45

ined

преди 6 години

А с милионите дето ги взе Доган за "мелиорация" какво правим?

44

Анонимен

преди 6 години

Много пари му даде ДС, с тях направи милиони с транспортната си фирма в Америка

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя па като някаква къртица няма-няма и излезне да види какво се случва

42

Анонимен

преди 6 години

Умен мъж. Философ. Жалко че не е българин.Материалът обаче си харесва Кофопомпаджията, чел Винету.

41

Анонимен

преди 6 години

А и другото ... не искат автономия ! звучи оптимистично А Той ще се крие до края на живота си да видим

40

Един от Северозапада

преди 6 години

Ако мине-избори, и ако дойдат не които трябва на власт, може да се прекрати симбиозата Герб-ДПС чрез Пеевски, може да се сменят и закони, и прокурори и съдии, да започнат да питат, и става лошо....За това треперите всички. За това затворихте устата и на Яни янев едно време, и на Сидеров в по-ново време, и на Марешки.Но е време да осъзнаете че:-Криза по върховете и низините.-Невъзможност на върховете да управляват по новому.-Невъзможност на низините да живеят по старому.Какво беше това?

39

до 51

преди 6 години

званието Генерал при Борисов не е нищо повече от новата титла на Плевнелиев от Мюфтийството в България, сиреч булшийт, цена нулева

38

Мечо

преди 6 години

Всички чакат умния Доган да каже нещо умно ,но този път се е издънил,защото основния извод от казаното е "стабилност".Демек "сакън да не промените нищо така си е добре". И за кого е добре? Добре е за ДС/КГБ мафията управлявана от тримата Шишковци!!Алооо кукловодите тези се изтъркаха вече,народа не им вярва!!На следващите избори са извън борда сменете ги!!

37

Анонимен

преди 6 години

Нека все пак да не забравяме, че именно лицето от снимката направи Борисов генерал.

36

Анонимен

преди 6 години

*** той и задачи им поставил ? Да видим

35

Анонимен

преди 6 години

Ако мине вотът отиваме на избори това всеки го знае а ДПС май вече не балансьор направо се изтреляха у лево при БСПМ да видим ...

34

Анонимен

преди 6 години

"Ако вотът на недоверие мине какво правим?"Правим............пращаме Борисов в затвора заедно с Цвинокио и останалите бандитиот ГРОБ. А заедно с тях и теб.И пълна конфискация на всичко заграбено през прехода.

33

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е абсурдно, ама Доган се оказа най-големия политик и най-големия лидер, единствения който знае какво прави и защо го прави!От останалите ни пишман демократи и *** за зеле не става!

32

Анонимен

преди 6 години

Страх, страх страх - три пъти. И още нещо. Криза. Браво Бойко.

31

Анонимен

преди 6 години

До 41Много не си в час мойто зайче!!В провинцията не ви пращат сводките, знам.

30

До 36

преди 6 години

Доган няма кукловоди.ТОЙ е кукловодът на Борисов и на масовката му.

29

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета постовете разбирам ЗАЩО сте били 500 години под турско робство и ако не бяха руснаците още щяте да сте.Разбирам и защо пра-дедите ви след като получили ДАРОМ свободата си няколко години по-късно са тръгнали по "Европата" да си търсят цар.Смотано и страхливо племе са българите.ФАКТ!!А сега един *** пожарникар ви язди като ............знаете си.

28

Анонимен

преди 6 години

Кукловодите на Доган пак са подготвили "храна" за народа.

27

Българин

преди 6 години

Лично мое мнение с което не ангажирам е , че това което прави Доган във момента е политически пред-диалог, или за пореден път подадена ръка и готовност за позиция партер от страна на ДПС- единствено и само да излезе от изолация и да влезе във властта. Умело надуши пропукнатината между Герб Патриотите и намеква че са по-добър партньор за пред Европа, ще проследим отговорът на господин Бог- слънце

26

Анонимен

преди 6 години

Само съжалявам, че агент Сава( Доган) и агент Димитър ( Кеворкян) не се срещнаха в словесен дуел през годините. Двамата най-големи интелекти в ДС, а и в държавата щяха да направят зловещ диалог.