424

Де е Киро на кирия

преди 6 години

По-добре да отцепим парламента и я в Албания, я в Косово да ги зачислим...

423

Анонимен

преди 6 години

ДОЛЕН ПЛАТЕН ПРОВОКАТОР!!!!!!

422

Северозападняков

преди 6 години

Драги Борис Каменов,"Северозападналото" население наистина е борбено-Боровански потомък съм.Това население повече обича Русия,отколкото мамалигарите.Това население от 30 години поддържа тази страна,дори да живее в София-без него-дръвце.Това население е "опитвало" всички партии (барабар и ДПС) и сега търси изход-забележете, че няма област друга, която да търси изход навън,освен към Турция.Революциите започват от къркорещи кореми.Рано е още...Скоро ще настане...По добре Путин,а не Пучдемон!

421

Анонимен

преди 6 години

Чак пък Враца и Монтана хахахахаха,НОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВЕЧЕ ДЪЛБАЕ ДЪНОТО НА ДЪНОТО С ГЛУПОСТИТЕ САМО ЗА ПЪРВИТЕ 4 ДНИ НА 2018 ГОДИНА!Затова нещо имат проблем с ниска гледаемост и искали увеличение от кабелните оператори на сумата за излъчването им,аз пък се чудя какво е това някой да плаща на друг че му разпространява стоката!!!?? ЧАЛГАРИ В ЖУРНАЛИСТИКАТА-БТВ,НОВА най-вече и ония новите БИТ дето почти всички са от фалиралата тв7 на!!

420

Йово

преди 6 години

Да припомня до 2010 г. имаше проект за високоскоростен Влак от София до Видин за да се свърже втория мост на Дунав, както и 7 блок на АЕЦ-а в Козлодуй. През 2013 имаше идея да се реиндустриализиране на ''Химко'' Враца, ''ЗММ'' Монтана и ''ВИДА'' Видин. Всички тези проекти и идеи бяха премахнати с лека ръка от правителствата ГЕРБ 1, 2 и сега 3. За Б. Борисов е по важно с магистрали да свърже България с Турция от колко да свърже с линия България с Румъния като и двете са членки на ЕС.

419

Anonimka

преди 6 години

Djumaqta u macedonia

418

Българоман

преди 6 години

Ей тва то казвам и аз Видинлия. Дано да е само провокация.

417

Anonimka

преди 6 години

I Rezovo v Romanesti

416

Видинлия

преди 6 години

До 454 БългароманКакво да го гледам заглавието на сайта? То е обида за хората от северозапада ,аз не съм чул някой да иска да се пресъединим към Румъния,нито знам за такава подписка!Постоянно ни натякват ,че сме най-бедни,сега ни изкарват и сепаратисти!Като ,че ли в по-голямата част на България не са на нашето дередже!

415

Ели

преди 6 години

Който иска да продава и да ходи където иска !! Тази земя е Българска и такава ще остане

414

Българоман

преди 6 години

Незнам за какво съзнание, говориш приятелю. Първо виж темата с която сайта ни провокира да си кажем мнението. По стечение на обстоятелствата имам роднини от Враца и от Монтанско, с които мога да се гордея. Без да преувеличавам има роднини и приятели в почти всички крайща на България - северна централна, североизточна,югоизточна в Пловдив и София и от наблюдения мога да кажа ,че навсякъде не са цъфнали или пък корумпирани. С 1280 год. давам за пример оцепване на Видинското царство, разединение...

413

Видинлия

преди 6 години

До 444 Не съм знаел ,че сме се отцепили още 1280г.,нито пък ,че се смятаме за други и мразим българите!!! Тези теории май са само в съзнанието на хората които мразят северозапада на България!

412

Манаров

преди 6 години

Крайно време беше това да се случи. Румънският е романизиран български и се учи удивително лесно, а гените са едни и същи. След като политиците ни напълно унищожиха Северозапада, за сметка на София и Румелия, хак да им е!

411

Ели

преди 6 години

И аз съм от този край не искам да се присъединявам към Румъния !! Трябва да се борим за нашата държава !!

410

Лом

преди 6 години

2/3 от земята в в Видин/Враца/Монтана се ДЪРЖИ ОТ 5 МУТРИ, КОИТО САМО ВЗИМАТ ЕВРОСУБСИДИИ ЗА РАПИЦА, А ДАЖЕ НЕ ВИНАГИ Я ОТГЛЕЖДАТ. За това земеделието там запада. Има няколко чорбаджии дето са заградили кацата с медеца и не пускат нищо за никой. В Лом специално имаше дълги години само 1 нотариус, като по закон би следвало на всеки 10000 човека да има по един - а в Лом са ~32000. А тая *** плащаше по милиони на година да е само тя... Корупция та не е...

409

Анонимен

преди 6 години

Както писах по друг повод (за поддръжниците на Пучдемон) хайде и ние да се делим на градове ,села и квартали- аз тия от ,, Надежда " ги мразя.

408

Иванов

преди 6 години

Това някаква шега ли е ?На мен не ми е смешно.

407

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова това си е естествен завършек на това нещо наречено държава. След десетилетия геноцит всеки накрая ще се спасява поединично.

406

Гробокопач

преди 6 години

До ОнуфриБойко Методиев Борисов, трябва да падне то власт. Небето го иска, Земята Българска пъшка под ботуша му. Той трябва да си отиде. Кой ще бъде инстгрументът , с който ще бъде демонтирано управлението му, допри да се нарича БСП е без значение.

405

Гробокопач

преди 6 години

Стабилността на Бойко създава центробежни сили и разкъсва територията на Българската държава. Аз пак ви казвам, Властта е у мен и няма да я дам на Бойко Методиев Борисов. Нека управлява, да видим до какво ще доведе управлението му.