65

Анонимен

преди 6 години

Ако кривосъдната система го държеше в затвора и милицията не само го регистрирваше по 100 пъти нямаше да го има това масово убийство и да плащаме стотици хиляди разходи на същата тази милиция сега да се занимава!Поне ислямска държава да беше поела отговорността.

64

Анонимен

преди 6 години

Ако не го намерим Росен, пълно е с клошари и луди!

63

Анонимен

преди 6 години

Първа кандидатура на БХК за "човек на годината".

62

Анонимен

преди 6 години

До от сидниАав$тралияАми явно знае за убийството, иначе нямаше да напусне леговището си...

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАКО Е ИСКАЛ ДА ИЗЧИСТИ НАСЛЕДНИЦИТЕ, КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ИПОТЕКИРАНАТА КЪЩА? ЖЕРТВИТЕ СА ИМАЛИ САМО ЗАЕМИ, НЕ И СПЕСТЯВАНИЯ.

60

1

преди 6 години

Защо квалифицирате човека като "касапин"? Доказано ли е че той е извършил убийството?

59

до 50

преди 6 години

и аз не мисля, че е сам човек. Оръжието е много интересно. Пишеше в други статии "флоберков пистолет". Е - флоберката е 5.6 мм. Какъв е тоя пистолет с такъв патрон? Ако е преправян газов - 9 мм пак трудно да издържи толкова, без да ти се пръсне в ръцете. Нарочно ги правят от такива сплави, че да не издържат на проектилна стрелба. Много смотана история. Не съм стрелец, ловец и т.н. - ако нещо бъркам ме поправете.

58

Анонимен

преди 6 години

Полицията като не си върши работата...когато полицията бие обикновени граждани и млади момичета...когато политиците пречат на полицията.когато съда нищо не прави.ЕЙ ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ

57

Оруел

преди 6 години

Бойко преди всеки ден по новините сега нещо не го виждам. Протести ,убийства, дигане на ток, вода, горива. Видими резултати!

56

Анонимен

преди 6 години

Той вече си е теглил куршума нейде по горите и след време ще му намерят парчетиите раздърпани от чакали!

55

Skal

преди 6 години

Явно нашите *** ченгета са гледали много филми с Хореишо.И как разбраха че е неговото ДНК джипа ние от кога имаме такава технология и криминални лабораторий набедиха човека тая снимка е от 60 те години на миналия век!

54

Хах

преди 6 години

Едно е ясно- в България има 6 милиона криминолози , дерзайте :))

53

Анонимен

преди 6 години

39Какъв килър от класа? Не прочетохте ли, че е бил педофил? Занимавал се е с деца, освен това има изнасилване. Това са мъже, които са силни пред жени и деца, да не говорим че в кафеза точно такива като Росен, другите затворници ги правят криви именно заради посегателствата им над нежния пол и деца. Как ще обяснят празната маса, липсата на ядене и пиене? Тези хора са заплашени да стоят в къщата и вероятно Кети е била отвлечена и убита първо, а не както представят нещата отзад напред.

52

Анонимен

преди 6 години

Къде са таксистите - будната съвест на нацията - да спретнат един масов протест пред НС в това хубаво време?Альошата не ги ли е задвижил още?

51

Гробокопач

преди 6 години

Не по-опасен от Бойко Методиев Борисов, който пък има какво да губи - управлението на държавата.

50

от сидниАав$тралия

преди 6 години

а дали Росен знае за убийството? защото може да няма интернет и да не гледа телевизия

49

Анонимен

преди 6 години

На мен ми мирише по скоро на Тиква да ви кажа!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Той и Цвъки се е покрил, май наистина ще замирише

47

от дек пари за имота

преди 6 години

Все пак не вярвам, че сам човек е убил тези. Погледнете фактите, когато един превърти отива и трепе наред, а не планира убийството както е тук. Планирано на нова година да не се чува и телата да бъдат намерени по късно. Иначе всичко може да се нагоди да бъде като битово. А не е ясно защо се дава толкова много и различна информация от началото. От това, че косовари са ги убили до това, че жена му е била. И последно. Една такава къща може да е писана, че струва 120 хиляди, а реално е двойна!!!

46

жеко

преди 6 години

най лесно се топи бивш затворник, ама истината никога няма да я научим, 6 човека да утрепеш това може да го направи само мафия и то за показност, най вероятно става въпрос за лихвари приближени до ченгета или някой от власта