464

Истина

преди 6 години

Срамота и позор вместо да се подкрепяме и да вървим назад ние ще даваме земята си на тези които са ни ограбвали .

463

пешо

преди 6 години

До Аспарух. Аспарух Хане Велики...Излез от гроба и виж как земята която не даваше за да построиш ДЪРЖАВА върху нея от нищото....сега е превърната в нищо

462

Мая Тонева

преди 6 години

И политиците ни и бизнесмените ни са дълбоко-фекални видове, които за да оцелеят, превърнаха родината в мафиотски *** и те властват на дъното му, обслужвани от армии ***. И този сайт е на едно криминално трибуквие от Варна, което не мога да напишат, защото ми излизат звездички, цензурата бачка. Abandon Mutristan!!!

461

Видинчанин

преди 6 години

Ей *** вие ли ще ми говорите че нашия край бил беден и не работим земите ни,вие ли ще ми говорите че не ядем асфалт,колко магистрали и пътища построиха в южна България,до кога ще се дават пари за тая пропаднала София,28 години чакаме за скоростен път,ако не беше тези *** правителства които целенасочено ни съсипват вече 28 години ! Иначе за тази статия и за тоя *** където казва че ще се делим към Румъния ще му кажа едно ! Аз България не продавам и внимавай какви ги говориш,ще патиш!

460

аз

преди 6 години

то в северозапада камък върху камък не остана...така че не знам какво точно не даваш

459

Аспарух

преди 6 години

"Коня си дадох - белия, Велислава ти дадох - славянката, ала от земята българска и един камък не давам! Така казах и така ще бъде!"

458

све

преди 6 години

Ако ние сме северозападнали, то вие сте просто западнали, айде, ако може с малко уважение към хората, които живеят в този край, моля

457

Анонимен

преди 6 години

До Гого-501 ----Гого, всичко добре дето го казваш, ама ограмоти се малко бе пич. Не се пише "бОксуваща", а "бУксуваща" -корена на думата е "буксувам".

456

Анонимен

преди 6 години

Без съмнение, много добър политически майтап. Поздравления за идеолога. Интересно ми е, дали той произлиза от партийните среди, или това е идея на някой зевзек от северозапада на кана вино. Искрено се забавлявам и на коментарите, които ме връщат в " В механата" на великия Ботев.

455

Гого

преди 6 години

Да се замислим върху мотивите на искането , а те са : корупция и боксуващата съдебна система. Нормално е да се търси форма на израз за недоволство.Абсолютното бездействие и нищоправенето провокират драстични последици.Да не забравяме , че " количествените натрупвания водят до качествени промени".

454

Мартин

преди 6 години

Никой не му пука за северозапада ,а там има условия за туризъм Ком, Чипровци,Вършец. Видин на пример е много западнал град ,а там е дунав мост 2 ,но няма никакви пътища, дори пътя преди моста тесен, въобще целия северозапад е откъснат, как може да няма магистрала от Видин до София където минава експорт и импорт , от там държавата прави пари, а този край е оставен да пустее.

453

гербераст

преди 6 години

За България мога да кажа само -бог да я прости .От много години тя е мъртва страна поставена на командно дишане.

452

ТРАМВАЙ ЖЕЛАНИЕ

преди 6 години

То и с.Пресяка,общ.Ловешка,обл.Ловешка иска,ама още не е решило дали към с.Смочан или към с.Гостиня?????

451

Ivko

преди 6 години

Ама защо в Румъния бе, по-добре питайте за присъединяване към Германия , по добър стандарт е там....

450

Трак

преди 6 години

Територия на България през 1944г. точно 155900кв.км.А сега

449

Сссръ

преди 6 години

То бай Тошо за малко всички на Русия да ни хариза , па сега тея се пънат.Който срещу България е застанал , все кръв е сърбал-питайте сърбите.

448

Трак

преди 6 години

Ако не бяхме сега в ЕС , това щеше да е проблем.

447

Най старото поселище

преди 6 години

Във Варненско, град Провадия има един завод за олио в който хората работещи там взимат заплати през три месеца. А цените в града са по скъпи от областния Варна. Незнам дали сте чували за тая марка олио " Слънчеви лъчи " Та и те искат отделяне, само че към Източна Румелия :)

446

Анонимен

преди 6 години

Люлин иска независимост също.

445

Гърбав

преди 6 години

А, ама ние 3 милиярда километра асфалтирахме, 5 милиона блока санирахме.