105

Иван

преди 6 години

Демек, за 2018 поръчваме от същото питие. Доган обаче не разбира, че вотът на недоверие няма да бъде гласуван от ДПС, той вече е гласуван от обществеността, та дори и от техните избиратели.

104

майорски

преди 6 години

чета тука и се чдя и мая ...не ви ли омръзна все комунистите да са ви виновни ..... 30 години само това пишете ...комунистите са виновни ....те управляват ....те завзеха власта... и ГЕРБ били комунисти ...и ДПС са бивши комунисти от ДС ..... и патриотите комунисти ... и БСП комунисти .........от 1944 до 1989 ...комунистите виновни !абе философски погледнато ... щом нещо такова, като комунистите, оцелява дори когато го бият от всякъде ....и го гонат от всякъде ... занчи заслужава да живе

103

Анонимен

преди 6 години

До 2030-та и САЩ ще фалират, вие не знаете какви планетарни промени предстоят, но повечето от вас тук ще са живи да видят началото на края на тази версия на човека ;)

102

Анонимен

преди 6 години

И точно заради това, че статуквото ще се запази, който и да дойде на власт, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник ;) Предстои да го видите, до 2025-та с мн общини и болници ще фалират и малки и средни предприятия, обещавам ;)

101

Шопа

преди 6 години

Доган казва: Бойко е бетон.Дори и след "успешен вот" на недоверие и евентуални нови избори Доган няма намерения да прави коалиция с БСП.Съболезнования за К.Н. и компания.

100

Анонимен

преди 6 години

Англосаксонските банки и корпорации няма да ги има до 20 години, защото предстоят епохални промени с планетата, които ще заличат целият капитализъм/егоизъм, по-младите от вас предстои да го видят ;) Някои места на планетата предстои направо да бъдат заличени!

99

Анонимен

преди 6 години

До Василев Каквото и да си пишем истината е една . Доган се подигра на Нинова и и каза - ти не ставаш за нищо , а камо ли за Премиер . Това е истината другари от БСП . Иначе може да си мечтаете каквото си искате , защото на коледа стават чудеса .

98

виждащ

преди 6 години

Доган заложи супер капан за наивниците ни! На прима виста ...речта е подкрепа за Бойко ,нали? Всеки"патриот" мислещ се за патриот ще наклони избора си към опозицията ...а дали това не е целта на най- коварния политик . тънък намек за проблеми в коалицията на управляващите /такъв обаче няма/ и придърпване на хората на Местан.......Кефи ме Доган- далекобоен и никога не изпростяващ!

97

ХИДРОИНЖЕНЕРА ДОГАН

преди 6 години

от всичко разбира . БРЕЙ...Най-вече от пари и рахат локум

96

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен117 Тъжно, но за съжаление-вярно...

95

Анонимен

преди 6 години

Който и да дойде на власт все тая вече, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, предстои да го видите ;) След 2030-та тази държава въобще няма да става за живот, с повишилите се заплати от 2018-та ще си купите по-малко, отколкото с по-малката ви заплата от преди това. Успех с бивши мутри, агенти на ДС и настоящи кретено-масони, които основно от кражби и злоупотреби живеят висок стандарт на живот ;)

94

АГЕНТА НА ДС

преди 6 години

много се е загрижил за бъдещето на ТИКВАТА. И своето

93

Василев

преди 6 години

До ВасилевНа БСП и ГЕРБ, а не БСП И БСП

92

Василев

преди 6 години

ДПС винаги е бил балансьора на БСП и БСП, и са крепили властта явно или скрито, тоест селяни прости каквото каже Доган това става!!!Агент Джери Пфайфър!ЦРУ!!!

91

Един българин

преди 6 години

С огромно съжаление трябва да призная, че Доган е прав.Ако вотът наистина мине, тогава какво?Някой беше казал, че ще си изберем пак същите.И сигурно така ще стане. Другият, по-малко вероятен вариант е, да спечели БСП.Всички вече знаем, че ДПС е "с таз, която е на власт", както се пееше в една песничка на клуб НЛО.Тъжна, наистина тъжна констатация но такива са фактите.Тъжно е, защото България в момента се управлява от бандити. Червени бандити, но бандити. И БСП не е по-различна от ГЕРБ.

90

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Не така, Доган! Не ти харесват днешната корупция и шуробаджанащина? Смяташ че ако дойдат на власт кака Корни и Р. Овч.с Орешака ще цъфнем и ще вържем???

89

В ЗАТВОРА

преди 6 години

ще отидете като ПРЕСТЪПНИЦИ с ТИКВАТА заедно

88

КВО ПРАИМ

преди 6 години

Че ви извадим от устите ФИЛИИТЕ С МАС. ТОЯ и ТИКВАТА са на каишки на САЩ и ТУРЦИЯ

87

Анонимен

преди 6 години

Народе,готви се.Скоро Родопите заминават към Турция.

86

колко сте слепи в

преди 6 години

коментарите си.Почетния председател тъничко удари балтията в коалицията на управляващите и консолидира електората си с обявяване на индулгенция към отцепилите се при Местан.Финна манипулациика Ейваллах!Но е адски логичен и и направи брилянтен и точен анализ на реалната ситуация! Забележете колко далече стои от махленщината на Лъжата!