27

Koleshef

преди 6 години

Полската жидо-масонска *** възхвалява либералния оркестър на нав. Алний. Само, че товарищ Путин вече няма абсолютно никакво намерение да се съобразява с краварските напъни да превърнат света в един голям Краварник пиещ кока кола и използващ 1% от мозъчното си вещество за изпълняване на товарно-разтоварна дейност през храносмилателния тракт към дебелите черва. Мечтата на либералния рептилоид. Путин е човек с мисия!

26

Koleshef

преди 6 години

Както навремето спомена небезизвестният Франк Лойд Райд: Демокрацията в България повреди много хора. А младежта вече е толкова объркана,че е готова да се впише в графата "трети евроатлантически пол" - хибрид от херм***фр0идните рептили. Успешен продукт на НАСА и ЦРУ, който слуша Азис и хвърля салфетки над масата със своеобразни х0м0сексуални движения от кръста надолу.При Тато такива едно време ги инквизитораха в Белене под мотото: "кирката и лопатата! Най-добър приятел на рептилоида"Слава на Тато

25

Анонимен

преди 6 години

Браво Вова.Мачкай зорошите.

24

Василев

преди 6 години

Това е най добрата новина днес. Слава на Русия, слава на Путин.Агент Хари Гот!ЦРУ!!!

23

Koleshef

преди 6 години

Фашисткият режим преди 9-ти изби 30 000 българи! Впоследствие справедливият Народен съд осъди 20 000 фашистки инквизитори и западни шпиони на смърт, а останалата буржоазно-капиталистическа орда прати да блъскат цимент и кирпич наравно с чаветата на Индия от "малцинството". През 89-та пролетариата загуби властта си, затова "малцинството" стана така привелигировано. Без народовластието БГ ще се превърне в първата индийска държава на Балканите. Не вярвайте на полската жидо масонска ***!

22

Тръмп

преди 6 години

Императора ще спечели изборите!

21

Блъди Мери

преди 6 години

За Родину .... За Сталину и путину .... !!!

20

Koleshef

преди 6 години

Най-голямото достойнство на Владимир Владимирович е, че смаза рептилоид Ото прозападно крило от либерали. Царь Владимир държи здраво властта в ръцете си, а Тиквата от Банкя тайно му завижда, ама го е срам да си признае. Тук има платени полски шл.юхи, които пишат Володя Цезарь и Матушка. Дървоядите обаче не знаят, че лидерът и чичо Шорош вече е персона нон грата в Унгария. Русия вече е в настъпление и от това замириса на краварско ако. С наступающим, друзья!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Пить надо менше!

18

Анонимен

преди 6 години

23 написал си тотална щуротия

17

Анонимен

преди 6 години

23 Боже колко си зле , как е възможно да има хора като теб

16

Анонимен

преди 6 години

В Русия няма демокрация. Демокрация - това е власт на богатите и на търговците, а в Русия има власт в името на народа и за народа. Главната опора на Путин са хората. Цялата му власт се основава на народното доверие и затова е толкова важно хората да получават плодовете на неговото управление.

15

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиБорбата е безмилостно жестока, както е казал поетът. Плюе се по всички възможни начини по Русия, ако не беше Путин по друг щеше да бъде, всичко е повод за изливане на помия, ако беше нобелов лауреат за литература а не бивш шеф на ФСБ щяха да го напишат бившия тоталитарен писател комунист - това е днешната евроатлантическа етика и морал.

14

socialen

преди 6 години

Силна и модерно въоръжена Русия, под ръководството на Путин, е добра за световния мур. Успех на Путин и в бъдеще начело на тази велика сила!

13

Анонимен

преди 6 години

A бившият наркотрафикант и мутра Бойко Борисов, за когото дори в Уикилийкс излезе, че в ЦРУ имат данни за участвието му в наркотрафик - него колко платени български звезди и политици го подкрепиха когато бяха изборите?

12

България

преди 6 години

Вова,с теб сме!

11

Анонимен

преди 6 години

Путин няма да си ходи демократично а насилствено

10

Виж ти

преди 6 години

До 13Не се величай толкова, Русия е огромна страна, има там много д.били и ти въобще не би се класирал в първите редици. Така, че стой си пръв на село.

9

Виж ти

преди 6 години

До 625 июля 1998 9 августа 1999Путин е Директор на ФСБ

8

Анонимен

преди 6 години

90% от руснаците не просто се би чат Путин - те направо го боготворят.Защото това е човекът, изправил Русия на крака след сриването й при *** те Горбачов и Елицин.