47

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

До Анонимен *** вече сто години живеят в тоталитарни режими и диктатури.не рашките а българите от начало под турско с фашистка германия после с ссср а сега с запада.ес и нато.поне рашките са самостоятелни а българия винаги е била зависими .завиждате на този прекрасен президент българия няма да има с векове такъв като путин защото сте подли крадци и продажници

46

бургас

преди 6 години

А моите познати в района го харесват ! Така че да не обобщаваме.

45

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ли ще спечели???

44

Анонимен

преди 6 години

Вaтниците вече сто години живеят в тоталитарни режими и диктатури.Поправка - почети история и ще разбереш, че руснаците Никога не са били свободни хора.Винаги са били крепостни роби. Това им поведение си го имат от скандинавското си потекло. Наричат се угро-фини, нищо че до вчера се пишеха славяни ;)Сега се пишат пък викинги ...?!Объркан народ.

43

Анонимен

преди 6 години

уря дургари!!! само путин!!! шайбу, шайбу, шайбуууу.....!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са свободолюбив народ. Предпочитат да имат някой "бащица" на който да се кланят а той да ги тъпче. Нещастници са и то големи.

41

Анонимен

преди 6 години

Добре подбрана и обработена снимка. На клипче от тази среща едно детенце непринудено възкликва: "А вы по телевизору лучше выглядите!""А вие по телевизията изглеждате по-добре."Русия с огромни стъпки върви към Северна Корея. Формална опозиция, всенародна "любов". Странно, познатите ми руснаци в Поморие, Варна, Бургас, не го понасят и го наричат мерзавец.

40

Анонимен

преди 6 години

В тази структура бивши няма. Обидно е за кадрите да ги наречеш бивш.

39

Анонимен

преди 6 години

Въпреки,че всички искаха Хилари,американците избраха Тръмп.Не вярвахме,че след като вкара милиони *** в Европа германците ще преизберат Меркел.Ако руснаците си харесват животът и Путин защо да не го изберат за пореден път.А вие селяни,защо три пъти избирате Борисов?

38

Анонимен

преди 6 години

Лилипутин е готов да заеме мястото до мумията на ленин. Съвсем изтрещя горкият.

37

преди 6 години

Вaтниците вече сто години живеят в тоталитарни режими и диктатури.

36

Спомен

преди 6 години

П.С. Ами някога, през соца... Държавата подсигуряваше на певци и актьори изяви и развитие, без да са и сънували сегашната конкуренция и мизерия. Вертопоказателят се завъртя, а те-с него. Много бързо забравиха ръката, дето ги е хранила. И повечето от старите певци лежат на стари лаври. Не казвам "ЗА" или "ПРОТИВ" дадена политическа идея. Но оставете Калтуристите да си пеят/разказват за вино и любов и не им се връзвайте на глупостите, Не забравяйте, че все пак са душедавци.

35

Спомен

преди 6 години

Лошо! Щом Калтуристите почнат да се мазнят на кандидат-управници, значи е на гнило. Все пак артистите си дават душата под наем за пари. Жриците поне само телата. Малко артисти внимават под каква кауза си слагат името. Да си припомним на последните парламентарни избори как ГЕРБ бяха подбрали стадо такива душедавци, които възхваляваха партията за некое левче. Жалка картинка.

34

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

33

Анонимен

преди 6 години

Българофобите русофили...получават оргазъм...

32

Крепостници завинаги

преди 6 години

Русофилите се просълзиха от тази новина .Добре , че е Путин да му се радват защото друго не им остана.Путин се превърна в покровителя на неудачниците и некадърниците в България.

31

zaw12929

преди 6 години

До Анонимен Да уважавате цирка е забавление- дава здраве Да подкрепяш Нивални за президент е глупост, да определяш кой да е президент на Русия е малка грешка- но голямо самочувствие и то дава дълголетие Браво!

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Руски цирк.Нищо ново. Гледали сме го.

29

Анонимен

преди 6 години

Руски цирк.

28

Koleshef

преди 6 години

Берлинският и Ньойският трактат! Дело на Западната антибългарска империалистическа каста!