38

ognyanz

преди 6 години

Сигурно Бойко е обещал на Симеон да му върне имотите, ако отиде с него на посещение в Саудитска Арабия. Трябваше му, за да му лъсне малко имиджа, че иначе за саудитците един бивш охранител и полицай не значи много. Сега Бойко прехрърли топката на депутатите - да се оправят, Цецо все нещо ще измисли, най-малкото ще каже, че те искали да ги върнат, но лошата опозиция не се съгласила

37

Анонимен

преди 6 години

Рептил !

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Не цар, а реститутка!"...Не. Простиtuтка !

35

Анонимен

преди 6 години

Не цар, а реститутка!

34

Анонимен

преди 6 години

Той ламти за чуждата земя и имоти , но много скоро ще загуби нещо свое .Затова да си трае докато не е станало късно . Лакомията не е на добро !

33

Го4о

преди 6 години

Държавата да предяви претенции за разходите, които е ВЛОЖИЛА през всичките тези години за ПОДДРЪЖКАТА на тези имоти - и "царчето" сам ще се откаже като се запознае със СУМАТА!

32

да ръфа древа

преди 6 години

naslednik na colaboranti s fashistite treba da mu se provede edno inpi4vane na carskata mu prinadlevnost i to4ka

31

Анонимен

преди 6 години

Да извадят записа,където той казва,че няма никакви претенции за имоти или друго към БГ

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкакво да кажат в страсбург и на какво основание,след като тези имоти никога не са били негови и той няма документи за тях

29

Анонимен

преди 6 години

Царят - пак ме прецакаха.

28

Анонимен

преди 6 години

През 1994г гръцкият парламент приема закон, с който не признава претенциите на техния бивш крал Константин за 3 имота (резиденции). Въпреки това, след 10г дела европейският съд в Страсбург присъжда обезщетение от 7 млн и др. компенсации. Гърците са доволни , защото претенциите са били за много повече. Явно ние сме сигурни, че същото няма да стане в случая със Симеон. Какво ли обаче ще кажат от Страсбург?

27

Анонимен

преди 6 години

Работата е "царят няма документи за имотите". Приключваме делата.

26

Анонимен

преди 6 години

Работата заприлича на "царят дава, пъдарят не дава". Ако Симеон има документи и нотариални актове (изглежда е така), той вероятно преследва сериозно обезщетение. Имотите едва ли са му притрябвали, виж парите са друго нещо. Още повече, има прецедент с гръцкия крал.И казусът не е на местно парламентарно ниво.

25

Анонимен

преди 6 години

Какво има да решават на 801 ден трябваше да му вземат всичко.

24

Наивен

преди 6 години

Както и друг път съм писал, мисля позитивно. Голям успех е че Цачева е Правосъден министър. Браво! Я сега си представете че беше президент?

23

Анонимен

преди 6 години

Нормално е бедният българин да робува на работонаемателите, а не е нормално детронираното кобургче да няма нищо. Всичко са си взели още с напускането на Фердинанд. Фердинанд продава къща и взема парите в Германия. Ако бяха негови останалите имоти, тях също щеше да ги продаде. Фердинанд е затънал в дългове. Имат си наследствен замък в Кобург. Там да отива. Държавата може да му подари един държавен имот за ползване - например Врана. Нищо повече.

22

бай х

преди 6 години

все едно да се върнат резиденциите на бай Тошо на наследниците му

21

бай х

преди 6 години

дъртия кобург на тоя дядо му / фердинанд лисицата/ е дошъл от Германия само с дрехите си на гърба ... и всичко което е купено и направено за царското семейство е от държавата България , за да имат тия айдуци представителни дворци и имения за пред европейските фамилии

20

адвокат

преди 6 години

Царските имоти са били частна държавна собственост на монархическата институция. България е република и с това казуса приключва. Всичко останало е корумпирана юридическа еквилибристика.

19

Анонимен

преди 6 години

Той няма да спре до тук,той няма да се спре да иска и иска,нищо 4е не е негово,разберете го! Някой трябва да го спре!