404

Българоман

преди 6 години

От такива ,които мразят българите и България,какво обединение може да се очаква. Ами те са се отцепили още през 1280 год., и си се смятат за други, а не за българи. Да видим по напред от,, утрешният ден''. Да възстановим и Добруджанското деспотство, търновското царство, тракия отделно, източна македония, шопландия ,родопско деспотство и т. н.Колелото се върти и пак да повторя, очаква ни ,това което се случи преди 6 века.

403

Онуфри

преди 6 години

Мирише на БСП поръчка във връзка с председателството. Всеки ден да се вдига пушилка за нещо!

402

Анонимен

преди 6 години

Би трябвало да им е ясно, че автономия няма да получат, тъй като конституционният съд ще ги отхвърли още докато си подават документите.

401

....

преди 6 години

Мили сънародници, мога да ви кажа, че не тези хора са предатели, държавата е предател щом оставя населението да емигрира, да мизерства. И докато вие *** се делите на градове и села и воювате словестно нищо няма да се промени.( трябва обединиение) Най лесно е да седнеш и да пишеш *** коментари и псувни, но как да ви вини човек... такова ви е възпитанието, тесногръди душици слепи да видят по-далеч от утрешния ден .

400

Жоро

преди 6 години

Предполагам, че даже пари не са взели. Излагат се от добро сърце и много ум.

399

Българоман

преди 6 години

Тези с обърнатите пръстчета надолу, в момента плюят българската си майка в лицето ! Браво ! Продължавайте в същия дух ! :)

398

Найс

преди 6 години

С тоз акъл, където и да идат, все ще са на същото дередже.

397

Анонимен

преди 6 години

Румънците искат да отцепят Запорожието от Украйна няма ли да се задавят? Тука се вижда интригата заформена от ЦРУ! Това ще доведе до гржданска война на Балканите! Американците си играят с огъня!

396

Анонимен

преди 6 години

Неграмотниците явно не знаят, че референдумът им е невалиден, тъй като всяка членка на ЕС е подписала договор за отказ от териториални претенции.

395

Българоман

преди 6 години

Ама някои хора наистина са си повярвали ! Да ви кажа, едно е да говориш за пишман управляващите от ен години насам, а съвсем друго да говорите срещу родината си и да искате да отцепвате територии от нея. Ами думата родина започва от семейството, рода ти и все едно тях предавате. Ами вземете се откажете с референдум ,тогава от вашите родители. Предците ви,които са се борили за България, ще се обърнат в гробовете ! Предполагам , че по пътя ,по който вървите ,ще цъфнете и вържете. Майцепродавци !

394

Прав им път

преди 6 години

Какъв им е проблемът да се преселят в Румъния? Могат да живеят и работят там на общо основание.

393

истина

преди 6 години

Защо наричате хората предатели не мога да разбера ??? Някой от вас болни индивиди ходил ли е там вобще, за да види колко мизерно живеят хората?? Престъпност, безработица, липсата на компетентно образование, здравеопазване .... те просто не могат да живеят нормално там! Липсата на икономически условия по малките населени места на България причинява обезлюдяване, това ли искате? Ами на тези хора пък може да не им се ходи да живеят в по-голям град за да могат да оцелеят.

392

Анонимен

преди 6 години

Абе референдум, хващайте си чукалата и марш в Румъния.

391

Българоман

преди 6 години

Като си гледам ,колко отрицателни вотове има на мои коментари. Ами ,че то доста *** имало, хайде да се преброим Ха- ха ! Или сте забравили и български , да изпишете несъгласието си !? Сигурно вече сте на румънски или сръбски и се затруднявате нещо ?

390

ахахаха

преди 6 години

искай си ахахах

389

Българоман

преди 6 години

Айде пиши с кво не си съгласен ,да те видя. Или си сърбоман, македонист, влах ,какъв си !

388

Ш

преди 6 години

Искам и Габровска област да се отцепи разбирасе без Севлиево. Искаме независимост и ще кандидатстваме за пресъединяване към Обединеното Кралство.

387

Анонимен

преди 6 години

За моя коментар под номер 416, 3 души са дали отрицателен вот. Аргументирайте се, дайте мнение, може да се съглася с вас. Или пък се слагате при хората описани от мен в коментара ми. Толкова по- зле за вас, а може би повече и за България. *** !

386

kkk

преди 6 години

Полицайче не се сравнявай с истинските полицаи от останалите държави. Никъде няма такива корумпирани лоясали просяци като вас, и 670 са ви много.

385

Анонимен

преди 6 години

Това е провокация на някой си! От северозапада съм, и няма такива нагласи за присъединяване към Румъния!Може би ,да има такива хора от власите,но власите са малцинство ,дори във Видинско!Хората тук повече симпатизират на сърбите ,но това не значи присъединяване към Сърбия!