41

Анонимен

преди 6 години

Я колко потомствени камилари драскат във форума и си мислят че могат да променят нещо във Европа,За вас тя ще си остане студена и никога няма да сте добре дошли ако ще и планини с мечета да ви стоварват по гарите и площадите либералите.

40

хроно граф

преди 6 години

И навремето е било така - полският крал Сигизмунд и унгарският войвода Янош Хуниади, са се сражавали за християнската вяра в България, а българските боляри са подгАзували на султана.

39

Анонимен

преди 6 години

А кой ще защити милионите избити мюсюлмани от ракетите и бомбите на НАТО и ЕС? Какво търсят ЕС и САЩ в земите на мюсюлманите - петрол, заради петрол избиват милиони цивилни и съсипват държавите им.

38

Василев

преди 6 години

До БългаринИма обективни реалности и геополитически сили в света, които задават дневния ред в света, с които трябва да се съобразят българските селяни прости, или горят като коледен фишек без фойерверки!!!Агент Шон Крейгън!ЦРУ!!!

37

толерантен

преди 6 години

Св. хан Тервел (на запад известен като св.Тривелий), общ светец и за православната, и за католическата църква е показал най-добре какво трябва да е християнското отношение към ислямските нашественци, като е разбил арабската войска пред Константинопол.

36

Анонимен

преди 6 години

Диктаторе, а когато унгарци се разселват из цял свят може, нали? А когато Европа налива милиарди в унгарската икономика също може, но когато трябва да проявим малко милосърдие, солидарност и християнска човечност като приемем 500 бежанци, неможе!? Това не е държавник, а наглец и популист, възползващ се от страховете на хората. Казвате да влезем във V4.. Но утре при проблем и на нас ще обърнат гръб тези фашаги! Вижте го само Качински и Шидло - като есесовци са! Това ли е новото "нормално"?

35

Българин

преди 6 години

Явно, този сайт вече се завладява от мюсюлманите. Това личи от коментари на мюсюлмани, като напр. "Василев", който най-много да е "Василоглу". Така, че поскрепяйте християнството, Орбан и други като него, иначе лошо ни се пише!

34

Анонимен

преди 6 години

Мохамед да те богослови чичко Орбан,слънчев ден да не видиш дано

33

Анонимен

преди 6 години

Не искаме никой да тормози дъщерите и жените ни в тълпата, която посреща Новата година--------------------Това беше доказана постановка и пропаганден фишек, така че Орбан се явява един болен демагог.

32

балама

преди 6 години

Да бе - точно касапите и канибалите ислямисти от Близкия изток и Африка са ни "ближни".

31

Анонимен

преди 6 години

Довчера кандидат терористите на Путин плюеха католицизма,сега са готови да целуват Г3 на един баш католик.

30

Василев

преди 6 години

Защо президента на САЩ великия Доналд Тръмп приветства политиката на Виктор Орбан относно бежанците!!!Знаете ли какво означава това, селяни прости???Стига повече гуша за мюсюлманите и ислямистите, преведено на *** селски език!!!А това напълно се вписва в концепцията на новата американска администрация и дипломация!А сега ми кажете селяни прости, тези които създадоха хаоса и напрежението с бежанците и ИД, няма ли същите те да решат проблема???Живота е жесток!!!Агент Брад Люйс!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 6 години

До русофил Не, че си "русофил", но си безкрайно неграмотен и ***! "Христос воскресе", ама на Великден, не на Коледа!

28

Hak

преди 6 години

***, какво зависи от мъничката ти фашистка държавица. Нищо. Германци, французи, англичани ни приемат, мешат се с нас. Мислиш ли, че на някой от нас ни пука за унгарската ви кочинка. Хайде, весели празници и си стой в селото там, че си смешен. Бъдещето е наше!

27

boyko.uzunov

преди 6 години

Един нормален пол.лидер в ЕС!!

26

Анонимен

преди 6 години

"Християнството е култура и цивилизация. Ние живеем в него"Ами живейте, какво търсите неканени в мюсюлманския свят, какво правите в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан? Махайте се от там, напуснете тези страни и тогава популисти като Орбан да се оплакват от мигранти. Защото преди господарите на Обран да убият Каддари и Саддам мигранти нямаше.

25

Василев

преди 6 години

В този ред на мисли, ако можете да мислете селяни прости, а аз искренно се съмнявам в това, унгарската и българската държави са част от един европейски съюз и пазар, и се възползват това което са постигнали с векове хищните колониални европейски държави, които контролират много пазари и източват ресурси в Африка,Близкия Изток, Азия,Латинска Америка и не знам си къде още!Следователно селяни прости, Виктор Орбан е един задръстен унгарски селянин, но обича унгарски стоки да продава навсякъде!ЦРУ!

24

Анонимен

преди 6 години

Ние политици нямаме, само продажници, дето в Брюксел само ги пипат по празните тикви.

23

Анонимен

преди 6 години

Достоен управник! Жалко че е начело на малка държава като Унгария, а не на Германия примерно, защото тогава можеше да промени цяла Европа към много по-добро!

22

Анонимен

преди 6 години

A защита на мюсюлманите и техните унищожени от САЩ и ЕС страни, милиони избити, и жени и деца от бомбите на САЩ и ЕС мюсюлмани - за тях няма ли да искаме защите от дедо Коледа?