преди 6 години

А Брендо осъден в Италия и Руммъния, а може и на друго място, на затвор, търсен от Интерпол, но в БГ си купува хотел в центъра на София. Как очаквате този за 8 г. да го заловят? Тия дето ги залавят не е с полицейска работа, а по нареждане отгоре защото най-вероятно не са си платили.

121

няма значение кой но

преди 6 години

Г-н Цветанов да си подаде оставката! Това е достойно поведение.Стига само сме слушали обещания