18

Анонимен

преди 6 години

Пиявица

17

Анонимен

преди 6 години

Да върнст на цара имотите. Кво се орават на утрепани ? Куцу и съкату се писаха реститути и присвиа държавни имоти.

16

Анонимен

преди 6 години

А според Търновската конституция дето се тълкува като тип Конституционна монархия като управление и се отнася за него период,къде го монарха като са били назначавани генерал-губернатори преди и на дядо му наверно като губернатор не бил генерал,но от друго място с нечии протекции и родословно свързани като братовчеди,шуреи,сватове и т.н,че като абдикирал оставили да се чака за следващото назначение на сина му пак по същата позиция губернатор,а дали бил генерал,ако са го изучили по таз държ.сметка

15

АНТИ

преди 6 години

Този като е "цар" къде му е монархията ?Ако е истински цар, трябва да се грижи за царство и поданици.

14

Цачева: Няма как да

преди 6 години

КОЙ ГИ Е СОБСТВЕНИКА ИМ ЦАЧЕВА - ЛИЦЕТО САКСКОБУРГГОТСКИ или ЦАРСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, която поради РЕПУБЛИКАНСКАТА КОТНСТИТУЦИЯ не само не съществува, но е и противоконституционна. ИСКАТЕ С ЗАКОН КРАЙ ИМОТИТЕ ДА ЛЕГИТИМИРАТЕ И ЦАРСКАТА ИНСТИТУЦИЯ която е собственика на имотите!Ако гласувате с над 2/3 "ЗА значи вече от РЕПУБЛИКА сме се превърнали в МОНАРХИЯ!!ХИТЪР ХОД ГОСПОДА от ГЕРБ. Сменихте компрометиралата се НДСВ с ГЕРБА на ВАШЕТО НИЩОЖЕСТВО Бойковия цар.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе царят май е гoл. Гoл с имоти.

12

Анонимен

преди 6 години

На колко инстанции мина това царско дело и има решения ,че имотите не са на гражданина Симеон,сега Дедо трябва да си плати съдебните такси за това ,че е загубил!Какъв закон ,какви глупости,или Дедо Мони пак изхарчи заграбеното по казината,че е зейнал за още!

11

АНОНИМЕН 6

преди 6 години

До голяма гнусотияДА МУ ВЪРНАТ ЗЕМИТЕ ДЕТО НЕКАДЪРНИЯТ МУ ДЯДО ФЕРДИ ДАДЕ НА ТУРЦИ ГЪРЦИ СЪРБИ И ДА СИ ГИ ТЪРСИ ОТ ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ И ДА СЕ МАХА

10

Анонимен

преди 6 години

Има физиономия на изпечен престъпник и психхопат занимаващ се с мътни и окултни дейности.

9

Анонимен

преди 6 години

Левски беше казал - чиста и свята рупублика. Пък после някои чуждофили и мекерета хукнаха из Европа да ни търсят Цар сред низвергнати "аристократи". Ами още сърбаме попарата на това безумие.

8

Анонимен

преди 6 години

Погледнете историята на Балканските държави и ще видите колко нещастия са причинили царете или кралете,колко кръв се е проляла от алчността им.Гърците изгониха техния като мръсно коте.

7

Анонимен

преди 6 години

Дядото на бяй Симо Ментата е дошъл в България с ръките в джобите. Т.н. имоти са били на монархическата институция, придобити с бюджетни пари. Семейство Сакскобурготски с пари придобити от трудови възнаграждения или дивиденти от собствен бизнес не са си купили и кучешка колиба. Тази сага е обидна за българите.

6

Анонимен

преди 6 години

Одържавили са имотите,защото са били на военните преди 9 Септември.Какво търси под вола теле?Специален закон,за да си присвои чужди имоти,това само в България може да се слу4и.Гърците подгониха и изгониха техния цар още в морето,не му дадоха да стъпи на гръцка земя,та камо ли нещо да му дават.

5

Анонимен

преди 6 години

Бе какви имоти какви пет лева бе? Тоя нали мислеше само за благото на България, но не и за собственото си благо бе???Срамна работа, резил, както биха казали комшиите, резил за това старче-царче!Поне като мисли за имотите си, да помисли и да оправи спирките на градския транспорт, сутринта ми се наложи (случайно) да се кача там на един от рейсовете с малки номера и зъзна като африканец в Сибир! А преди мен имаше майка с малко дете, седнала на ледено студената метална пейка! А рейс няма!

4

Анонимен

преди 6 години

И с какво "царят" е по-специален, та трябва да се конструира закон само за неговия случай?

3

анонимен

преди 6 години

вьн от бьлгария да се отнеме бьлг паспорт на цялата рода никакви имоти вбьлгария няма да си тьрси имотите в италия и австрия фердинанд го намират ведна крьчма вьв виена болен и беден в резултат на тази династия бьлгария остава111 000 кв км и 7 милиона а колко са избити вьв воините и в името на царя амидаже и 50 000 лв за партизанска глава

2

Анонимен

преди 6 години

На лакомото и ненаситно старче само един шут в кльощавия ***. Върна се за да граби от народа.

1

голяма гнусотия

преди 6 години

въртят , сучат да спрат решенията на съда