101

Ватикана - Ели!

преди 6 години

Вижте какво прави Ватикана, Ватикана се извинява на катарите, кои са катарите, а богомилството- България. Сега ще излязат историческите източници - писани за БГ, докумените. България трябва да се гордее с историята си... Даваме писменост, даваме духовно учение - Дънов, Богомилството. Спираме арабското нашествие. Велик народ сме, нека не позволяваме разделенията, да сеят омраза. Самите евреи предлагат, българската църква за Нобелова награда за мир.Честито Рождество Христово, Велики Българи!!!

100

Исус - Ели

преди 6 години

Хайде стига с това делене. Учението на Христос е било предназначено само за евреите. И Павел в спора си с Петър, решава, че християнството ще се разпострани и извън евреите, така християнството се разпостранява.Така че, стига филистимците са оспорвали световната история.Ерусалим е световно наследство, и трябва да се уважава еврейската, християнската и арабската история.Не може да слагате палестански печат на историята, нямате исторически корени, логично държавност, писменост и т.н.

99

муспи

преди 6 години

За да се каже ближен, значи има и далечен. Къде е граниата? Като се постави един евреин или арапин до европеец, разликата е очевидна. Тези същетва ако имаха души, щеше да се забележи че са много повече св?не отколкото хора, но нямат и душонки за да не се обиждат свин?те, - те са неодушевена биомаса предназначена да воюва с християнството. Християните като ги виждат, бягат ст този свят, с което се спасяват.

98

Исус

преди 6 години

Понеже Ерусалим е град на много народи, тогава арабите ще разрешат разкопки на израелците, защото под камъка на Моамед изгонен от Мека,, бай дъ уей приет от 3 еврейски племена - които са го приели в Медина - оазис, лежи история. Тази история е световно наследство, на християнския свят. Малко повече уважение към археологията. Не може да се сложи един камък, и да убиваш историята. Факт , Мохамед изгонен от Мека, го приютяват евреите в Медина, после ги езколва, ако не приемат религията му.

97

Исус

преди 6 години

Да не забравяме, че Исус е евреин. Апостолите са евреи, колко от апостолите и къде, от кого са убити? Колко евреи са последователите на Исус - хиляди?! Галилеиското езеро.Исус е роден от еврейка. Кой разпъва Христос - Рим. Защо на кръста пише:"Цар на Юдеите" - Рим.Кой е имал правото да разпъва на кръст, единствено Рим. Къде в историята филистимците - днешните палестинци са съдали държавни структури, език, писменост, за да имат претенции.Ерусалим е град на много народи.Това е: Факт.

96

Анонимен

преди 6 години

Велик човек е Орбан, за такъв лидер и ръката си в огъня съм готов да сложа. Нищо общо с наще минзухари..

95

Polska

преди 6 години

Орбан е легенда!

94

Той беше прав! А.Х.

преди 6 години

Орбан е абсолютно прав. Единственият нормален европейски политик. Евреите и мюсюлманите нямат място в бяла и християнска Европа. Господ Исус Христос е наш покровител! Честита Коледа!

93

Факт

преди 6 години

Прав е Орбан,даже е много мек!Очевидно проблемът с нашествието няма да се реши с цветенца и меченца,а с огън и меч!На Европа е нужна нова Реконкиста,която да я пречисти от исляма ЗАВИНАГИ!Нека тия си правят каквото искат в Азия и Африка,но в Европа да не стъпват!

92

Зозо

преди 6 години

До реалистМарш в Кремъл, ***! Даже и на Коледа сте оакали форумите!

91

Анонимен

преди 6 години

Римляните отдавна са го казали:"Cuius regio, eius religiо"Чиято е земята, негова е религията

90

Polska

преди 6 години

До реалистЧестито Рождество Христово!

89

реалист

преди 6 години

За ЕвроГейците всичко различно от християнски морал е ценност. За Християните, които говорят истината се казва, че имат език на омразата. Истината стана омразна. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВ, А НЕ КОЛЕДА.

88

Polska

преди 6 години

Като гледам коментарите доста нпо-та, меки китки и мюсюлмани се опитват да дискредитират Орбан. Най-много ме радва какъв гърч получават либерaстите от всяка негова дума!

87

Анонимен

преди 6 години

КАКВИ ТРОГАТЕЛНИ АНГЛИЙСКИ ДРАМИ ПО КОЛЕДА АХАХАХАХАХА "ГЕРОЯТ" ВИЧКО ПОБЕДИТЕЛЯ НА СОСОР ХАХАХАХАХ

86

Анонимен

преди 6 години

в Унгария няма дядо коледа, Орбан го изрита заедно със Сорос

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонименще родиш моше

84

Анонимен

преди 6 години

92, мъж съм и не раждам. А гейовете до днес се опитвате да забременеете. Безуспешно. Или си мюсли? Всички *** в пустинята, всички прайдове в психодиспансер :))) Мачкай Орбане!

83

Йон

преди 6 години

Коледа е старобългарски празник. Прочетете откъде идва бог Колад. Кристмас е нещо съвсем друго.Сега истинския празник е Рождество Христово

82

Анонимен

преди 6 години

ВИКТОР КОРВАН Е МНОГО СМЕЛ КОГАТО БЪЛГАРИТЕ МУ ПАЗЯТ ДЪРЖАВАТА