85

иво

преди 6 години

Това прилича на инцидент, нещастен случай.

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Ако е имал спречкване с Неделчо на пътя/ и това беше версия на разследващите/, от психологическа гледна точка е обяснимо да избяга. Този човек е лежал в затвора, аутсайдер е и си е дал ясна сметка, че първо него ще подгонят. Много хора биха се уплашили и ще постъпят по същия начин.

83

Анонимен

преди 6 години

Има чувстово, че този следовате-адвокат е очивидец на случилото се.Толко убедително разкава.Обаче:1.Иска "псих опата" час по-скоро да бъде неутрализиран.2.Не е сигурен, че "псих опата" е извършителя и даже, че е псих опат.За толкова прос ти ли ни вземат вече?

82

1

преди 6 години

До АнонименА сещаш ли се, че "милицията" за да го държи в затвора, трябва да е осъден?

81

Анонимен

преди 6 години

Това е от "стабилността" и " благоденствието" на Буда!

80

АНТИ

преди 6 години

Тук се заканват на Росен апаша,срещнат ли го напълват гащите.Много са смели наште момчета,но ще треперят пред пистолета.

79

Анонимен

преди 6 години

Тиквата по принцип все с клошари и чобани се оправдава

78

Анонимен

преди 6 години

От изнесените данни може да се направи следният профил на престъпника:Принадлежи към онзи континент, които не учат, не работят и не търсят работа, водещо до оскотяване, деградация, отчужденост, което води до озлобяване, завист, ненавист, прерастватщи в желание за мъст, в умопомрачение, прерастващо в АМОК !

77

Анонимен

преди 6 години

"Касапинът от Нови Искър опасен!"????!!!АлоУ, престанете да плашите хората с тоя ***!!!Как стана опасен на 50 години а преди това е бил МИШКА?!Истински опасните са Пеевски и Бойко.Срещнат ли ви ............свършени сте.

76

Анонимен

преди 6 години

Пак ще го отнесе някой клошар накрая най-вероятно!

75

Анонимен

преди 6 години

Росен президент

74

до 21

преди 6 години

как от 80-те години бе мен, прилича ли ти на 18-20 годишен на тази снимка?

73

Поскъпва токът

преди 6 години

Грешките може да се състоят в това някъде в помещенията или автомобила да има негови отпечатъци,дори следи от кръв или друг материал,който може да бъде използван за ДНК анализ.Я как ни е намигнал-сега и "размножителен" материал ще се открие при Кетито.Битово убийство от изнасилвач...Да, ама не."Схемата" е гризнал дръвцето с ДДС-то.То за това и Бой Бор мълчи,като ДДСар с пари.Помните ли оня самоубития с вързаното куче...И тук куче, самоубито след "касапницата".Кучето е!Зрелища да има!

72

Анонимен

преди 6 години

Изнасилвачите не стават за убийци, прекалено са страхливи

71

Анонимен

преди 6 години

Много е рано да се хвърлят обвинения на този човек. Това че е бил затворник не означава че е способен да извърши такава касапница! По скоро Неделчо е имал вземане даване с Косовската мафия. Нещо се е объркало и преди 8 месеца продава апартамента и с цялото си семейстов се покрива в това селце. По този начин си е мислил че сее скрил от дългата ръка на мафията. От тази ръка не ми е известно някой да е успял да се скрие. Такова масово убииство е работа на изпечени мафиоти.

70

Анонимен

преди 6 години

Прилича на Красьо Черничкият.

69

Анонимен

преди 6 години

Ако се загледате по снимката, ще видите, че едната половина на лицето му е несиметрична. Този човек е претърпял черепна травма. Преди време някой много здраво го е халосал от дясно в главата. Това личи от веждите и профила на дясното око. Много вероятно да е тотален психар.

68

Анонимен

преди 6 години

Първа кандидатура за отряда на Динко - смелчаци, ловящи бежанци на границата!

67

От 39

преди 6 години

Аз не казвам че е килър, говорех че такива роли му приличат в кино, сещам се за един затворнически сериял някога. Иначе ясно че е мишкувал пред жени. Аз пък си мисля че ако е тази версията, първо ги е заплашвал, и после избил пред Кети, за назидание стил "Ще се връщаш при семейството си ли - кое семейство ?" Бам бам. После я е довършил при кладенеца и така.

66

от сидниАав$тралия

преди 6 години

а дали Росен знае за убийството? човека може да няма интернет и да не гледа телевизия. Освен това тази снимка е от 80-те, така че днес човека или е на 90 или е починал