125

анонимен

преди 6 години

от коментарите ви разбрах следното продьлжаваме да живеем без правилаумираме от стрес мизерия и болести без мед обслужване училището е в окаянвид идва неграмотно поколение без задрьжки и елементарни ценности избиваме сепо пьтищата и в крьчмите аз това разбрах от всичко писано до тук

124

хм

преди 6 години

Простотията по принцип ходи навсякъде, обаче напоследък твърде дълго се задържа при БСП-то...

123

немаа мине

преди 6 години

ние от Бесепето ,ке си ближем раните и ке си тражим нов лидер...

122

ognyanz

преди 6 години

Прав е да пита Доган. И да падне това правителство, и БСП да спечели следващите избори, за ДПС нищо няма да се промени. От БСП са казвали не веднъж, че няма да управляват с ДПС - два пъти платиха висока цена за това. Така че затова Доган хвали Бойко, дано ДПС да получи някое заместник-министерско място тихомълком. И затова ДПС уж е опозиция, но ако от ПФ гласуват за нещо "против", ДПС гласуват "за".

121

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

120

1

преди 6 години

Ами чакаме теб да ни управляваш, но на кукуво лято.

119

анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са незаконни етнически партии, защо не са забранени?Има ли прокуратура в тая държава?Цацаров къде спи?

118

Nevin

преди 6 години

Probvaite.

117

1

преди 6 години

До Зозо,да ***,започнаха да се изтеглят чуждестранните фирми от Турция,и ще дойдат в ***,така ли да те разбирам

116

Зозо

преди 6 години

До ВасилевНещо много си се объркал пич! Точно международните компании ако се изтеглят от Турция, ще им остане по един фес на главата на турчовците. Даже започнаха полека-лека да си местят заводите от диктаторска Турция.

115

Джъстиса

преди 6 години

Никой не смее да гъкне срещу американците. Политики, иновации...алабализми

114

Симеонов

преди 6 години

До василевКорупцията в Турция е на такова високо ниво, каквото бедната ти фантазийка не може да си представи.И това че не си туркофил, най- вероятно е така.Защото си просто един русофилски ***, леко маскиран.А що се отнася до англо-саксонските държави и Европейския съюз, това са най-добрите страни за живеене в света-абсолютно безспорно.Ако някой ден хората тръгнат да се преселват към турция или русия, тогава твоите теории ще са истина, а сега са само тролски дрисни.

113

Анонимен

преди 6 години

А ДПС не е ли готово да управлява ? Само какви кадри има,специалисти и половина. Ме май и без това си управляват заедно с ББ,само дето е неофициално.

112

popa ot razgrad

преди 6 години

не ми е приятен, но това което казва е истина...

111

коректив на 121

преди 6 години

Само в повърхностния слой на текста това се набива и е адски искрен и прав,Но целта му е твърде дълбока .......той си запазва пълен контрол !и най-коварната лъжа е леко изопачената истина....брилянтен манипулатор е и абсолютно на всички ухилен казва:"Будали !"Бунаци!Аз раздавам картите!"

110

АМАН

преди 6 години

ТЕЗИ НАШИ ТАКА НАРЕЧЕНИ "ПОЛИТИЦИ" СЪВСЕМ СИ ПОВЯРВАХА .ПЪЛНИ *** СЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ. ДАНО ВИ СТИГНАТ КЛЕТВИТЕ НА ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД , КОЙТО ТАКА ДРУЖНО МАЧКАТЕ С ВАШИТЕ ВЕЛИКИ "СТРАТЕГИИ" ТОВА Е МОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ КЪМ ВАС ОТ СЪРЦЕ

109

Анонимен

преди 6 години

Купихте ли си билетче от пеевската национална лотария от Лафка?ЧНГ,глупендъри!

108

Индиец

преди 6 години

За нинова се знае,че няма да ви оправи,но тиквен така ще ви оправи,че свят ще ви се завие.Дерзайте.Още една заличена държава на картата на Европа.Конграчулейшън.

107

Анонимен

преди 6 години

Най после др. Нинова си получи заслуженото. Каза и се в очите , че тя никога няма да управлява България , а без ДПС това наистина е невъзможно . Е другари от БСП как сте ?

106

бай Тошо

преди 6 години

До Анонимен 126занам аз ..знам аз какво предстой !!! ти не ми казвай ...! тя баба Ванга ми е казала .