125

Анонимен

преди 6 години

днеска му дадоха къщата на тоя-0бахти мизерията,та кети убавица с Х5 си хваща любовник пещерняка отшелник който живее в *** и само майка и разбираш ли знаела че имат връзка,този убавец отдавна е мъртъв няма роднини никой не го търси?*** колко удобно,и разбира се -това е показно масово клане на цяла фамилия -сервират ви топла бира

124

Рамбо

преди 6 години

Коля го на място тоя *** и това е! Опасен бил хаха

123

Анонимен

преди 6 години

Водещият разследването се казва Рангелов, а убиецът е Р.Ангелов...измислиха му име на убиеца...

122

Анонимен

преди 6 години

И днес зле,констации, догадки,предположения,самоне и сериозно и обективно...като за пред музиката...

121

Бай Благой

преди 6 години

Помисли ли някой че медиите са монопол и са маша в нечия ръка!!!Възможно ли е човека да е вече замразен в някой хладилник и да бъде намерен другата седмица-самоубийство или оказал съпротива!!!Може би нарочно насочиха общественото внимание преди на ББ и неговия колега РЕ от съседна на нас страна....Иначе ужаса го има!!!Бог да прости невинните души!!!

120

Анонимен

преди 6 години

Разследването на пресгъплението е пълно с противоречиви догадки и хипотези.Неясна картина и главно - мотива на престъплението.

119

Анонимен

преди 6 години

гУлЯми специалисти тука ама ако ви се изпречи и Рамбо няма да ви спаси щото е далече и е вече стар,ДНК-то е потвърдило че тоя е убиеца,какво се правите тука всички на следователи и разбирачи типично по български

118

Анонимен

преди 6 години

егати ужаса,тоя е абсолютен социопат,плюйте в пазва да не го срещнем,дано го срещне някой изгладняла мечка

117

Анонимен

преди 6 години

Защо стряскате хората? До онзи ден не е бил опасен за населението.жалко за младежите ,но май тая кети си е намерила майстора

116

prokurora

преди 6 години

Аз мисля че само полиция от ПЕУНИК, може да се справи в ситуацията "Изпречиш ли му се на пътя..и да го спукаш от бой ! ;))) тия *** го изкараха по-голям рамбо и от Силвестъра....АРЕ стига сте му вдигали акциите на тоя пенсионер !!!! той е параван..! не е убиеца ! Най-вероятно ще се предаде!

115

конвенци

преди 6 години

Никой няма право да го пипа докато не се установи от кой социален пол е.

114

65

преди 6 години

Два дни предимство и добър планинар?_не ми звучи добре за нашата родна полиция.Дайте го на Динко,може да има връзки оттатък мрежата,и да ни го върнат

113

1212121

преди 6 години

Само си правите сензация журналистчетата! Вече почти съм сигурна, че този човек не е извършителя.

112

Анонимен

преди 6 години

Това е един ***, който нашата правосъдна система е оставила да безчинства. Сега да ми отговорят онези милостивите дали не трябва да има смъртна присъда и тези които са блудствали и изнасилвали да лежат до живот.

111

Фролош

преди 6 години

Дали е по страшен от тия дето си убиват децата.

110

Rali

преди 6 години

Ebati filmarite ste vsi4ki haha

109

Бай Спас

преди 6 години

До Анонимен - и нарочно са го избрали да изглежда по-страшен, миризлива работа отново е това, ако го намерят, със сирурност ще се самоубие, както е с белезниците.

108

Анонимен

преди 6 години

след като медиите бързаха да оповестят новината и да подплашат реицивиста, сега ще поемат ли разходите на удаълженото преследване?? все пак са изкарали пари от тази новина, а продължаващото преследване ще им носи и още доходи ... редно е да заплатят част от разодите по операцията ... иначе се превръщат в съучастници направо.

107

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сметнете тоо понеже бил ползвал нет, седи и чете сега статиите у днес, и коментарите. и земе та пак му изтропа дюшемето и иде на наброс и лелка на госке. жесуиднес.

106

Анонимен

преди 6 години

Този човек е избран за извършител от някой още преди убийствата.