87

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

НАЙ ВЕЛИКИЯ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА !!!

86

Анонимен

преди 6 години

Руският народ трябва да има "бащица" - сатрап на който да се кланя а той да го тъпче.Руският народ е щастлив само когато е тъпкан и подтискан. Свободата му е чужда.

85

Анонимен

преди 6 години

До ОтвратенНяма русофили, има рубладжии, останалото е простотия и невежество.

84

Отвратен

преди 6 години

До Един българин 79 Приятелю , тава каето синаписал е сложна материя. Тя не е за умствените възможности на русофилите.Те са неспасяеми.

83

Помня

преди 6 години

До Достоевски Ами как ще му се разсърдим като човека пада пиян под масата , а жена му вдига краката да му отмъсти. Това еи най хубавото да си на гости на руснак. Ех , спомени , спомени.

82

ЧЕРИ

преди 6 години

До юбералеАМИ НАВАЛНИ ДА НЕ Е КРАЛ. СЪДЕН ПРЕСТЪПНИК НЕ СТАВА ЗА КАНДИДАТ.ЗАЩО НЕ ПИШЕШ ЗА ТОВА С.ОРОШЧО.

81

юбералес

преди 6 години

Избори по руски означава не народа да избира президент, а президента да си избира опонент.

80

юбералес

преди 6 години

Нормално би било седемстотин руски знаменитости да попитат ЦИК защо не допускат Навални. И без Навални ще има ли всъщност избор.

79

Do 82

преди 6 години

С една дума-гашник!

78

юбералес

преди 6 години

Като гледам снимката, Путин всъщност е висок.

77

Руски олигарх

преди 6 години

Тоя ще управлява докато ние искаме.Народа гине от глад, но ние си живеем живота.

76

Към Достоевски

преди 6 години

Верно ли си мислиш, че не сме чели ЦЯЛАТА статия за българите на Достоевски от 1877 ***? Че откъси от нея дават вярна картина на казаното от него? Той е белетрист, служи си с художествени изрази, украсява и подсилва речта си. Много туркофили днес спекулират с тази статия, цитирайки само първата част от нея. Ами последната? Там, където обяснява какви са реално проблемите на българите, и че на пръв поглед изглежда друго. Статията е Най-лакейския случай, има я в нета и се чете цялата!

75

антизападопоклонник

преди 6 години

понеже било разрешено да държиш мебели на терасата и повече полицаите не дошли!

74

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 86,Така е това! Махни ББС-то ти, в нета има дузини клипове за руснаци, които са се разочаровали от запада! Най-показателни, обаче са описанията на Александър Гордон! Човека като отишъл в САЩ, като повечето хора имал доста кашони, които оставил на терасата. Оказало се, че във щата е забранено да държиш кашони на тересата! Съседите се оплакали, дошли полицаи и го глобили, за нарушението на закона! Човека подходил творчески и написал с маркер на някои кашони СТОЛ, а на други МАСА и пов

73

Един българин

преди 6 години

До: номер 88 (До Един българин)И това е вярно. Вярно е обаче и друго. Иван Аксаков е бил така да се каже, от добрите руснаци славянофили, добрите "братушки" които истински са обичали българите, а не както повечето руски генерали които са гледали на нас като на потенциални крепостни поданици на Негово Императорско Величество.Даже е имало предложение да изберем Иван Аксаков за цар на българите!За неговата дейност Аксаков е бил преследван от руската имперска власт.

72

Един българин

преди 6 години

До: номер 80 (Сравнителен анализ)Като си толкова отворен, защо ти не ни осветлиш какво точно е писал Антон Чехов за българите?Защото аз лично не знам да е писал нещо. Писал е обаче други малко известни но много интересни произведения, като например пътеписа "Остров Сахалин". Той е ходил там, където са изпращали руски каторжници. Съветвам те да го прочетеш, ум да ти зайде!Такива ужасии описва в него!А впрочем, Михаил Чехов, племенник на известния писател е бил актьор в Холивуд!

71

Анонимен

преди 6 години

До Един българинТо в България всичко е кръщавано на руснаци и русия.

70

Анонимен

преди 6 години

Оня ден по ББС показаха рядко обективен филм за избягали от Русия в последните години противници на Путин и Русия. Същите масово се разочароват от запада. Някои вече имат по 2-3 дела, поради изказвания против еднополовите бракове и за клевета. Във филма те заявяват,че едвам сега разбират Русия и сравнявайки я със запада започват да я обичат. Те вървят по пътя на Г.Марков. Западът само отвътре е красив и лъскав, но отвътре е червив.

69

Анонимен

преди 6 години

не знаеш ли, че антируските коментари ги пишат приятели на уса

68

Един българин

преди 6 години

До: номер 80 (Сравнителен анализ)Не ги знам тия какво са казали за българите. Знам обаче какво е казал друг известен руски публицист, обществен деец, славянофил. Това е Иван Аксаков, на негово име е кръстен град Аксаково.Той описва руската имперска политика спрямо българите с едно изречение:"Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!".