121

Анонимен

преди 6 години

До глобалистите се ....При глобалистите беше по-спокойно за Европа(като изключим Украйна),сега стана по-зле,защото се бият помежду си и страдат невинни хора.

120

Анонимен

преди 6 години

До БУДИСТЗабравяш и Зороастризма,точно от най-идоевропеския район.За останалото си прав(а),но азбуката не си.

119

boyko.uzunov

преди 6 години

Орбан е изключителен лидер и човек за разлика от блудкавата плява в Брюксел и особено в БГ.!!

118

глобалистите се ....

преди 6 години

Четем си ние коментарите на казионните соро соидни *** тука... ..и стигаме до извода, че Орбан и такива като него са виновни за "гостето" от нашественици, че той е виновен за двойния аршин и дискриминацията на по-малко "равните" в ЕС, за провалите в икономиката, за туй дето ядем *** като втора ръка хора, за туй, че ни цакат западни компании непрекъснато, и под път и над път, за туй, че още покриваме покрити критерии за Шенгена и т.н. и т.н.

117

Анонимен

преди 6 години

От кога комунистите станаха и християни?

116

отговор до 117

преди 6 години

Ще ти отговоря Кой иска Европа да бъде асимилирана , раздробена ,смачкана - Това е САЩ.Те искат Европа да е наколене , да не е силна.

115

анонимен

преди 6 години

Ватикана и католиците водят война срещу православните християни..............безспорен факт.

114

анонимен

преди 6 години

Прочетете малко за белия и черния папа във Ватикана- шефа на йезуитите.Ще разберете каква мафия са тия кардинали и йезуити.

113

анонимен

преди 6 години

Нелегалните мигранти, от които много терористи и ислямисти , идват в Европа с благословията на Ватикана и на техния папа.Отворете си очите..............Ватика не иска доброто на България, те кардиналите заедно с турските служби погубиха живота на един достоен българин- Сергей Антонов!

112

анонимен

преди 6 години

Браво на Орбан - изгони НПО_тата и университета на Сорос от Унгария.Ние кога ще затворим НБУ - университета на Сорос в България?

111

anonymous

преди 6 години

Защита на християните, но православните християни........................защото знаем гадните католически номерца......................

110

Анонимен

преди 6 години

EDIN E SATANATA I TOI E USA USA USA USA

109

otgovor

преди 6 години

KAK KOI USA USA USA USA I PAK USA

108

Анонимен

преди 6 години

До BurzumТа поне прочети какви конфликти са имали Рим и Константинопол и защо се разделя църквата.След като се разделят,папата раздава титлите и решава кой къде да управлява,той става пълновластен господар на западна Европа,което носи на църквата приходи и власт.И от страх да не загубят тази власт е подтискана науката,Джордано Бруно,Галилео Галилей и други.Но това не се е случвало в православната църква.

107

Анонимен

преди 6 години

До BurzumМога само да ти кажа,че нищо не си чел за историята на Християнството.В източно-православната църква не са съществували нито инквизиция нито невежество или насилствен терор за налагане на християнството.Единственото което ни е пречело,докато сме били езичници,че византийците не винаги са спазвали договорите с езичници,каквито сме били и ние тогава.А да не говорим,че византийците не само са стимулирали науката,но и са крали,конфискували писмени документи от пристигащите в Константинопол

106

Анонимен

преди 6 години

Кой, кой финансира тази *** нахлула и продължаваща да нахлува в Европа???Кой им дава на мизерните ***-нари хиляди долари да плащат на каналджии???Защо нахлуват така лесно без съпротива???Защо не ги спират по границите??? Защо забраняват самозащитата на застрашените народи???Защо ООН преди два дни ни ги достави директно от Либия???Кой иска да унищожи Европа???

105

Анонимен

преди 6 години

Според нашата религия, евреите СА БИЛИ богоизбрани, но след разпъването на Христос вече не са. Оттогава насетне християните са богоизбрани. А исляма е продължение на юдаизма, защото и двете религии отхвърлят божествената същност на Христос. Юдаизма и исляма са две лица на една и съща монета. Неслучайно и в двете се практикува обрязване и се насърчава омраза към друговерците.

104

Наблюдател

преди 6 години

Късно е вече, християнска Европа след 100 г ще е мъртва. Сегашното падане на Европа ми напомня за падането на Свеите земи под ислямско робство.

103

Пишете глупости

преди 6 години

Дънов е антихрист, а философията му не е философия, а секта. Не е вярно, че учението на Христос е било само за евреите. Той е дошъл да вразуми евреите, но те Го осъждат на смърт, въпреки нежеланието на Пилат да Го разпне. Оттогава евреите вече не са богоизбрани, а богоизбрани стават ония, които приемат саможертвата Му. Християнството тръгва от евреите, но надскача еврейската общност и става световно явление, което тотално засенчва и измества като влияние юдейството, което е било много влиятелно

102

Гого

преди 6 години

Орбан отново доказа себе си.Браво ! Унгарците имат добрия шанс със своя премиер.